Научих интересно нещо за чистачките
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Научих интересно нещо за чистачките
Излизам си днеска от работа, леко си вали дъжда пускам чистачките на първа степен те си чистят почиват си извесно време и пак. Имаше задтъстване и дъжда се увеличи пускам аз на втора степен(тука беше тънкия момент
) гледам чистачките пак си работят и след това си почиват, и аз си викам бах мамаму то няма никаква разлика между 1'ва и 2'ра степен(но съм в задръстване и не се движа). Както и да е дъжда не беше толкова силен и аз го оставих на 2'ра степен, преминах задръстването и си карам по едно време гледам чистачките си работят без прекъсване(почивка), спрях на един светофар и те спряха, чистят и си почиват.Като потеглих пак и те започнаха да си чистят без спиране.И аз си викам пак бах мамаму немеца ме наказа за предварително изказване
. Може би повечето от вас знаят тази функция но аз бях много приятно изненадан от това и исках да споделя с незнаещите(да не вземат да псуват като мен
)

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
ти направо си открил топлата вода

Последна промяна swh_bmw на 21 Май 2007, 21:43, променена общо 1 път
- Rudisan
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 Coupe 325tu
- Мечтае да кара: Shelbi GT 500
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Голфите и те ли така
,или на тях им спират само като ги наказват край Карандила..

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
ми... първото което ми хрумна е, ако си с ел стъкла, има защита против забравена нечия ръка например. Т.е. ако затвориш джама и си държиш ръката, ще разбереш за какво говоря.
Щом си от скоро, съм почти обеден, че не знаеш за това

Последна промяна Pin2 на 21 Май 2007, 23:10, променена общо 1 път
Pin2 написа:ми... първото което ми хрумна е, ако си с ел стъкла, има защита против забравена нечия рука например. Т.е. ако затвориш джама и си държиш ръката, ще разбереш за какво говоря.
Вратите също имат подобна система против забравена ръка. Според силата на затваряне на вратата пропорционално получаваш доза болка и повече нема да забравяш да си прибереш ръката или крака преди да затвориш вратата, ако ли не още малко болка и после съм сигурен че ще помниш достатъчно време че да не забравяш.
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Pin2 написа:Сетих се и как ако нямаш копче за автоматично затваряне на стъклата ... забравих как му се викаше, завърташ ключа да заключиш колата и задържаш в посока на заключване и те се вдигат... Но за целта трябва машинките ти да поддържат тази функция.
Комфорт модул..
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
Le Transporteur написа:Pin2 написа:Сетих се и как ако нямаш копче за автоматично затваряне на стъклата ... забравих как му се викаше, завърташ ключа да заключиш колата и задържаш в посока на заключване и те се вдигат... Но за целта трябва машинките ти да поддържат тази функция.
Комфорт модул..
Мерси колега ... това имах в предвид

- Rudisan
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 Coupe 325tu
- Мечтае да кара: Shelbi GT 500
комфорт модула работи само 8 секунди, за това време се затварят само съклата, ако е отворен и шибидаха, няма да се затвори до край
47 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4