Ремонт на ВАНУС??? Къде?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Ремонт на ВАНУС??? Къде?
Здравейте, някой може ли да ми препоръча майстор за ремонт на тракащ ванус.
ШЕ РАЗБЕРЕШ!!!

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
в кой град си
п.с. имай предвид че може да са други, или и други неща. след като този дето ти е поставил диагноза ванос не може да ти го оправи, предполагам колко е точна

п.с. имай предвид че може да са други, или и други неща. след като този дето ти е поставил диагноза ванос не може да ти го оправи, предполагам колко е точна

- martoto
- младши ентусиаст
-
- Кара: от грешната страна
Ами на мен "великия" майстор Али ми каза, че е Ванос и след като я разглоби се отказа от диагнозата си. Може да тропа и веригата например...

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
Re: :_0
irkum написа:В София,
сам реших , че е ванус. Чува се ясно...
ми ако не се плашиш от нормални че и малко повече пари за преглед и ремонт, който обаче ще е перфектен, ми пусни ЛС. щото спокойно може да се окаже че не е / не е само ваноса
Re: Ремонт на ВАНУС??? Къде?
irkum написа:Здравейте, някой може ли да ми препоръча майстор за ремонт на тракащ ванус.
моля ти се кажи какъв ти е бил проблема преди диагнозата на али , че тука с един колега се съмняваме че и наще вануси са за разглобяване ... поне да знаем дали е същото
Тия павета мн лзгави бе...
irkum написа:Здравейте, някой може ли да ми препоръча майстор за ремонт на тракащ ванус.
0878872864
- martoto
- младши ентусиаст
-
- Кара: от грешната страна
visipe написа:irkum написа:Здравейте, някой може ли да ми препоръча майстор за ремонт на тракащ ванус.
моля ти се кажи какъв ти е бил проблема преди диагнозата на али , че тука с един колега се съмняваме че и наще вануси са за разглобяване ... поне да знаем дали е същото
Ето препратка към темата ми: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 0%E8%E3%E0
В крайна сметка реших, че ще сменям всичко наред и затова съм си накупил всички части по веригите. Ще трябва само да намеря време да се хвана да ги сменя, че е много разглабяне а повече по бездарни майстори не смятам да си давам колата - твърде много си я харесвам!

14 мнения
• Страница 1 от 1