Да благодарим на гъбарите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 21 Май 2007, 10:37

ivan1979g написа:Да попитам негласувалите: Вие спомнате ли си края на 1996 и началото на 1997г.? Или 10 години са много време и сте забравили? Тогава $1=3000лв, заплатите бяха по $7 и нямаше хляб по магазините. Това според вас как се промени? От самосебе си, Господ ли слезна на земята или имаше избори и едни смотаняци бяха сменени с по-малко лоши управници?
Айде пак помислете преди да пишете, че нямало за кой да гласувате и от вашия глас нищо не зависело.
Да се правиш на сърдит и обиден може да върви пред мама и гаджето, но изборите са за пораснали хора.

А помня помня, ма хляб имаше че и салам :mhihi: ма не мисля че по-малко лошите управници направиха нещо :idea: пътя ни не се определя от нашите управници иначе щяхме да сме умрели :confused: добре че ни управляват малко или много отвън, така че и с комунисти демократи или какъвто и да е вид г...вна все един път имаме :P
БТВ ти дълбокомислени човече на колко години беше тогава че помниш така детайлно колко е бил долара и заплатите ... макар че 7 долара беше пенсията на баба ми тогава, а долара за малко достигна тези нива буквално за няма и седмица ... та на колко беше ?
May the BMW force be with you!

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 21 Май 2007, 10:49

Vasilen написа:...

Баба ти министър ли е била преди да се пенсионира та е вземала 15-20000лв пенсия? Ако да, това обяснява що сте имали даже и салам :mhihi: Доларът стоя м/у 2000 и 3000лв доста дълго.
А за годините--виж ника. На колко според теб човек почва да помни? Коя е тая сила свише дето управи страната според теб, та да и благодарим :mhihi: :mhihi: Кажи тайната, просвети заблудените :mhihi:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 21 Май 2007, 10:54

Аз също помня 97ма! Тогава не гласувахме-тогава демокрацията се изрази на улицата! Не съм трошил парламента,щото аз и родителите ми са го плащали,но носех чай и кафе и сандвичи по барикадите на премръзналите студентчета! Офиса ми беше до парламента под Ал.Невски-носех и чай на момчетата от НСО-гардовете ,щото и те висяха там ,заради ината на онова чучело ! Превързвахме счупени глави и от едната и от другата страна! Да-тогава така гласувах! Не мога да приема принципа ,че трябва да се гласува се за некой! Като няма за кой-не гласувам! Знам ,че ше ми кажете ,че моят глас е отишъл при турците,преди така ставаше като не гласуваш ,че отиваше за червените бабички! Но негласуването също е позиция и аз си я отстоявам! Единствено трябва да се промени закона и ако няма еди колко си процента гласували -изборите да са невалидни.....но тва естествено нема да го гласуват ония!
За АЕЦ-тррябваше да има референдум-тва е най-демократичния начин да се вземе мнението на народа! Е!...Нямаше! Ми тва е!
.........И ше си гласувам ако искам и да го .ухат всички ,на които не им харесва това! И като ми сложат некви ограничения ,че не съм гласувал-.бал съм я у държавата! Насила убост не става!

П.С. И не плюйте по личният избор на хората! По същата логика мога да кажа: да го .ура на тия дет са гласували за ..... ,или за ....! Това е демокрацията-всеки има право на избор,въпреки ,че думата означава управление от народа,а тва едва ли се получава на практика!
Последна промяна Гост на 21 Май 2007, 11:18, променена общо 1 път

Доктор на БМВ науките
Аватар

Мнение от Vasilen » 21 Май 2007, 11:12

ivan1979g написа:
Vasilen написа:...

Баба ти министър ли е била преди да се пенсионира та е вземала 15-20000лв пенсия? Ако да, това обяснява що сте имали даже и салам :mhihi: Доларът стоя м/у 2000 и 3000лв доста дълго.
А за годините--виж ника. На колко според теб човек почва да помни? Коя е тая сила свише дето управи страната според теб, та да и благодарим :mhihi: :mhihi: Кажи тайната, просвети заблудените :mhihi:

На всички пенсиите бяха толкоз тогава ... ма къса памет , това издава колко помниш :P както и че долара се е задържал дълго на 3000 лв, падна след едноседмично стоене и служебното правителство въведе всички икономически мерки за да може полуциганина да си вее байрака след това 4 години :P
Страната се Управи въпреки усилията на всички Управляващи от тогава, а не благодарение на тях така че дали ще или няма да гласувам ... разлика няма
ПС Ей не ми се връзвай щот на мен не ми пука за политика даже ми се драйфа като ги слушам ... така че си дрънкам просто за да си чеша езика

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 21 Май 2007, 11:41

Vasilen написа:... мен не ми пука за политика даже ми се драйфа като ги слушам ... така че си дрънкам просто за да си чеша езика

Ква политика, ДПС спечели на практика изборите. А иначе за писането по форумите ясно.
За долара обаче си в грешка. Той стигна 3000лв, не съм писал че ги е преминал или е стоял там дълго. И стоя над 2000лв почти до средата на МАРТ 1996г. Кога премина 2000лв е трудно да се каже защото БНБ беше престанала да продава долари и беше обявивила някакъв измислен курс, два пъти по-нисък от този на кешовия пазар. Но имаше към два месеца над 2000лв и заплатите бяха към $10-15, пенсийте и по-зле.
Пак казвам, няма добри политици, има по-малко лоши. И тези за който аз гласувах са зле. Ако ДПС бяха взели 5%, а не 20% и на мен нямаше да ми пука.

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 21 Май 2007, 12:06

ivan1979g написа:
Vasilen написа:... мен не ми пука за политика даже ми се драйфа като ги слушам ... така че си дрънкам просто за да си чеша езика

Ква политика, ДПС спечели на практика изборите. А иначе за писането по форумите ясно.
За долара обаче си в грешка. Той стигна 3000лв, не съм писал че ги е преминал или е стоял там дълго. И стоя над 2000лв почти до средата на МАРТ 1996г. Кога премина 2000лв е трудно да се каже защото БНБ беше престанала да продава долари и беше обявивила някакъв измислен курс, два пъти по-нисък от този на кешовия пазар. Но имаше към два месеца над 2000лв и заплатите бяха към $10-15, пенсийте и по-зле.
Пак казвам, няма добри политици, има по-малко лоши. И тези за който аз гласувах са зле. Ако ДПС бяха взели 5%, а не 20% и на мен нямаше да ми пука.

Долара седя над 2500лв докато не смениха парите 1000=1
И дълги години 2002-2003 падна под 2.00лв за долар ;)
А покачването от 55лв за долар до 90лв за долар се влачеше около месец.От 90лв за долар до 3000лв+ се покачи за по малко от 10 дни,също толкова бързо го свалиха ма до 2500-2600 и там си остана,както написах по горе.
Много добре си спомням,доста кеш отиде по дяволите в тия години.
И въпреки че не съм по стар от тебе (и аз съм 79) си го спомням сякаш беше вчера :roll:
За 10 марки грубо 18000 - 20000лв. се правиш на щайда в Амадеус или под опашката на коня.

Батко дано никога да не се случва това отново :confused:
За две седмици смених пет пъти цигарите прогресивно от горе на долъ от бяло боро трудно се минава на виктори и то трайно :evil:
...........
Дано остане в историята и никога повече да не се случва не само на нас ми и на децата ни :!:
Изображение

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 21 Май 2007, 12:24

Гласувайте... после ще има кого да псуваме, че е пуснал свинете в парламента :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 21 Май 2007, 12:47

viper написа:Гласувайте... после ще има кого да псуваме, че е пуснал свинете в парламента :mhihi: :mhihi: :mhihi:

А сега като не се гласува масово та какво турците ли ще псуваме :?:
Ми тях си ги псуваме от 600++ години и какво ,ще си го преместят в другия крачол :help:
Изображение

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 21 Май 2007, 13:25

Tux0 Ca !
Изображение

Crash Master
Аватар

Мнение от viper » 21 Май 2007, 13:26

vld написа:
viper написа:Гласувайте... после ще има кого да псуваме, че е пуснал свинете в парламента :mhihi: :mhihi: :mhihi:

А сега като не се гласува масово та какво турците ли ще псуваме :?:
Ми тях си ги псуваме от 600++ години и какво ,ще си го преместят в другия крачол :help:

Ми да - турците ще ни управляват! Така или иначе - те имат повече акъл от Бате Гойко, Бате Серго, Пешо Селянов, Болен Сидеров и всички останали БГ помияри. Като ще псувам по някой - поне да е турчин :idea:

П.П. Забравих за И. Лостов и С. Селянски - тия копелета, колкото и пари да имат - никога няма да са им достатъчни!

П.П. Гласувайте - има ОГРОМНО ЗНАЧЕНИЕ :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Последна промяна viper на 21 Май 2007, 13:31, променена общо 1 път

Crash Master
Аватар

Мнение от viper » 21 Май 2007, 13:30

SpUd3r написа:http://video.google.com/videoplay?docid=3586314619293278564 :evil:

Имам ги всичките 6 серий - и какво от това? Видя ли с АТАКА какво стана? Много приказки, влязоха в парламента и веднага си пролича, че за нищо не стават...

Доктор на БМВ науките
Аватар

Мнение от Vasilen » 21 Май 2007, 13:35

vld написа:И въпреки че не съм по стар от тебе (и аз съм 79) си го спомням сякаш беше вчера :roll:
За 10 марки грубо 18000 - 20000лв. се правиш на щайда в Амадеус или под опашката на коня.

Ма е това издава какво сме правели по онова време, бехме на принципа да изкараме кризата в лукс ... тогава не знам как го правеха хората ма всеки имаше пари ... след тази криза реално обедня народа
И какво като са я предизвикали или неудържали БСП ... после всички до един правеха едно и също лева ръка десен джоб па кервана си върви, САЩ си искат бази, ЕУ си иска нейните си работи, Русия интересите си па наще политици си играят на управление, и козируват от изток през запад та чак от Атлантическия океан. Мисълта на тази плеяда е че и да гласувам и да не гласувам процента които ще промени курса на политиката е нищожен защото всички ще слушат други концепции и ще ги изпълняват по турски, комунистически или демократически начин :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 21 Май 2007, 13:43

да да да кажете си кои за кои е гласувал та после да го храним :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 21 Май 2007, 13:47

аз гласувах за себе си!

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 21 Май 2007, 13:52

bam-bam написа:...да да да кажете си кои за кои е гласувал та после да го храним :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Идеята на темата беше да храним тия дето с негласуване гласуваха за ДПС :mhihi: :mhihi: :mhihi:
А моя избор не е за пред хора :mhihi: :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата