nqkoi znae li BMW E30 s nomer C 0700 KP
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- 12345
-
bawareca написа:Иначе ако искаш ще я погледна с удоволствие , да разберем кво е останало от хайванчето
ще бъде чудесно,само кажи къде да ти я докарам, но да знаеш ,че ще влача и 2-3 цигани с мен ,няма шанс да ми я дадат ей така. Циганите обаче ме товарят с цената, но машината си заслужава (е вие знаете най-добре).
Благодаря на всички които ми помагат да си купя BMW досега идвах на Бояна и само гледах...
Здрасти 12345,
Да, колата беше моя едно време. Тогава я продавах спешно и не подбирах много купувачите. Продадох я за 2100лв.
Първо да ти кажа, в тази кола съм слагал само оригинални части, и съм й сипвал само добро масло - Кастрол Магнетик. През есента на 2002-ра й увеличих двигателя на 2300куб.см. Тогава вървеше като изрод. Сравнението с много добра 325-ца показа, че двете коли вървят заедно чак до 3-та предавка, така че си прави сметката. Освен тоа колата има шпер диференциал.
За проблемите.Още тогава в ДаруКар ми предвестиха скорошната смърт на дебитомера. Може заради това да е вървяла лошо.Оше имах малък проблем със зъбното колело (от системата за задвижване на газоразпределителния механизъм) долу на коляновият вал, но го оправих.Все пак провери правилната центровка на зъбния ремък. Ако е центрован ОК - механиката на двигателя трябва да е отлична. Все пак това са нови маркови сегменти, лагери, гумички на клапаните, семеринги... Дано не са сменяли маслото с някакво лайняно.
За цена - принципно тогава колата я получиха с АвтоКаско за 1 година, аз лично тази кола не бих я купил за повече от 1900-2000лв сега.
Иначе тогава обещаха, че ще я пререгистрират на тяхно име, ама нищо чудно още да карат с моите документи. Циганска работа. Все пак провери за всички данъци, прегледи и т.н. за тази година.
Да, колата беше моя едно време. Тогава я продавах спешно и не подбирах много купувачите. Продадох я за 2100лв.
Първо да ти кажа, в тази кола съм слагал само оригинални части, и съм й сипвал само добро масло - Кастрол Магнетик. През есента на 2002-ра й увеличих двигателя на 2300куб.см. Тогава вървеше като изрод. Сравнението с много добра 325-ца показа, че двете коли вървят заедно чак до 3-та предавка, така че си прави сметката. Освен тоа колата има шпер диференциал.
За проблемите.Още тогава в ДаруКар ми предвестиха скорошната смърт на дебитомера. Може заради това да е вървяла лошо.Оше имах малък проблем със зъбното колело (от системата за задвижване на газоразпределителния механизъм) долу на коляновият вал, но го оправих.Все пак провери правилната центровка на зъбния ремък. Ако е центрован ОК - механиката на двигателя трябва да е отлична. Все пак това са нови маркови сегменти, лагери, гумички на клапаните, семеринги... Дано не са сменяли маслото с някакво лайняно.
За цена - принципно тогава колата я получиха с АвтоКаско за 1 година, аз лично тази кола не бих я купил за повече от 1900-2000лв сега.
Иначе тогава обещаха, че ще я пререгистрират на тяхно име, ама нищо чудно още да карат с моите документи. Циганска работа. Все пак провери за всички данъци, прегледи и т.н. за тази година.
Хелоу бре братчед!
Ами аз съм си добре, скоро може да намина да ви видя и ша черпа по някоя бира...
Бях се зарекъл да не пиша повече във форума, ама вие с тази тема за предишната ми кола ме сразихте... бях я забравил вече ...
ПС1.> Братчед, съквартирантката тук иска да си купува като твойта английската кола. Ама още се чуди, а пък аз се чудя какво да я посъветвам. Ти кво ще кажеш.
ПС2.> Аре, честито за новия пост.
Ами аз съм си добре, скоро може да намина да ви видя и ша черпа по някоя бира...
Бях се зарекъл да не пиша повече във форума, ама вие с тази тема за предишната ми кола ме сразихте... бях я забравил вече ...
ПС1.> Братчед, съквартирантката тук иска да си купува като твойта английската кола. Ама още се чуди, а пък аз се чудя какво да я посъветвам. Ти кво ще кажеш.
ПС2.> Аре, честито за новия пост.
- 12345
-
така, започнах тази тема защото когато отидох да видя автомобила първото нещо което видях беше лишената от услугите на "Електроразпределение" и "Водоснабдяване" "къща" за която също екстрите като прозорци и врати не бяха известни.В двора не видях домашни животни(може да са били в "къщата"), ((дано циганите не посещават този форум
)) , но пък видях някак си неестествено седяща на този фон чудесно изглеждаща Е30-ка ,с 15" лети (летни както се изрази сегашният собственик)джанти(мисля че BBS), смъкната ниско...е интериора беше допълнително украсен с червени калъфки за седалките от скъпа естествена материя, пижо и пенда се поклащаха от огледалото при това бяха с внушителни размери, имаше лепенки по огледалата- с образите на комични актьори , пълна колекция от касетки...абе хора дайте да видим дали колата става и да я отървем от мъките които изживява. Мойто впечатление от колата е доста добро- най-много точки печели окачването, но така или еднъче аз не разбирам достатъчно, бих могъл да я закарам на сервиз , но предпочитам да я види някои който наистина разбира, ако някой има сервиз или приятел в сервиз ще ми направи голяма услуга като ме информира подробно за техн. й състояние,колко пари ще са нужни за да се преведе в отлично такова ,за която услуга ще му бъде заплатено по обичайните за сервиза тарифи, а ако съдейства за отбиване на достойна сума от цената ще получи и бонус.

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
ето, че истинките коли се връщат отново.
Спомням си каква беше тогава колата, надявам се циганите да не са направили от нея ковчег и дано поне маслко да са й сипвали.
Като се има предвид Сашо колко труд и пари хвърли тогава дано колата да си струва и да попадне в истинки ръце(както той тогава а и сигурно сега много иска)
Спомням си каква беше тогава колата, надявам се циганите да не са направили от нея ковчег и дано поне маслко да са й сипвали.
Като се има предвид Сашо колко труд и пари хвърли тогава дано колата да си струва и да попадне в истинки ръце(както той тогава а и сигурно сега много иска)
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2