Метан
Модератор: Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- m_krasimirov
- Потребител
-
Метан
Някаде вав форума бях чел, че има фирма която продава бутилки за метан които не са от метал а от някъква пластмаса, и даже можели да ги направят по форма желана от мен. Има ли някои които може да ми даде мало повеяе информация за такава фирма?
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
незнам за фирмата, но ориентировъчен коментар:
от пластмаса да държи тези безобразни атмосфери просто няма как. а да изливат от някакви карбонови или други олекотени сплави по форма ще ти е над 5000 лева само бутилката сигурно с поръчка от нанайси
нормални олекотени (стандартна форма демек) според което съм чувал (непроверено) са към 2000 лева бутилката само
и субективен коментар: мани мани
от пластмаса да държи тези безобразни атмосфери просто няма как. а да изливат от някакви карбонови или други олекотени сплави по форма ще ти е над 5000 лева само бутилката сигурно с поръчка от нанайси

нормални олекотени (стандартна форма демек) според което съм чувал (непроверено) са към 2000 лева бутилката само
и субективен коментар: мани мани
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Аз съм чувал за подобни идеи ,направа на бутилки от спец.пластмаси ,за да се превъзмогне недостатъка- теглото на бутилките.Но не съм се интересувал повече ,възможно е да са започнали.Да си поръчаш форма ,съмнявам се да правят калъп само за теб,който трябва да отговаря на сума критериим за сигурност,ако не ме лъже паметта при метана налягането в бутилката е към 250 бара.... 

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
3 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ