идващ "Facelift" на седмицата
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- 3C
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW/ Mercedes
- Мечтае да кара: Porsche
идващ "Facelift" на седмицата
____ 2 "скрити" снимки от настъпващите промени по 7цата (19 Jan. ' 04 Sweden) :
Според мен отпред е придобила по-добър вид макар и да е трудно да се види доста добре де, но задницата не е пипната все още еееееее:
http://allehanda.se/bilder/bildspel/bmw ... 7serie.JPG
http://allehanda.se/bilder/bildspel/bmw ... ie_bak.JPG
Според мен отпред е придобила по-добър вид макар и да е трудно да се види доста добре де, но задницата не е пипната все още еееееее:
http://allehanda.se/bilder/bildspel/bmw ... 7serie.JPG
http://allehanda.se/bilder/bildspel/bmw ... ie_bak.JPG
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Аз лично не намирам почти никаква разлика в предната част. Или просто измененията не се виждат от тази снимка или просто промените са незначителни.
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
От петия-шестия път може и да се получи нещо от тази кола...има вариант...
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
И преди ми харесваше и сега ми харесва.
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Съвсем козметична промяна отпред, но според мен в положителна насока. Промените най-вероятно ще се отразят повече към подобрение на технологиите, които не бяха доизпипани от желание да се пуснат на пазара като революционни. И-драйв системата със сигурност ще я изменят, най-вероятно ще сложат серийно и новото поколение въздушно окачване. Просто разсъждавам. Още повече се задава нова Ес класа на Мерцедес... а и Ауди няма да оставят А8 само с последния фейс лифт. До 2-3 години в този клас ще стане още по-напрегнато... Пак само си разсъждавам...
Never mistake motion for action...
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Не се вижда ясно от тези снимки, но опредлено колата е нещо средно м/у 5цата и 6цата.Мен не ми харесваше особенно преди.. както и сега, лошото е че преди беше поне различна от двата по малки модела, а сега много се доближава, което е политика на Ауди и МБ (всички модели да са едни и същи само големината да е различна (да не се обиждат феновете на тези марки)). 

Според мен доста добре са я пипнали -- докарали са я да прилича много на 5цата/6цата. Не че сега е грозна, но така е още по-нечовешка...
Абе като изключим малко странното Х3 съм много доволен от новите модели:). Остана да видиме 1вата серия какво ще бъде, но по-всичко личи, че ще избие рибата, щото няма аналог (дори на стартова цена от € 22,000)...

Абе като изключим малко странното Х3 съм много доволен от новите модели:). Остана да видиме 1вата серия какво ще бъде, но по-всичко личи, че ще избие рибата, щото няма аналог (дори на стартова цена от € 22,000)...

- Kokorba6iqta
- младши ентусиаст
-
Аз пък въобще не мисля, че е красив фейслифта, ако така ще изглежда предницата, както на снимката, която kay е сложил, направо не ми се мисли!!! Все едно дизайнер на Kia, го е правил тоя фейслифт, няма никаква агресия, изглежда супер лигаво, абе направо отврат, преди много повече ми харесваше, все пак се надявам, че не е това окончтелния вид, пък и трябва да се види на живо, за да се прецени реално!
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!

Това, че липсвала "агресията" в новите модели направо вече ми писна да го чета. Как ще да няма агресия? Пълно е с агресия!
Просто вече са други времената и не трябва да се сравнява Е65 с Е23 по "агресия', ами с конкурентните нови коли -- погледнете тях! Акулите никой няма да ги върне! Избройте ми конкурентните модели на новите БМВ-та и ми кажете дали са по-"агресивни"...
Друго е да се видят колите на живо, на автосалон например, наредени до най-новите МБ, Ауди, ФВ и т.н. Тогава се личи "агресивни" ли са или не... Пък после някой да говори, че били с дизайн на Киа, лигав дизайн и други такива абсолютни глупости!!!
За мен БМВ си остават с най-бруталния дизайн от масовите коли
just my € 0,02
Просто вече са други времената и не трябва да се сравнява Е65 с Е23 по "агресия', ами с конкурентните нови коли -- погледнете тях! Акулите никой няма да ги върне! Избройте ми конкурентните модели на новите БМВ-та и ми кажете дали са по-"агресивни"...
Друго е да се видят колите на живо, на автосалон например, наредени до най-новите МБ, Ауди, ФВ и т.н. Тогава се личи "агресивни" ли са или не... Пък после някой да говори, че били с дизайн на Киа, лигав дизайн и други такива абсолютни глупости!!!

just my € 0,02

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
За мен БМВ си остават с най-бруталния дизайн от масовите коли

Наравно с няколко американски модела...
Never mistake motion for action...
- Kokorba6iqta
- младши ентусиаст
-
Ivo, да си ме видял някъде да пиша, че всичките нови модели на БМВ не ми харесват, напротив навсякъде пиша, че са страхотни, единствените изключения са Х3-ната и горната снимка на фейслифта, така че недей да ми изопачаваш думите!!!!!!!!!!!
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!

15 мнения
• Страница 1 от 1