ДИЛЕМА!
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
Re: ..
body написа: Спял съм се на ниво "SPORT" допълнение 17" джанти и ксенон.Цвят черен
Ако не е тайна к'ва цена са ти предложили?И кво включва,в смисъл кви ''екстри''?
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- ///MILEN
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 31? , E34 525 TDS , E34 525 IX
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
Re: ..
Цената е 38 000лева някъде.като не съм слагал други изгъзици.А модела СПОРТ си има доста.Това е цена без КАСКО и други такси. 3000 лева КАПАРО 2 месеца минимум чакане.Is написа:body написа: Спял съм се на ниво "SPORT" допълнение 17" джанти и ксенон.Цвят черен
Ако не е тайна к'ва цена са ти предложили?И кво включва,в смисъл кви ''екстри''?
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
И понеже ако не си забелязъл въобще галерията не е обновявана 2 години.не съм като хора като теб "НА ГОЛ ТУМБАК..." айде не ми дигай адреналина с глупостите си.А и кой каквото има това кара.То по добро имаш ли??? Май не!!! На такива им викаме ЛАЛАДЖИИ и ПРАЗНОДУМЦИ.То и аз знам къде продават коли за по 300 бона и нагоре и то ПО ДОБРЕ ОТ ТЕБ ЗАМ ВЯРВАЙ!!! Ама там ли е работата.Айде чешиси езика тук ти се е паднало.То къде ли другъде можеш да го направиш като те преценям така.BMW_F1Team написа:Е, бате той понеже се хвали с неговото тЕрикатско БМВ, я му виж галерията да видиш за каква селяния говориме - птИчиловка![]()
![]()
![]()
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3