ПРОБЛЕМ ПРЕДНА БРОНЯ !
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
ПРОБЛЕМ ПРЕДНА БРОНЯ !
ДНЕСКА ПРАВА ОБРАТЕН ЗАВОИ И ЕДИН ЧИСТО ЦИГАНИН ПЕДЕРАС С ТАКСИ НЕ МЕ ИЗЧАКА И МЕ ЖУЛНА ДА МУ ЕБА МАИКАТА, А ОТЗАД ПАК ТАКСИ АМА БЕЛ КАТО НАС ЧОВЕК СИ МЕ ИЗЧАКА..! ! ! ТА въпроса ми е жълна ми предната броня от дясно, лаисните са боядисани СИВИ , и само тя е наранена но има жълто и одраскано от тоя КЕНЕФ, и много малко е паднала боята от лаисната (говоря за нещо от сорта на 3 мм кръгче) !
А преди 1 седмица изкарах колата от бояджия и лаисните нали са си черни е направих ГИ като цвета на колата сиви ... ТА въпроса ми е с какво мога да го оправа това гадно ужулено (освен боя!!) нещо паста дали ще оправи работата ? Все още седи жълтата боя и удрасканото.. !? имате ли идеии колеги МЕРСИ ! за 1 път ми се случва и БЕХ БЕСЕН ТА БЕСЕН УЖАС ! ! !

Ами зависи колко дълбоки са нараняванията, може би с абразивна паста и ако ти е останала боя от пръскането преди това смесваш молко с пастата и търкаш. Но това жълтото трябва да го отстраниш с разредител може би
като гледаш да отстраниш само жълтите драскотини, без да го докараш на голямо кафяво петно от търкане в кръгообразно движение. Тури някаква снимка да го видим ли знам ли 

- Urt
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: го из просото!
- Детайли за колата: E46 330d
С едно парцалче намазано с коресилин се търка. Другите видове разредители за боя не вършат работа. Задължително коресилин и става.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
а,нидейте пцува,ша ве замоля 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
7 мнения
• Страница 1 от 1