Да благодарим на гъбарите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 20 Май 2007, 23:58

Да ви го т*ра на всички дето си стояхте вкъщи :evil:
Аз бях цял ден на турнир, ама намерих 15 мин да отида и да гласувам!!!

Потребител
Аватар
Кара: WV Polo '97

Мнение от babbler » 21 Май 2007, 0:05

съжалявам, че не прочетох предишните мнения... ама ще си кажа своето: аз не гласувах не само защото няма за кой, ами и съм възпитан да не ми пука кой ще ме управлява и представя някйде си... възпитан съм да вярвам само на себе си и на никой друг. вйзпитан сйм да вярвам, че който и да ме управлява, където и да съм, аз винаги ще усея и ще се чувствам добре...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 21 Май 2007, 0:08

CheGevara написа:Да ви го т*ра на всички дето си стояхте вкъщи :evil:
Аз бях цял ден на турнир, ама намерих 15 мин да отида и да гласувам!!!

Напълно прав си...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Митко Ганчев » 21 Май 2007, 0:17

Най-близката секция е в Мюнхен, което е на 300 км. Което едва ли ме оправдава... :(
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 21 Май 2007, 0:23

Митко Ганчев написа:Най-близката секция е в Мюнхен, което е на 300 км. Което едва ли ме оправдава... :(

5 милиона българи се чудят дали да гласуват и накрая им е все тая, а ти се притесняваш, където си 2000 км от България. хОрата са им сложили урни през път и над път, а те отишли да берат гъби и да събират офлюви ... Спокойно! На теб България ще прости. Няма да прости на мен обаче, защото, като отида да си плащам данаците след време, ще ме върнат, защото не съм научил туркиш.

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 21 Май 2007, 1:00

babbler написа:съжалявам, че не прочетох предишните мнения... ама ще си кажа своето: аз не гласувах не само защото няма за кой, ами и съм възпитан да не ми пука кой ще ме управлява и представя някйде си... възпитан съм да вярвам само на себе си и на никой друг. вйзпитан сйм да вярвам, че който и да ме управлява, където и да съм, аз винаги ще усея и ще се чувствам добре...

Е поне махни българското знаме от аватара си, щом в резултат на възпитанието ти си решил да не гласуваш :evil: :evil:
Пожелавам ти да успееш и да се чувстваш добре и когато станем турски вилает.
Доста е глупаво да започнеш със "съжалявам, че не прочетох предишните мнения... ама ще си кажа своето"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vvch » 21 Май 2007, 1:00

Аз съм на 30 години и НИКОГА на съм гласувал.Сигурно щот съм много тъп.Ама за времето през което съм имал право на глас НИКОГА не ми се е налагало да съжалявам за избора , който съм направил.А на вас?
Никога не се нервирам за политика, щото живота ми не зависи от политиците.Те само ми пречат.НИКОГА не съм гласувал щото НИКОГА не са ми дали правото да защитя своята кауза каквато и да е тя.Някой даде ли ви право да защитите АЕЦ-Козлодуй? НЕ,защото Европа е решила вместо България.Дали ми пука ,че ДПС ще управлява България след като реално ме управлява Европа.Само дето крадците ще са с чалми,а не с вратовръзки.Се ми е едно кой ще ме краде.
Некой ме питат ми ти що не гласуваш, бе!Ми щото и това е мое ПРАВО.ПРОСТО НЯМА ЗА КОЙ.
Ако направят гласуването задължително пак няма да гласувам.Ще пусна празна бюлетина.Но тогава вече ще ме е яд за загубеното време.А СЕГА НЕ МИ ПУКА кой ще ме краде.Се ми е тая.Ако спечели БСП,ГЕРБ,АТАКА и т.н.няма да ми дигнат заплатата,а пък ако спечели ДПС нема и да ми я намалят.Така че пак казвам ,НЕ МИ ПУКА.
Не искам и никой от вас да ми отговаря директно щото квото и да ми каже не може да ми промени мнението т.е. НЕ МИ ПУКА.
А иначе уважавам мнението на всеки от вас и разбирам много добре мотивите на всеки ,дори и на тези които искат да ми го начукат.
АЗ НЕ ГЛАСУВАМ.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: каквото изпадне...
Мечтае да кара: safety car, самолет, мотор
Детайли за колата: тотална щета...

Мнение от stozashto » 21 Май 2007, 3:01

Гласувах.

Защото:
1. Със самото организиране на избори вече ми е бръкнато в джоба => по-добре е парите ми да отидат за гласуването ми, отколкото за нищо.
2. Гласуването е израз на моето мнение, дори и непечелившо, а негласуването е мълчание - знак на съгласие... с нечие чуждо мнение...
3. Гласуването може да се извърши и с празен плик... (най-тежкият наказателен вот... по-наказателен и от ходенето за гъби...) ;)
4. Гласуването е право и дълг за всеки отговорен човек.
5. Как после ще мога да критикувам, ако не се помръдна да гласувам? :roll:
6. Искам да живея с чиста съвест, че правя каквото мога, пък да става каквото ще.
7. Мога да проверя интуицията си... ;) (или броеницата на "онче-бонче"... :D)
8. Никак не е трудно... , а процентите се изчисляват на база брой гласували...
9. Досега нямам отсъствия... (с изключение на балотажа за Б.Борисов...) :D , що пък сега точно да отсъствам?
10. Яз можем да не гласувам, ама можем и да гласувам... :roll:
11. Луд умора нЕма! :uups:
"... _ _ _ ..."

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 21 Май 2007, 8:06

stozashto написа:Гласувах.

Защото:
1. Със самото организиране на избори вече ми е бръкнато в джоба => по-добре е парите ми да отидат за гласуването ми, отколкото за нищо.
2. Гласуването е израз на моето мнение, дори и непечелившо, а негласуването е мълчание - знак на съгласие... с нечие чуждо мнение...
3. Гласуването може да се извърши и с празен плик... (най-тежкият наказателен вот... по-наказателен и от ходенето за гъби...) ;)
4. Гласуването е право и дълг за всеки отговорен човек.
5. Как после ще мога да критикувам, ако не се помръдна да гласувам? :roll:
6. Искам да живея с чиста съвест, че правя каквото мога, пък да става каквото ще.
7. Мога да проверя интуицията си... ;) (или броеницата на "онче-бонче"... :D)
8. Никак не е трудно... , а процентите се изчисляват на база брой гласували...
9. Досега нямам отсъствия... (с изключение на балотажа за Б.Борисов...) :D , що пък сега точно да отсъствам?
10. Яз можем да не гласувам, ама можем и да гласувам... :roll:

Не гласувах, защото:

1. С парите отделени за моя глас в НС не могат да си купят дори баничка.
2. Мнението ми - не искам да гласувам за комунисти, бивши такива, милиционери, цигани или турци. За съжаление друго не се предлага :(
3. Празните пликове се разпределят както и непуснатите гласове.
4. Аз не критикувам, правя друго.
5. Автобусът, който трябваше да ме закара до урните не дойде.
6. Дървата, които трябваше да ми докарат, за да гласувам - не дойдоха.
7. Никой не ми е предложил кебапчета ...
8. Да гласуваш е право, а не задължение.
Да пазаруваш - също. Както не мога да си купя хляб в обущарски магазин, така и не виждам един читаф, който да заслужава гласа ми. Защо тогава да го правя?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '96 Е34 tds touring Individual
Мечтае да кара: E34 M5 Touring

Мнение от exvitermini » 21 Май 2007, 8:48

vvch написа:...Някой даде ли ви право да защитите АЕЦ-Козлодуй?

Батенце много си прав ! Ще гласувам ако дават възможност на народа да защитава интересите на родината си!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от PGV » 21 Май 2007, 9:05

С изключение на обидите, към които модераторите трябва да вземат отношение и двете тези имат и нямат право.
Лично аз не гласувах, знам че не е хубаво, но наистина няма за кого и за какво. Не мисля, че има някой, който да го еня за моите интереси и да ги защитава. На миналите парламентарни избори гласувах, но естествено сега се чувствам че съм гласувал за нищо. Най много се радвам, че некадърниците от НДСВ останаха на последно място. Който гласува според мен гласува за утвърждаване на мафията, корупцията и за това статуквото да продължи.

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 21 Май 2007, 10:05

Срамота :!:
Май е време за предсрочни избори и за масова чистка на политици от парламента :!:
Крайно време е да се възпротивим на това което не ни харесва.
Да престанем да сме офце :!:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 21 Май 2007, 10:08

И за кой ще гласуваш(хипотетично) на въпросните предрочни избори?
Щото ние си ги знаеме ква стока са, някой ако се лъже, че някой от тях ще се сети за народа е е*ати оптимиста, или пак да гласуваме на някой доверие на "кредит" и после да ходиме да си го сваляме пак същите, които сме го избрали... Аз ще гласувам за Волен, като политиците правят да ми е вътрешно на мене, аз ще им правя вътрешно на тях и тва е ... Сега ми говорете колкото искате как не разсъждавам трезво и ала-бала ...
In Ban We Trust!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 21 Май 2007, 10:14

vld написа:Срамота :!:
Май е време за предсрочни избори и за масова чистка на политици от парламента :!:
Крайно време е да се възпротивим на това което не ни харесва.
Да престанем да сме офце :!:

Владо то хубаво ама чистка от кръста :evil: ,щото виждаш ли какво става 15 год.те краде и мами и вместо да се покриват тръгнаха евродепутати да стават.Сърбите дето 15 год ги мачкаха за нищо ,сигурно вече са по-добре и от нас.Ама ние нали сме миряните на балканския полуостров.. :dummy:
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 21 Май 2007, 10:31

Да попитам негласувалите: Вие спомнате ли си края на 1996 и началото на 1997г.? Или 10 години са много време и сте забравили? Тогава $1=3000лв, заплатите бяха по $7 и нямаше хляб по магазините. Това според вас как се промени? От самосебе си, Господ ли слезна на земята или имаше избори и едни смотаняци бяха сменени с по-малко лоши управници?
Айде пак помислете преди да пишете, че нямало за кой да гласувате и от вашия глас нищо не зависело.
Да се правиш на сърдит и обиден може да върви пред мама и гаджето, но изборите са за пораснали хора.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата