ВНИМАНИЕ
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
ВНИМАНИЕ
Зверски дъждове по цялата страна
Живея в кв.Сухата река и ето ти поредното природно бедствие
входът ми е наполовина пълен, НЕ МИНАВАЙТЕ ПО УЛ.ТОДОРИНИ КУКЛИ, УЛ.ВИТИНЯ
Има ПОНЕ 50см ВОДА, реката е преляла
Незнам по другите райони как е, но... път от тук недейте да имате
П.С. Колко ненормалници с коли закъсват, все Голфаджии, с глас се смея от балкона

Живея в кв.Сухата река и ето ти поредното природно бедствие

Незнам по другите райони как е, но... път от тук недейте да имате

П.С. Колко ненормалници с коли закъсват, все Голфаджии, с глас се смея от балкона

Re: ВНИМАНИЕ
SummonedToDIe написа:П.С. Колко ненормалници с коли закъсват, все Голфаджии, с глас се смея от балкона![]()
![]()

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
BMWALPINA написа:Ние в Люлин каунти си немаме проблеми засега
Щото сте Запад

Проблемите винаги идват от изток и се решават на запад
Последна промяна ivan1979g на 20 Май 2007, 22:09, променена общо 1 път
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
У младост положението засега е добре,видях само 1 закъсал и беше с ауди Q7..
честито на печелившите,с рапатрак си тръгна от кръстовището до макдоналдс на малинов 

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
<KrIs> написа:BMWALPINA написа:<KrIs> написа:А тука сушшаааа ! Кактуси почнаха да растат![]()
![]()
То идва към вас
Дъжда

<KrIs> написа:А тука сушшаааа ! Кактуси почнаха да растат![]()
![]()
Започвайте производство на натурален сок от кактус, таа година мислим да доминира

Между другото и в Лозенец е пълно с нови реки, миналата година се наводних и то стабилно, още има следи по стените на гаражите, ама таа година, съм се подготвил, отсега почнах да махам капаците на шахтите, щото всичко е задръстено, и тухли съм приготвил за барикади, а ако неспре и чували с пясък ще струпам насерадата на улицата

- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Леко казано ужастно.
Напрвих следния преход. София, Пловдив , Пазарджик, Пловдив, Пазарджик, Велинград, София , Владая , СОфия. ( Трябваше да е Благоевград София).
1 - много важно. И с убави гуми има адски много вода по пътищата и аквапланингът е почти 100% сигурен ако се кара бързо.
2. това което видях във Владая и по пътя обратно към Сф. въобще не е това което дават навсякъде а в пъти по-зле. Навсякъде реки с вода и кал, малоумни шофери, които се движат като, че са решили да се самоубиват и да трепат хората около тях ...въобще отвратителна картинка.
ако можете по-добре не пътувайте шото си е доста рисковано.
Напрвих следния преход. София, Пловдив , Пазарджик, Пловдив, Пазарджик, Велинград, София , Владая , СОфия. ( Трябваше да е Благоевград София).
1 - много важно. И с убави гуми има адски много вода по пътищата и аквапланингът е почти 100% сигурен ако се кара бързо.
2. това което видях във Владая и по пътя обратно към Сф. въобще не е това което дават навсякъде а в пъти по-зле. Навсякъде реки с вода и кал, малоумни шофери, които се движат като, че са решили да се самоубиват и да трепат хората около тях ...въобще отвратителна картинка.
ако можете по-добре не пътувайте шото си е доста рисковано.
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3