Помощ:Големият избор м40 м43 или 318
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
56 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- dobo-is
- младши ентусиаст
-
- Кара: остъклена тераса
- Мечтае да кара: open wheeler
- dobo-is
- младши ентусиаст
-
Колега ,440 1.7 i е със F3N(двиг.)от Рено,вашето не знам кво е но точно със такъв двиг. брата и аз покрай него имахме голем проблем.То не бяха гърмуши,то не беше едно прекъсване и патъркане и др.гнусотии
- dobo-is
- младши ентусиаст
-
Ама аз съм една тиква,маса глупости написах.щом си решил слагай и по често обръщай внимание на свещи и кабели да са ОК защото най често тез работи създават ядове и образуваш нерви,в крайна сметка нема нещо дето не може да стане.
- Niki Lauda
- Е36 фен
-
- Кара: каквото има
ivan1979g написа:M43 е по-добре. Вземи 1.8--ще върви повече, а ще харчи пак толкова. Освен това по-малките двигатели по-лесно се "уморяват". Цената зависи от състоянието на конкретната кола, а не дали е 316 или 318.
Успех
Тук не съм много съгласен и 316 върви доста прилично

Niki Lauda
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Колега аз карам 318 Е30 с М40 на газ с обикновенна уредба и нямам никакви проблеми! Е не е като на бензин ама то неможе и к-ра докрай и душата в рая
! Моето мнение е че зависи какво искаш очакваш и можеш да си позволиш! ГИ е най-добре но с добьр газаджия може да минеш метьр! Слагай газ и се вози евтино 

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Виж сега не сьм много наясно но мисля че при слагане на агу има промяна в настройката на мотора! Така мисля защото когато паля на бензин и прехвьрля на газ пали от раз но когато сьм на положение само бензин пали по-трудно! И на бензин не вьрви както трябва да е! Обясниха ми го именно с центровка .А за двигателя сьм минал 30000 км и нямам проблем! Като цяло икономията от бензин е за сметка на нещо друго но една е да сипеш за 20лв газ и да минеш 180-200км в София а друго е 20лв и сьс зор да минеш 100км! Успех
56 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4