Колеги дайте майстор за преодухване на дюзи

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Колеги дайте майстор за преодухване на дюзи

Мнение от visipe » 22 Май 2007, 19:50

Осанових че имам бензин в маслото...

Моля ви колеги, дайте майстор за преодухване на дюзи за софия :help:
Тия павета мн лзгави бе...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Liceto''X'' » 29 Май 2007, 16:11

на ул.Козлодуй и ул.Дунав почти на ъгъла се пада има един сервиз там срещу 15 лв.на дюза ше ти ги почистят с ултразвук

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 29 Май 2007, 16:43

добре де и моето масло мирише на бензин, ама то нали като се кара на къси разстояния е нормално. ко приам в този случай, хората го описват като кондез на бензин дето се изпарява, като се кара по-дълго. :confused: пък и вече имам 2 опаковки добавка от Камор.

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Re: Колеги дайте майстор за преодухване на дюзи

Мнение от Pin2 » 29 Май 2007, 23:26

visipe написа:Осанових че имам бензин в маслото...

Моля ви колеги, дайте майстор за преодухване на дюзи за софия :help:

Мисля, че ти писах вече, но не съм сигурен.
Като идваш от Центъра към Люлин по "Царица Йоана" пресичаш крастовището което води за кооператето и от ляво ти е люлинската пощата. Веднага след нея има пряка на ляво, завиваш и срещу теб виждаш жълт сервиз.
Момчето е наш човек, казваш, че си от форума и те обработва или ти казва кога ще те обработи. Носи си и горивен филтър ако ли не, той ще ти вземе. Желателно е да го смениш.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.President » 30 Май 2007, 20:53

Burningparis написа:добре де и моето масло мирише на бензин, ама то нали като се кара на къси разстояния е нормално. ко приам в този случай, хората го описват като кондез на бензин дето се изпарява, като се кара по-дълго. :confused: пък и вече имам 2 опаковки добавка от Камор.

И аз съм със същия проблем, че даже колата ми прекъсва, когато загрее ама като я изфорсирам се оправя и си карам нормално. Няма проблем с оборотите... мисля си че може да са дюзи, но също си мисля, че може да е палеца, не се сещам за друго, защото повечето неща са проверени, но днеска си купих една добавка към бензина за прочистване на всичко по двигателя.. сякаш малко по-добре е но още не мога да разбера, защото не съм карал много, но ако се подобри работата на двигателя и спре да прекъсва, когато е загряла значи проблема е ясен къде е.
GOD IS A DJ
LIFE IS A DANCEFLOOR
LOVE IS THE RHYTHM
YOU ARE THE MUSIC

Назад към E36