11 E36-ти
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
За едно нещо си прав....
Явно на фона на толкова много хора с Е36 от София и околията почти всички ги бива само на приказки..... някои от дошлите дори не го познаваха лично... така че момента с "ае само негови приятели отидоха" отпада.... т.е. има хора и хора.... елементарно е. Ей това ме издразни най-много... Ако беше предложил по 100лв на човек да видиш кво щеше да стане....
.... но пък и за нещо друго си отново прав....
Pin2 написа:Аз ако трябва да съм изкрен, кекава работа сме. Вместо да скочим с 50 коли, те едвам 10 се събраха.
Явно на фона на толкова много хора с Е36 от София и околията почти всички ги бива само на приказки..... някои от дошлите дори не го познаваха лично... така че момента с "ае само негови приятели отидоха" отпада.... т.е. има хора и хора.... елементарно е. Ей това ме издразни най-много... Ако беше предложил по 100лв на човек да видиш кво щеше да стане....
.... но пък и за нещо друго си отново прав....

все пак се радвам за момчето, че е останал доволен и щастлив.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Honzik написа:За едно нещо си прав....Pin2 написа:Аз ако трябва да съм изкрен, кекава работа сме. Вместо да скочим с 50 коли, те едвам 10 се събраха.
.... но пък и за нещо друго си отново прав....все пак се радвам за момчето, че е останал доволен и щастлив.
има много истина в думите ти ама не брой хората от околията

те са си пичаги ... там въпроса е не да им даде 100 лв щото се пак бензина не е без пари

виж сега като си на 1 уй место и те мързи и не искаш е друга тема .. ама ае да не почваме че ше размътим водата и ше се разсмръди

- Mollov
- Мародератор
-
Са нямах в предвид "околията", дето да са 100 км+ от София.... то така до Морето ще стигнем
Но явно ми хвана основната идея и няма сми да не го дъвчем повече, така е.... 

- tin
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 328i
- Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)
Honzik написа:....
недей така ! аз съм мн за такива мероприятия , щях да дойда даже с мойта мацка се бях уговорил да ходим заедно , но събота а беше задушница и трябваше и да ходим по гробоища с фамилията ... нямаше как ... а как ме е яд че не дойдох

Аз мисля, че проблема е друг. Когато бях на Марто на бала, видях страшно много лъснати Е36-ци и не само... Хората не им пречи да си излагат колите, макар и на по над 10 години старост. Въпроса е, че явно сме все още малцинство. Ако на ЕКО-то се събираме по 500 човека, определено колоната за бала, щеше да е потресаващо голяма, та чак и по новините щяха да ни спрягат.
Ето защо трябва да се саморекламираме и затова все повтарям за тез визитки .... whatever ....
Ето защо трябва да се саморекламираме и затова все повтарям за тез визитки .... whatever ....
Е не се заигравайте с хората от околията защото, май сме малко по сериозни от хотара дето са на 5 км разстояние. Например като мен от Пловдив.
Единственото което ме спря да дойда там е скъсани тампони на двигателя изскочила полуоска развити болтове на полуоската и още някакви прецакани тампони отзад и всичко това стана точно вечерта преди абитурентската.
На всичкото отгоре си скъсах задника колата да стане за 3-4 4аса и да дойда все пак и наистина стана но като тръгнах колата почна да загрява до Пазарджик и я върнах, защото е дизел и ме хвана страх да не я скапя защото преди 15000 км съм сменил двигателя и сега не ми се прави пак нов.
Е затова не доидох. А хората от София не дойдоха защото просто им беше по добре да си лежат или защото са несериозни или защото просто не искат. А дори и затова не е редно никои на никого да се сърди защото всеки сам си решава какво да прави.
Аз малко приемам лично изказванията след моя пост защото ако наистина знаехте какво съм направил за да дойта и въпреки всичко нещата все се обръщаха срещу мен едва ли щяхте така да говорите.
Мен не ме спряха парите за нафта или семейните празници или каквото и да било там или несериозно отношение.
Ако някой не вярва да иде в Кастрол сервиз до автогарата в Пловдив и да пита дали случайно тия дни са сменяли тампони на двигател на БМВ 318 тдс или са му правили полуоската и задното окачване.

Единственото което ме спря да дойда там е скъсани тампони на двигателя изскочила полуоска развити болтове на полуоската и още някакви прецакани тампони отзад и всичко това стана точно вечерта преди абитурентската.
На всичкото отгоре си скъсах задника колата да стане за 3-4 4аса и да дойда все пак и наистина стана но като тръгнах колата почна да загрява до Пазарджик и я върнах, защото е дизел и ме хвана страх да не я скапя защото преди 15000 км съм сменил двигателя и сега не ми се прави пак нов.
Е затова не доидох. А хората от София не дойдоха защото просто им беше по добре да си лежат или защото са несериозни или защото просто не искат. А дори и затова не е редно никои на никого да се сърди защото всеки сам си решава какво да прави.
Аз малко приемам лично изказванията след моя пост защото ако наистина знаехте какво съм направил за да дойта и въпреки всичко нещата все се обръщаха срещу мен едва ли щяхте така да говорите.
Мен не ме спряха парите за нафта или семейните празници или каквото и да било там или несериозно отношение.
Ако някой не вярва да иде в Кастрол сервиз до автогарата в Пловдив и да пита дали случайно тия дни са сменяли тампони на двигател на БМВ 318 тдс или са му правили полуоската и задното окачване.

- Mollov
- Мародератор
-
Чакай, чакай.... под хората от околията нямам в предвид дори тия от Пловдив, и вие пак сте малко далечко... ма и дай да не разваляме темата на човека с караници...

- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)