Катализатор
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
Катализатор
Как да разбера дали не ми е запушен катализатора. Има ли къде да се направи такава проверка без да се налага да се сваля. Имам чувството че е доста запушен, ама не знам как да го проверя
- SpLiT
- младши ентусиаст
-
- Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
- Мечтае да кара: отново BMW
- betona
- младши ентусиаст
-
Доста неща има писани за катализатора, как се маха, какво се слага на негово място, но не видях как може да се разбере задръстен ли е или не е. Има ли къде да се направи такъв тест
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
покарай малко с вратите напред,стрелката на обортомера само в лютеницата и най-много до втора скорост,спри и отвори вратата,ако не ти замерише на развалени яйца,считай че катализатора ти е заминал 

- betona
- младши ентусиаст
-
бахххх, от къде идва това....ако не ми замирише - къде трябва да подуша - верно ли така се проверява
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
при мен така се проверява,работи ефективно и на двете коли...не е нужно да душиш никъде,да се вреш никъде...ти ще си го усетиш,но прави разлика между феродо и развалени яйца 

катализатор
Значи ако мирише на развалени яйца , катализатора няма нужда да се сменя,наред си е,нали така?
Уж чета внимателно постовете ви,ама да питам дали съм разбрал правилно,щото при мен така мирише и явно всичко си е наред?
Уж чета внимателно постовете ви,ама да питам дали съм разбрал правилно,щото при мен така мирише и явно всичко си е наред?
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
///MapTo написа:покарай малко с вратите напред,стрелката на обортомера само в лютеницата и най-много до втора скорост,спри и отвори вратата,ако не ти замерише на развалени яйца,считай че катализатора ти е заминал
По-точно ако ти замирише на развалени яйца - е заминал

- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
zBoost написа:///MapTo написа:покарай малко с вратите напред,стрелката на обортомера само в лютеницата и най-много до втора скорост,спри и отвори вратата,ако не ти замерише на развалени яйца,считай че катализатора ти е заминал
По-точно ако ти замирише на развалени яйца - е заминал
ПОСЛЕДНО??? КОЕ Е?
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Аааа добре! Питах щото аз на една кола дето й беше изтърбушен старият катализатор, като й сложих нов и като замириса на развалени яйца след 7 км (седем километра) се върнах при човека с гърнетата и той намери лека цепнатина преди катализатора, завари я с ЦО-то и сега около колата не мирише на нищо, а отзад на пролет.
П.П.: Майсторееееее, майсторе... Викам ти "майсторе", че не ти знам името...

П.П.: Майсторееееее, майсторе... Викам ти "майсторе", че не ти знам името...

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED

12 мнения
• Страница 1 от 1