ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ !!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- His Shadow
- младши ентусиаст
-
ами вижте значи по принцип майсторите ми казаха да карам 2-3 дена и ако всичко е наред ще я източим и може да си омесим вода и антифриз или имало някакви спецялни течности за лятото
НЕ ТОВА Е ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ!
Взех Е36!Смених:свещи,филтри(4бр),масло,шарнир,глава на макферсон,съединение м/у дросовата клапа и дебитомера,маховик,помпа на съединител,съединител,бензинова помпа,ангренаж(верига и всичките и брамбазлъци)!Е това е проблем!Според вас какво да му правя на този дето ми я продаде!
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- avox76
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '95, 320i, Touring
Re: НЕ ТОВА Е ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ!
Е36!Смених:свещи,филтри(4бр),масло,шарнир,глава на макферсон,съединение м/у дросовата клапа и дебитомера,маховик,помпа на съединител,съединител,бензинова помпа,ангренаж(верига и всичките и брамбазлъци)
И колко пари даде за тези всичките части + ремонта ?
- His Shadow
- младши ентусиаст
-
дал си 6100лв за кола 93-та година
еми сега поне знаеш че всичко е и наред
btw тва парнно мойто са ебава нз ко стаа пак духа студено
утре отивам при тоя пич да видя що тъй
btw тва парнно мойто са ебава нз ко стаа пак духа студено - Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Силно ме интересува колегата дето се е изръсил за половин кола,машината нов внос ли е...
А към mla86 антифризчето само със дестилирана вода,в Метро една туба 5лт. е към 5лв. И не искам да ти развалям вечерта ,но я си провери маслото,че и "димоотвода",за минерална вода..
А към mla86 антифризчето само със дестилирана вода,в Метро една туба 5лт. е към 5лв. И не искам да ти развалям вечерта ,но я си провери маслото,че и "димоотвода",за минерална вода..
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- His Shadow
- младши ентусиаст
-
сипах вече антифриз обаче не моа разбера защо като се кара нормално няма парно трябва да се изжопи няколко пъти над 3000rpm за да задуха топло иначе нз колко е цалия воден капацитет но сипах 4литра антифриз
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
mla86 написа:сипах вече антифриз обаче не моа разбера защо като се кара нормално няма парно трябва да се изжопи няколко пъти над 3000rpm за да задуха топло иначе нз колко е цалия воден капацитет но сипах 4литра антифриз
На ТДС-а системата събира 7.5литра, а ти къде си,пълен си с излишен въздух..
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- His Shadow
- младши ентусиаст
-
не бре ний не източихме цялата система да няма само с антифриз да я карам
има си и вода но как мога да разбера че има въздух казахчето е пълно и на отворено сумати форзажи а-у не излиза повече btw запознатите ся да кажат предлагат ми някъв универсален чип тунинг за 318TDS снимки в галерията... заслужава ли си по принцип
Смени ли термостата?
Ако не си го смени сега и си налей антифризчето, обезвъздуши колата и парното ще си е ок.
След претопляне на термостата обикновено и той не работи коректно.
Получавал се е този проблем при мен вече на 2 коли, така че мисля, че и при теб е така.
Опа сега видях че си сменил и термостата значи остава обезвъздушаване
Ако не си го смени сега и си налей антифризчето, обезвъздуши колата и парното ще си е ок.
След претопляне на термостата обикновено и той не работи коректно.
Получавал се е този проблем при мен вече на 2 коли, така че мисля, че и при теб е така.
Опа сега видях че си сменил и термостата значи остава обезвъздушаване
- His Shadow
- младши ентусиаст
-
кажете за тоя външен чип снимки в галерията ! ху де как става тва обезвъздушваване бре хора казанчето е пълно форсирах отваряше термостата върти я навсякъде тая вода кво повече трябва да се направи
51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4