ПРОСТИТЕ СЪСЕДИ!!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 29 Май 2007, 0:49

logout написа:...
Не знам тия съвременни "македонци" (българофоби) откъде се пръкнаха, но те дори не осъзнават колко са жалки и ненормални :kuku: Всъщност това може да го направи само една държавна пропагандна машина, за което трябва да "благодарим" на бившите сръбски тоталитаристи...

Съверемените "македонци" са два вида: лумпени или платени. Преди за това плащаха сърбите, сега албанците.

А на тези, който твърдят, че македонците не са българи, мога да им кажа да си еб*т пи*ката майчина--знам от къде са дошли баба ми и дядо ми.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vvch » 29 Май 2007, 1:07

Е,аз па го пратих на Нова и БТВ.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 29 Май 2007, 1:30

сичко е визуална измама ... някои пак се опитва да мъти водата
преди време братовчедка ми се ожени за македонче ... еми сори ама идете и вижде както им е хубавичко по селата подредено какви хора са ... мисля че сме векове назад по човешко отношение ... а да и преди години и по далавери съм одил натам още тогава си беха по човечни от нас и гостоприемни ... така че 1 черна офца голем праз ... ако треа да ги сравняваме с нашто мислене и отношение ... по добре да земем се изтребим че къде и да идем си познаваме магариите отдалече ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alX3m » 29 Май 2007, 1:48

Аз па на тоа блог ли къв е нз, на нешио съсед, му направих една мощна спамерска атака и ако не се отваря е от тва http://vasiotsosed.blog.com.mk/node/69593?from=200&comments_per_page=100
Призовавам ви и вие да направите същото аз продължавам :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Adrenalinka » 29 Май 2007, 7:27

vvch написа:Е,аз па го пратих на Нова и БТВ.

:yes: :yes: :yes: :yes:
Изображение
Жена в колата е като звезда в небето, ти нея виждаш, тя тебе НЕ!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: ПРОСТИТЕ СЪСЕДИ!!!

Мнение от blackgod » 29 Май 2007, 12:05

ivan1979g написа:Колега (и за другите се отнася), айде малко мисъл, а!!!
Първо: Македонска нация няма и да псуваш македонците не е много умно.
Второ: В Македония се води антибългарска кампания от група хора, който правят глупости като тази. Те се мъчат (и за съжаление успяват) да насаждат омраза м/у българите от двете страни на границата. Подобна тъпотия е провокация, на която вие се хванахте като малки деца. Някакъв идиот е направил сайт с глупости и вие почнахте да псувате македонците. Псувайте създателя на страницата, не жителите на Република Македония. Малко мислене трябва. И по-леко с псувните, защото точно това е целта на тези от сайта--българи да псуват българи.
Трето: Някой да има идея какво са преживяли българите в Македония от 1878г. до сега :?: :?: :?: Който го мързи да чете учебници, да прочете Димитър Талев и ще му стане ясно защо има хора с промити мозъци в Македония. И каква е отговорността на България за това.
Четвърто: Като се има впредвид ние "истинските българи" в каква кочина живеем, не е много умно да им се смеем на бедността. Ние сме свободна държава от 129години, те от 16.
Айде със здраве и повечко мислене.

Евала за единственото трезво мнение по темата...
Определено има кампания да се насади първосигнална омраза между нас и нашите съседи. Но съвсем скоро вече ще се сблъскат с далеч по-сериозния проблем , когато осъзнаят че Македония е вече албанска провинция , и тогава ще се обърнат към омразните "бугари" за помощ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: ПРОСТИТЕ СЪСЕДИ!!!

Мнение от vvch » 29 Май 2007, 23:56

blackgod написа:
ivan1979g написа:Колега (и за другите се отнася), айде малко мисъл, а!!!
Първо: Македонска нация няма и да псуваш македонците не е много умно.
Второ: В Македония се води антибългарска кампания от група хора, който правят глупости като тази. Те се мъчат (и за съжаление успяват) да насаждат омраза м/у българите от двете страни на границата. Подобна тъпотия е провокация, на която вие се хванахте като малки деца. Някакъв идиот е направил сайт с глупости и вие почнахте да псувате македонците. Псувайте създателя на страницата, не жителите на Република Македония. Малко мислене трябва. И по-леко с псувните, защото точно това е целта на тези от сайта--българи да псуват българи.
Трето: Някой да има идея какво са преживяли българите в Македония от 1878г. до сега :?: :?: :?: Който го мързи да чете учебници, да прочете Димитър Талев и ще му стане ясно защо има хора с промити мозъци в Македония. И каква е отговорността на България за това.
Четвърто: Като се има впредвид ние "истинските българи" в каква кочина живеем, не е много умно да им се смеем на бедността. Ние сме свободна държава от 129години, те от 16.
Айде със здраве и повечко мислене.

Евала за единственото трезво мнение по темата...
Определено има кампания да се насади първосигнална омраза между нас и нашите съседи. Но съвсем скоро вече ще се сблъскат с далеч по-сериозния проблем , когато осъзнаят че Македония е вече албанска провинция , и тогава ще се обърнат към омразните "бугари" за помощ...

Ама нема да има кой да им помогне щото ние пък ще сме станали турска провинция
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=54891

Потребител
Аватар

...........

Мнение от ko0ko0 » 30 Май 2007, 12:19

Тоя саит е саздаден от някои психично болен!!!! :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :bang: :dummy: :dummy: :dummy: :dummy: :dummy: :dummy:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exy » 30 Май 2007, 16:20

"Навистина ја нема, не е дека ме мрзело да ја барам." - :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кви хора има... :help:
We love you Ronnie!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 31 Май 2007, 16:28

Е как ще я има?! Заради тоя брат ми, с неговите спамерски атаки :mhihi: , тая страница не можеше да се отваря известо време, а след тва тоя беше изтрил всички мнения :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от blackgod » 02 Юни 2007, 10:37

Браво на нашите хакери :)
http://focus-news.net/?id=n715629

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E21

Мнение от AUTOMAX » 02 Юни 2007, 11:41

на македонец и жена кога ти хванеш и им отлепиш по един шамар все им е късно :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 02 Юни 2007, 11:56

"...аз може млад да загина...
Но... стига ми тая награда -
да каже нявга народът:
умря сиромах за правда,
за правда и за свобода...
На прощаване "

Днес всички българи прекланят глава пред подвига на Христо Ботев и неговата чета. Точно в 12 часа сирените в цялата страна припомниха за саможертвата на героите, отдали живота си за свободата и независимостта на България.

Ето това е по-силно от който и да е ненормалник ....

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 03 Юни 2007, 1:20

blackgod написа:Браво на нашите хакери :)
http://focus-news.net/?id=n715629

Браво и от мен :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 04 Юни 2007, 17:05

Сайта не се отваря :confused:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата