Какъв е разхода на гориво при 318?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
и в крайна сметка колко харчи
че и аз съм се нагледал на една 18ка .. та ако някои ми даде точен разход да дойда да го цуна по челото ... или ако ме излъже и я зема утре да знам кои да псувам

че и аз съм се нагледал на една 18ка .. та ако някои ми даде точен разход да дойда да го цуна по челото ... или ако ме излъже и я зема утре да знам кои да псувам

Последна промяна bam-bam на 22 Май 2007, 0:28, променена общо 1 път

- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
С тоя разход големи митове и легенди станаха
аз просто ще потвърдя това, което написах по-рано, поздрави на всички 

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Харчи в зависимост от номера на обувката и големината на пръста на десния крак - моя е 47.5
! Мойта както съм я карал и с 6 извънградско(ебати мъката, 2ри път никога няма да се повтори, това беше само за проба
), така ми е давала и 10-11 извънградско(това определено се повтаряше бая пъти
)! А градско-софийско отдавна съм спрял да я следя - просто щото в София си е е*ало майката и пряко и преносно
!

Последна промяна Maverick_VS на 22 Май 2007, 10:38, променена общо 1 път
- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
Днес се накефих на това 4е имам бмв
напълних си аз резервоара до горе и викам 4аи ся да се отпусна малко има бензин дал господ пове4е не може да се напълни
и на сяко крастови6те с 300 от място минах със 100 през една локва и направих едни цигани вир вода е
поне ги изкъпах само дето ме пцоваха и целиха с камани добре 4е не удариха колата 6тото 6тях да полу4а сърде4на криза та.. минах 130 км от зареждането и като оставих колата в гаража стрелката бе6е 3 милиметра след 45
та наи на края стигнах прослувитите 15 литра на 100 километра оба4е със лудите реза4ки ако ви покажа на кфо прили4а колата... от тия кали6та и локви... 

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
ceco1515 написа:преди седмица сипах в лукоил - младост 3 "до горе" и колата събра 60.60лт а стрелката за бензина дори не беше влезнала в 4ервената зона -възможно ли е това или е поредния на4ин за ограбване. 4уствам се прецакан с една резерва.
ами честито

почвайте да си сипвате сами

най-доволен сам от горивата в EKO преди една седмица трабваше да ходя в кат да си регистрирам колата, да обаче лампата светеше. И взех една туба DEVIN 10L защото нямах номера и не можех да заредя по друг начин. Заредих за 20лв супер 100 на колонката отчитаче точно 9 литра и тубата беше пална почти догоре на 3 праста от капачката.
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
на лукойл специално целя с точност до 1-2 литра разлика колко ще влезе в резервоара, но си познавам стрелката около 15 литра какви са й отклоненията и колко побира оттам догоре. досега не съм се усъмнявал уж да сипват повече отколкото трябва, е вярно че седя и си чакам да щракне.
а това за резервата е относително там какво показва, може и да си бил с 2 литра, датчиците да не би да са ти нови и перфектни
а това за резервата е относително там какво показва, може и да си бил с 2 литра, датчиците да не би да са ти нови и перфектни
Аве колега как го докара тоя разход . За Варна говоря. Аз също съм от Варна. Ами то това тук вече не е каране ами ..некво висене по крастовищата. За изван градско Ок - до кам 7,5 - 7,8 го докарах ма чак под 7.... А за градско 12 че и нагоре. На газ съм на 14 че и не стигат - на вън пада на 8,1 - 8.5
- changethegame
- младши ентусиаст
-
Книжката за Е36 я имам на бг сканирана, както и схеми на всички електроники в колата, ако на някой му трябват да прати имеил на лс...
Иначе за разхода на гориво имам 318is 96г. в града ми гори около 10-11 а изванградско я свалям на 6-7, с 10 литра бензин комбиниран разход градско - изванградско минавам около 110-120 километра. Лично мое мнение е че 318is е оптималния вариант между разход и конски сили, хем варви хем малко гори, за BMW де...
Иначе за разхода на гориво имам 318is 96г. в града ми гори около 10-11 а изванградско я свалям на 6-7, с 10 литра бензин комбиниран разход градско - изванградско минавам около 110-120 километра. Лично мое мнение е че 318is е оптималния вариант между разход и конски сили, хем варви хем малко гори, за BMW де...

40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3