латиница в кирилица
Модератор: I.Voykov
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
латиница в кирилица
Ако сте забелясъли във форума на дата.бг има мноого добра услуга - пишете си мнението на латиница натискате един бутон и става кирилица - ще може ли и тука да го има ?
[img]http://drifting-bg.info/landicar/landi.jpg/img]
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз ужасно много се кефя че тука всички пишат на кирилица много е по прегледно и просто изпитвам някакво удоволствие като отравям темите и гледам само кирилица, по други форуми съм виждал мешавица и от първия поглед имаш чуството за някаква несериозност и неподреденост
изморително е да четеш такава мешавица 

Като гледам кирилицата е практика в повечето български форуми :-)
освен това "лат->кир" от дата.бг може да се вземе и текста в червено "Ако не пишете на кирилица мнението ви ще бъде изтрито автоматично"
или нещо подобно беше
за правописа няма да коментирам защото и аз като повечето имам някакви изкривявания вече
освен това "лат->кир" от дата.бг може да се вземе и текста в червено "Ако не пишете на кирилица мнението ви ще бъде изтрито автоматично"

за правописа няма да коментирам защото и аз като повечето имам някакви изкривявания вече

Като гледам кирилицата е практика в повечето български форуми
Това явно помага , защото по мое наблюдение тук единствено го няма и определено е форума където най много се срещат мнения написани на латиница

[img]http://drifting-bg.info/landicar/landi.jpg/img]
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Асолютно гадно е да четеш някакви словоизлияния, написани с произволно комбинирани от някой творец латински букви! Много приятно впечатление ми направи БМВ форума, когато започнах да го чета. Смятам че механичното превръщане от латиница в кирилица ще стане голямо мазало - ж вместо в, ь вместо "кс", г или й вместо ж, абе гадна работа...!И няма да е в полза на форума. А така се стимулира и упражняването на правописа 

Never mistake motion for action...
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
кирилицата е супер
радвам се, че успяхте да го наложите. наистина трудна задача, но с прекрасен резултат 

- PESCHO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3er E46 N42 2003
- Мечтае да кара: X6 hamann tycoon
да бе съгласен съм 4е на кирилица е по яко,ама братлета,които не е БГ и няма флекс т. е принуден да иzполzва кирилиzатора,а примерно на мен буквата "ш" или пък "3" ми липсва и или съм принуден да я копирам и пействам постоянно или си пиша 4атърското "6" и "z" вместо "3"... 

22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума