ДИЛЕМА!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 20 Май 2007, 15:27

Явор написа:аз бих взел астрата :mhihi:

и аз и аз :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

Re: ..

Мнение от Is. » 21 Май 2007, 12:13

body написа: Спял съм се на ниво "SPORT" допълнение 17" джанти и ксенон.Цвят черен

Ако не е тайна к'ва цена са ти предложили?И кво включва,в смисъл кви ''екстри''?
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 31? , E34 525 TDS , E34 525 IX

Мнение от ///MILEN » 21 Май 2007, 22:06

Тая тема можеше да я пуснеш във форума на опел :mhihi: :mhihi:

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Re: ..

Мнение от body » 21 Май 2007, 22:29

Is написа:
body написа: Спял съм се на ниво "SPORT" допълнение 17" джанти и ксенон.Цвят черен

Ако не е тайна к'ва цена са ти предложили?И кво включва,в смисъл кви ''екстри''?
Цената е 38 000лева някъде.като не съм слагал други изгъзици.А модела СПОРТ си има доста.Това е цена без КАСКО и други такси. 3000 лева КАПАРО 2 месеца минимум чакане.

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 21 Май 2007, 22:34

BMW_F1Team написа:Е, бате той понеже се хвали с неговото тЕрикатско БМВ, я му виж галерията да видиш за каква селяния говориме - птИчиловка :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
И понеже ако не си забелязъл въобще галерията не е обновявана 2 години.не съм като хора като теб "НА ГОЛ ТУМБАК..." айде не ми дигай адреналина с глупостите си.А и кой каквото има това кара.То по добро имаш ли??? Май не!!! На такива им викаме ЛАЛАДЖИИ и ПРАЗНОДУМЦИ.То и аз знам къде продават коли за по 300 бона и нагоре и то ПО ДОБРЕ ОТ ТЕБ ЗАМ ВЯРВАЙ!!! Ама там ли е работата.Айде чешиси езика тук ти се е паднало.То къде ли другъде можеш да го направиш като те преценям така.

Предишна

Назад към Извън Темата