Тапицер на гюруци?
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Тапицер на гюруци?
Някой знае ли къде мога да отида на тапицер, който до сега е правил и други гюруци, а не да се учи на моя?
Гюрука ми е здрав, но от вътрешната страна зад задните седалки трябва да се навържат едни въженца през едни уши за да не виси плата и не ми е ясно как точно трябва да стане
Гюрука ми е здрав, но от вътрешната страна зад задните седалки трябва да се навържат едни въженца през едни уши за да не виси плата и не ми е ясно как точно трябва да стане

- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
Токачката е твоя човек 

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- Maverik
- младши ентусиаст
-
- Кара: нахилен
- Мечтае да кара: Е30 кабрио
При тапицерите в Горубляне съм виждал да правят доста кабриота,виж там.Ако искаш мога да мина да им запиша телефона и да ти го дам да им звъннеш
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Maverik написа:При тапицерите в Горубляне съм виждал да правят доста кабриота,виж там.Ако искаш мога да мина да им запиша телефона и да ти го дам да им звъннеш
Къде се намират тези тапицери? Аз се сещам за едни, които са в един двор с автокъща. За тях ли става въпрос?

- Maverik
- младши ентусиаст
-
- Кара: нахилен
- Мечтае да кара: Е30 кабрио
От караулката завиваш към горубляне, и после третата пряка в ляво (има една будка с ламаринен рибар на нея,има и някакъв строеж) и след 100тина метра отдясно има голяма къща с три гаражни черни врати.
Тел. 0888 806017
Успех
Тел. 0888 806017
Успех
6 мнения
• Страница 1 от 1