Ангелски о4и идея
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
ЗА ТОВА СТАВА ВЪПРОСKIM написа:със какво да съм ги боядисал?аз на ринговете отзад залепих светлоотразяващо фолио.
- Ivailo_Litsov
- кандидат ентусиаст
-
KIM написа:със какво да съм ги боядисал?аз на ринговете отзад залепих светлоотразяващо фолио.
по-добре го махни това фолио и оребри ринговете на ситно отзад,примерно с пила или ъглочайфчето.така ще отразява свелината равномерно.
- humman
- кандидат ентусиаст
-
братлета а аз как да си сложа такива "ангелски очи" имам БМВ 324 тд от 88 година Е30 може ли му се слагат такива работи
Автомобили по поръчка внос от Германия тел:0878/725 032
- humman
- кандидат ентусиаст
-
мерси много намерих това което ме интересуваше сега ще трябва да го направа
а да питам за тая пластмаса от къде да е намера ???

Ivailo_Litsov написа:KIM написа:със какво да съм ги боядисал?аз на ринговете отзад залепих светлоотразяващо фолио.
по-добре го махни това фолио и оребри ринговете на ситно отзад,примерно с пила или ъглочайфчето.така ще отразява свелината равномерно.
ами те са ми наребрени отзад обаче допълнително сложих и фолио
..ето виж моята!!humman написа:братлета а аз как да си сложа такива "ангелски очи" имам БМВ 324 тд от 88 година Е30 може ли му се слагат такива работи

"Живей,така,че като остарееш да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво да си спомняш......." 
- humman
- кандидат ентусиаст
-
KIM мерси братле ще си купа и ще си сложа да видим кво ще стане.....да те питам от вън ли да ги сложа или от вътре.........Людмил бате видях няколко снимки и ми хареса ония сините и ще си сложа такива мерси за демото
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- humman
- кандидат ентусиаст
-
а няма ли да изглеждат грозно и да изгорят по време на дъжд
- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
То това "
" не случайно е там
Разбира се че трябва да ги сложиш вътре във фаровете колега. Аз не съм виждал някой да ги е сложил извън фаровете, но ако някой има снимка на такова изпълнение би било добре да ги пусне тук да видим резултата.

THE ONE & ONLY E30
- humman
- кандидат ентусиаст
-
ааааа
разбрах май се изложих ясно а един колега в началото на темата беше казал че може с маркуч и млечно бял силикон така може ли

И да се намеся
за колегите които мослят да слагат на Е30-1.фолиото озад (за рефлектор)желателно е да е алуминиево(има в Практикер)за да не се стопи от темп. на крушката(ринговете са в фара).2.диодите трвбва да са,някакви темп.-устойчиви,по същата причина.аз ви казвам като препатил
като покарам и после оставя на габарит-късите светят известно време по-тъмно ,после изравняват.понеже се дискутира има и вариянт ринговете да са отвън,но се слагат под пексиглаз-изработва се на термо преса по формата на стаклото,ще потърся материала,ама е грозно!!!

"Живей,така,че като остарееш да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво да си спомняш......."