лизингова къща?
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
лизингова къща?
приятели помогнете ми да си намеря лизингова къща през която да си купя кола и да ми излезе с най-ниска лихва?

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
гледам напоследък има доста коли на които под номерата им пише мегатрон а те са мисля точно такава къща, провери там
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Нещата седят по следния начин:
за ниска лихва има много изисквания, ако отговаряш на тях Пролийз, Пиреус лизинг, Уникредит ауто лизинг, БМ лизинг.
Ако не отговаряш на условията които както се сещаш са свързани с доходи и т.н. а имаш кинти ама не са обявени тогава Болкан интерлизинг, Мегатрон, Тони Консулт, ама там е дебело. Ако искаш пиши на ЛС ква ти е идеята и да ти кажа какво е най-добре да направиш.
за ниска лихва има много изисквания, ако отговаряш на тях Пролийз, Пиреус лизинг, Уникредит ауто лизинг, БМ лизинг.
Ако не отговаряш на условията които както се сещаш са свързани с доходи и т.н. а имаш кинти ама не са обявени тогава Болкан интерлизинг, Мегатрон, Тони Консулт, ама там е дебело. Ако искаш пиши на ЛС ква ти е идеята и да ти кажа какво е най-добре да направиш.
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Мегатрон са предимно автокъща, но предлагат и лизинг, който мисля е изгоден - отиваш и проверяваш, но и там искат да имаш прилични приходи, защото те минават през разни застрахователни компании които изискват да печелиш ПАРИ и то не малки!
Самата фирма е на бивша групировка, която иска да се наложи добре на пазара и за сега успява - имат и сервиз, който е доста добър а и цените са перфектни, но са далеч и не на всеки му се ходи до там за сервиз

Самата фирма е на бивша групировка, която иска да се наложи добре на пазара и за сега успява - имат и сервиз, който е доста добър а и цените са перфектни, но са далеч и не на всеки му се ходи до там за сервиз

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
LuBo1 написа:24%лихва
.....мдааааа, ма обща за 3 годишен период

12 мнения
• Страница 1 от 1