ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ !!!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ !!!

Мнение от His Shadow » 30 Май 2007, 1:16

момчета плаче ми се :( дадох на един "приятел" да си свърши работа и ми връща колата уж всичко ОК тръгвам си аз към нас минавам 500 метра и гледам стрелката за температурата отива към червено... ужас спрях веднага изчаках я да изтите пробвах пак същото след 500 метра почти влиза в червено :( :( :( напрао незнам може ли да е блокирал термостат или нещо от сорта маа му начи :( :( :(

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от juro » 30 Май 2007, 1:30

Водна помпа или термостат най-вероятни причини по симптомите които описваш.
Друга възможна- виско обаче от него ако се движиш ефекта със загряването е малко по-бавничък и не става за 500 м. Виското на място като е колата пречи и загрява много.

И се моли приятреля ти да е гледал температурата и да не е карал в червеното, че тогава проблема ще е големичък.
Аиде късмет.
Провери първо помпата, че ако не е сменяна се е строшила пластмасовата и перчица май май.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от His Shadow » 30 Май 2007, 6:58

ами принципно като отворя капачката се върти водата... не ми дойде на акъла да пипна радиатора дали е студен за да изключа термостата като вариант... ще видим запътвам се към работилницата :(

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 330Ci convertible

Мнение от vitamincpp » 30 Май 2007, 10:21

Ами то щом за 500 метра ти прегрява тоя твой приятел дали не я е прегрял и той и да е прецакал двигателя тотално :( Дали е спирал да я чака да изстива.

Потребител
Аватар

Мнение от БМВ3 » 30 Май 2007, 12:29

колега жена и кола на чужди хора не се дават сега сериозно помпа водна мисля

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от His Shadow » 30 Май 2007, 12:35

ами бяхме :( пробвахме с друг термостат не стаа надува и то яко май отива към глава и гарнитура и нз ще полудея :( ей ся към нз ко става даже не мога да си събера мислите долния маркуч е студен горния пари парното духа студено нз казаха че ще я пробват без термостат абе нз реве ми сееееее :( :( :(

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е38
Мечтае да кара: Е38

Мнение от D.Pavlov » 30 Май 2007, 12:57

Видя ли водната помпа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Защото тя може да превърта, нищо че върти водата!!!!!!!!
"Не става само с ядене , трябва и акъл!!!"

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 30 Май 2007, 13:03

мойто момченце приготви се за най лошото :( :( не искам да бъда лош пророк но от гореписаното съм сигуренче трябва да си търсиш глава.не е гарнитура---имал съм подобна неприятна среща с тоа проблем и не давай на некадърници да ти пипат колата а в Хасково има доста такива :( :( :(
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 30 Май 2007, 13:36

Вече доста ти написаха за помпата,аз да кажа за приятеля ти.Аз си мисля ,че ако момчето не е гледало клиповете от събора и съответно.. :driving: ,има голяма вероятност аварията да е вследствие от лош късмет.Случва се... :roll:
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от His Shadow » 30 Май 2007, 14:01

:D :D :D ей ся говорих с майстора ВОДНА ПОМПА Е перката я няма :mhihi: самото надуване се получава от вренето на водата след 3 часа излизам от бокса :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 30 Май 2007, 14:04

mla86 написа::D :D :D ей ся говорих с майстора ВОДНА ПОМПА Е перката я няма :mhihi: самото надуване се получава от вренето на водата след 3 часа излизам от бокса :mhihi:

Ей ся реви,ама от кеф.. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 30 Май 2007, 14:09

mla86 написа::D :D :D ей ся говорих с майстора ВОДНА ПОМПА Е перката я няма :mhihi: самото надуване се получава от вренето на водата след 3 часа излизам от бокса :mhihi:

ами надявай се да не я е прегрявал, това че ще ти смени водната помпа няма да ти махне тръгнали или фактически проблеми които се получават като работи двг на високи температури. м/у другото има дълга и широка тема за водната помпа, що е то е имат ли 90 лева почва у колата - ама от ерата преди 'помощ' вълната :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от His Shadow » 30 Май 2007, 14:17

оф ако знаете как ми олекна :mhihi: ама се пак докато не я изкарат докато не я изцедя както аз си знам не вервам :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 30 Май 2007, 14:20

mla86 написа:оф ако знаете как ми олекна :mhihi: ама се пак докато не я изкарат докато не я изцедя както аз си знам не вервам :mhihi:

Нема се караш на авера ........и му дай да тества новата помпа... :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 30 Май 2007, 14:24

явно е имало екшън :driving: щото моята водна помпа се сцепи на :puke: 7к от ръчки...не е изключено и да е случайност де ама..... затова моята кола без мен вътре не се кара от друг.:bang:

Следваща

Назад към E36