Ремонт на намкорен компютър?
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- ZLATEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е55
Ремонт на намкорен компютър?
Има ли идея някой, къде могат да ремонтират намокрен компютър от Е34 520i ? Компютъра е MOTRONIC ...405.
Колата с него до последно преди да го сваля работеше, но нестабилно, прекъсваше и т.н. След като го свалих, изсуших, и почистих от вътре, колата повече с него не запали.
Добре, че имам още един същия, та с проба установих, че проблема е в него, но сега остава въпроса, този намокрения къде да ми го оправят, или пък ако има някой за продаване такъв да казва.
Колата с него до последно преди да го сваля работеше, но нестабилно, прекъсваше и т.н. След като го свалих, изсуших, и почистих от вътре, колата повече с него не запали.
Добре, че имам още един същия, та с проба установих, че проблема е в него, но сега остава въпроса, този намокрения къде да ми го оправят, или пък ако има някой за продаване такъв да казва.
- ZLATEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е55
krasi_bmw написа:da ne si go puskal w peranq ....измий го със спирт и го остави да изсъхне сам .Ако си го пробал мокър е дал фира ..А за ремонт некой двд техник или тв ил;и нов..
Точно това направих, отворих го, почистих го със спирт, изсуших го много добре, и чак тогава го пробвах, така че изключвам възможността да е изгорял защото е пускан мокър, а и е факт, че все пак преди да го сваля беше мокър и работеше, макар и некоректно.
Идеята е по скоро някой който се занимава с ремонт на електроника да го погледне и да останови къде е проблема ? Ако някой има познат да казва.
4 мнения
• Страница 1 от 1