Да благодарим на гъбарите

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 20 Май 2007, 21:43

абее...
Требва да станем като гърците ... Не гласуваш 2-3 пъти и ти отнемат правото да си гражданин. Това е единствения начин да се насилят хората да си дават гласа.
Престанете да мислите, че като не гласувате, вие печелите. Те онея дето са се кандидатирали вече са спечелили... Въпросът е да спечели правилният.

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 20 Май 2007, 21:47

Pin2 написа:абее...
Требва да станем като гърците ... Не гласуваш 2-3 пъти и ти отнемат правото да си гражданин. Това е единствения начин да се насилят хората да си дават гласа.
Престанете да мислите, че като не гласувате, вие печелите. Те онея дето са се кандидатирали вече са спечелили... Въпросът е да спечели правилният.

И как точно ше ми земат гражданството....!?!? И кой според теб е правилния! Щото трябва да има и празна бюлетина! Тва значи ,че смятам ,че правилен -нема в тоя избор! И много по-правилно е да има ниво от % ,което като не се мине и да няма легитимен вот! И като не идеме -да видим как ще им се получи вота! Ма -нема! Така са си го направили,че винаги да става! ......Както нема и референдум,щото тва е най-прекия начин да разбереш мнението на хората ,а не да ми редят листи и да се чудим на цвет ли да ги докараме ,най-некралия ли да изберем или да се боднем в кой да е.....,щото нали ....иначе турците!!!!.......

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 20 Май 2007, 21:57

Eva* написа:а стига ве... ДПС води?!! Пак ли Сокола плати... и води?

Говорило се, че цигано-турци яко гласували накрая и щели да са на първо място.. незнам..
А това за заплатите.. те си го казаха.. в началото ще взимат колкото наще 250+ маскари в народното несъбрание..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 20 Май 2007, 21:57

до сега бях на всички избори. днес не... избирали са моите фаворити, или други, но винаги в крайна сметка неправилните хора :evil: ... като направя една ретроспекция се оказва, че до сега съм се оправял въпреки тях... от сега нататък ще е винаги така... тези хора не ме интересуват просто :evil:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 20 Май 2007, 22:01

Е ми ,честито! ДПС печелили -някой каза....!
Аз не гласувах! А Доган е най-добрият политик в България и ако бях турчин- на ръце щех да го нося! Той си гледа келепира,гледа си ..... обаче ..... и за неговите хора,които го гласуват ,за да си има келепир! А другите искат да ги изберем и после-яжте му кратуната! Мисля,че на всеки е ясно ,че бръкнеш ли в кацата -нема как да не се оближеш,ма е добре да остаиш и за раята да апне ,за да не умре от глад! Това ,само че ,другите политици не го разбраха! Е ми за тва Доган ше е винаги на власт и ше си дърпа за турците и ше си ги урежда със субсидии и фондове и така....

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 20 Май 2007, 22:14

На избори се гласува не за най-добрия кандидат, а за най-малко лошия. Така е навсякъде по света--добри хора в политиката няма. Но в читавите държави хората са разбрали, че даже и да не отидат да гласуват, ще се намери кой да ги управлява. И не се сърдят като малки деца, а гласуват и няма изцепки като днешната.

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 20 Май 2007, 22:25

SKISA написа:
Pin2 написа:абее...

И как точно ше ми земат гражданството....!?!?

Еми ... те така... Ще плащаш тройни данъци. На опашката винаги ще си последен. За всяко нещо ще ти трябва пълномощно или подобни простотии...
Като не ти се гласува, значи не те боли фара за държавата и е правилно и държавата да не я боли за теб . Ако щеш ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 20 Май 2007, 23:04

Някой знае ли с точност,кой печели изборите,извинявайте за тъпия въпрос но не съм в България и ми е интересно,кво става

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Мнение от BMW-X5 » 20 Май 2007, 23:15

Не съм много очарован от кандидатите ,но гласувах защото живея в България и партия като ДПС не заслужава участие в управлението на страната !

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости

Мнение от AlibiTu » 20 Май 2007, 23:23

Турция няма да я видим скоро в ЕС ;) ... по простата причина, че нашите никой нема ги слуша в тоя Европарламент, а и доста сериозни сили има дето няма пращат влак за нови членове, а нашите политици да си стягат опинците и да намалят корупцията :mhihi: .. (точно никога), че 2008 може да сме и първия член отлъчен от ЕС. Орта да не са глупави вечно да дават пари и тия пари да се инвестират в нови държавни коли, карани от знайни и незнайни "бизнесмени" и в хотели и къщи и лодки и т.н.
А това иначе е яко, което Пин2 го предложи ... съгласен съм с него.
В крайна сметка, кучето си лае, а кервана си върви....
Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 20 Май 2007, 23:42

Днес не можах да гласувам щото ТИЯ ДЕТО ТРЯБВА или който или която е там вместо да си са си свършили работата с тиа проблеми с пороите и всичко да е нормално..... седях забит в задръстване във Владая. А то кво излезна, Турци, Мутри и Техните Шефчета.....

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 20 Май 2007, 23:49

винаги сме били с гъза към турция... :evil:

п.с и аз гласувах
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 20 Май 2007, 23:52

BMW-X5 написа:Не съм много очарован от кандидатите ,но гласувах защото живея в България и партия като ДПС не заслужава участие в управлението на страната !

:yes:
Tux0 Ca !
Изображение

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 20 Май 2007, 23:54

ОПРЕДЕЛЕНО НЕ СМЕ държава ТОВА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ИСТИНА... ПРОСТО СЪМ ВЪЗМУТЕН :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 20 Май 2007, 23:55

Някои пита за резултата от негласуването на Българите и гласуването на тези които нямат право.. НЦИОМ: ДПС - 25,7 %, БСП - 25,4 %, ГЕРБ - 25,2 %, но последната дума за резултатите има ЦИК

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата