Проблем помагайте !!!
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем помагайте !!!
Момчета здравейте. Онзи ден когато бяха големите дъждове се наложи да мина през един мноогоо голям гьол беше като язовирче !!! Та в същото време и се разминавах с една кола и се получи бая голяма вълничка и тази вълничка ми покри целия преден къпак до там добре. Не ми изгасна излезнах си карах си и всичко ОК. Но после колата ми взе да вий и се оказа че е шайбата на компресора на климатика . Като го пусна изчезва леко ама като се спре и направо полудявам . Какво може да е ?

- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
Лагер на въпросната шайба, която в същото време е и включвател на компресора. Аз преди да ходя на майстор бих я пръснал с WD-40, за да смажа малко лагера и ако се оправи ще си карам. Като пръскаш гледай да не пръснеш и на ремъка, че и той да вземе да присвирва и да влезеш в приказка. Има едни пластини на шайбата, пробвай да навреш тръбичката на срея там, то е едно малко процепче и пръскай.
Успех.
За горното не твърдя, че ще стане, предполагам, но все пак е идея.
И между другото, за инфо само да знаеш, че може да се сменя само лагера на въпросната шайба.
Успех.
За горното не твърдя, че ще стане, предполагам, но все пак е идея.
И между другото, за инфо само да знаеш, че може да се сменя само лагера на въпросната шайба.
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
То дето е игра е ясно, но много малко майстори се хващат да го сменят, щото е много работа за малко пари.
Ми смени си го сам, ако не е супер много трудно. Вярно, ще си поиграеш доста, ама после пък ако знаеш колко горд ще се почувстваш...
Аз така правя, ако има нещо, което мога и сам да си го оправя, си го оправям, не давам излишни пари за "майстори". Вкарвам се в приключение за един уикенд, ама после си обичам още повече колицата
Аз така правя, ако има нещо, което мога и сам да си го оправя, си го оправям, не давам излишни пари за "майстори". Вкарвам се в приключение за един уикенд, ама после си обичам още повече колицата

6 мнения
• Страница 1 от 1