анкетка за jamie

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

Да бъде ли баннат jamie?

ДА, защото е гаден космат заядлив и злобен плъх
65
76%
НЕ, защото е голям пич и има голям принос за тунинга в бг
20
24%

Общо гласове : 85
ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 27 Май 2007, 13:47

mafia написа:... 520-ки , 318is , 320-ки , че и даже 325-ците вървят като хората :idea: ... :arrow: това са невървящи , многохарчещи коли с хубава и позьорска визия :!:
...

Смях :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Е това също е за темата "Бисери от форума"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dimd00d » 27 Май 2007, 13:47

mafia написа:А за позирането :arrow: Който има крава - пие мляко , който няма - чешми колкото щеш ;)

Ти с тая 316-ка ли позираш?!? Машалла! Направо лактозо-нетолерантен да стане човек.

Аватар

Мнение от mafia » 27 Май 2007, 13:50

dimd00d написа:
mafia написа:Въпроса ми е ти за чий х** се обаждаш като и най-малка идея си нямаш аз от какво си правя парите :?:

mafia написа:Аз тунинг не правя...а го популяризирам Exclamation

Последно, ще решиш ли какво правиш? Това ти какво наричаш "правене на пари" няма да го коментирам изобщо :mhihi:

Ако така поставяш нещата - не не съм монтьорче с черно под ноктите , ното се заигравам с дишането на "приятни" пари от смолите при стъкломата :idea:
Подписът не служи за рекламно пано. Иво.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dimd00d » 27 Май 2007, 13:53

mafia написа:
dimd00d написа:
mafia написа:Въпроса ми е ти за чий х** се обаждаш като и най-малка идея си нямаш аз от какво си правя парите :?:

mafia написа:Аз тунинг не правя...а го популяризирам Exclamation

Последно, ще решиш ли какво правиш? Това ти какво наричаш "правене на пари" няма да го коментирам изобщо :mhihi:

Ако така поставяш нещата - не не съм монтьорче с черно под ноктите , ното се заигравам с дишането на "приятни" пари от смолите при стъкломата :idea:

Ами тогава седни и прочети още веднъж, внимателно, какво те питах и се постарай този път да отговориш, като някой дето има едно висше и сега ще има още едно.

Аватар

Мнение от mafia » 27 Май 2007, 13:54

ivan1979g написа:
mafia написа:... 520-ки , 318is , 320-ки , че и даже 325-ците вървят като хората :idea: ... :arrow: това са невървящи , многохарчещи коли с хубава и позьорска визия :!:
...

Смях :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ако се запознаеш по-отблизо с времената на тия коли...сам ще се вкараш в бисерите ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 27 Май 2007, 14:00

mafia написа:в грешка си девойко :arrow: както и по-горе го написах , аз не съм чатерки плъх и нямам намерение да си губя времето за да му правя евала на тоя изпорляк :!:
А от рационална гледна точка - що да си играя да пиша нещо , което вече е написано и филма пак се повтаря :?: :!:

А за позирането :arrow: Който има крава - пие мляко , който няма - чешми колкото щеш ;) Комплекси викаш :arrow: от кво да са ми :?: Да съм космата недоразвита баница...не съм , жена ми да е грозна и кривогледа...не е , да съм заврян зет...не съм , да съм беден...не съм богат , ама не се оплаквам , да съм прост...да те питам тебе - кво образование имаш и колко езика знаеш :?: щото аз вече си имам едно висше и една магистратура а сега карам 2-рото и на есен живот и здраве почвам второто висше :idea: за кво ми е...ами ей така да си го имам заедно с 3-те езика които знам ;)

А ти какво образование си мислиш, че имаш и колко езика си мислиш, че знаеш :) И не ме впечатляваш по никакъв начин - прекалено съм наясно с образованието в нашата родина и именно поради тази причина не останах да завърша тук, това което бях започнал, а прекъснах и почнах наново от нулата ... И за финал познавам доста самоуки хора, които са в пъти по-добри в това което правят от колкото конкурентите им с по 12637812 дипломи, сертификата и прочие удостоверения за знания. Ако ти е необходима диплома, за да докажеш това, което можеш, значи нищо не можеш ...
In Ban We Trust!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 27 Май 2007, 14:03

mafia написа:
ivan1979g написа:
...

Ако се запознаеш по-отблизо с времената на тия коли...сам ще се вкараш в бисерите ;)

Г-н Магистър, имам един много сериозен въпрос - за какво служи волана...
In Ban We Trust!

Аватар

Мнение от mafia » 27 Май 2007, 14:18

eraziel написа:
mafia написа:
ivan1979g написа:
...

Г-н Магистър, имам един много сериозен въпрос - за какво служи волана...

за да го въртиш по цял ден и от тва да изкарваш мано за преживяване :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 27 Май 2007, 14:19

mafia написа:
ivan1979g написа:
...

Знам ги времената, но в техните класове другите сток коли нито вървят повече, нито харчат по-малко ;)
А смешното е, че пускаш подобно мненение във форума. Не става дума дали си прав или не, а че е "Бисер" подобно изказване от собственик на БМВ във форум на БМВ.

Аватар

Мнение от mafia » 27 Май 2007, 14:34

Като съм собственик на БМВ , та кво - да казвам на черното бяло :roll: :?: Говориш за класове - 318is и 320-ката са в "А" клас по всички международни стандарти - в него е и да речем Опел Астра 2000 16V - е кажи ми кое харчи по-малко и върви повече :?:
Не говорим за 325-цата , която е вече в "В" клас...където отново няма никакво покритие , още повече , че същата тази Астра отново я побеждава нищо , че е в по-долен клас :idea:

Като мога да ти изброя още куп сток коли по-бързи и по-икономични от БМВ :idea:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Велко » 27 Май 2007, 14:44

Аз си мислим, че по-бързо от голфа нема!!!!!!! :uups: :uups: :uups: :uups: :help: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 27 Май 2007, 14:52

mafia написа:Като съм собственик на БМВ...

Нашия диалог е :OT: , но тя цялата тема стана такава :mhihi:
Имах впредвид пазарния клас. Ясно, че е тунинг форумът, но ти с тези обобщения... Като имаш впредвид 0-100 и 400м, пиши, че там са бавни. И ако това те вълнува, кво общо има разходът?

Предишна

Назад към Tuning