как може такава наглост
Модератор: Общи модератори
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
мнозина тук смятат че завършвайки някакво образование автоматично стават квалифицирани кадри( квалифицирани за какво ? какво точно се учи в университетите ни ? то от полза ли е при търсене на работа ?) и трябва да вземат големи заплати не вършейки нищо ... няма такъв филм колеги ,Бай Тошо умря ! някой по нагоре каза че поговорката "учи мама да не работиш" МАЙ вече не важала ! тя не важи вече 15 години ! пари се изкарват с труд ,не с мънкане по форумите че видиш ли еди кой си земал еди колко си .. ами вземайте и вие .. аз познавам хора които вземат и 5000 лв( заплата е това ) .. дай да легна да мра сега че видиш ли аз не вземам толкоз !
Евала им прая на шофьорите ,работата им не е лека и според мен с пълно право си стачкуваха и се оказа че исканията им ги уважиха до голяма степен !
Евала им прая на шофьорите ,работата им не е лека и според мен с пълно право си стачкуваха и се оказа че исканията им ги уважиха до голяма степен !
- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
e в тази тема нем да се разберем .....
добре на шофиорите е тежка работата, напрежение,стрес , много пари и години вложени в обрзувание
ама кажете справедливо ли е един шофьор да взема 1000лв заплата а доктор в спешно отделение 400лв
някой хора се мъ4ат да убедят другите 4е види6 ли ти работат на шофьорът е по тежка и отговорна на тази от доктора ...
аз казах дайте на шофьора 1000лв заплата ,ама на доктора дайте 2000лв.
ами същото е положението и с у4ителите нима тяхната работа не е стресираща? нима ако не са те ние ще можем да 4етем и да сме грамотни?
примери дал господ ....
а това 4е бай тошовото време минало .... ами аз доколкото се сещам и тогава среднистите са вземали пове4е от висшистите,тогава интелегинецията е била тапкана .... тогава е един зидаро мазач е вземал пове4е от един инженер .... така 4е примера с бай тошовото време небеше намясто
никаде при белите хора неможе да видиш един шофьор да взема пове4е от един висшист ...пък от тук нататък кои квото иска да ми обяснява ....
добре на шофиорите е тежка работата, напрежение,стрес , много пари и години вложени в обрзувание

ама кажете справедливо ли е един шофьор да взема 1000лв заплата а доктор в спешно отделение 400лв

някой хора се мъ4ат да убедят другите 4е види6 ли ти работат на шофьорът е по тежка и отговорна на тази от доктора ...
аз казах дайте на шофьора 1000лв заплата ,ама на доктора дайте 2000лв.
ами същото е положението и с у4ителите нима тяхната работа не е стресираща? нима ако не са те ние ще можем да 4етем и да сме грамотни?
примери дал господ ....
а това 4е бай тошовото време минало .... ами аз доколкото се сещам и тогава среднистите са вземали пове4е от висшистите,тогава интелегинецията е била тапкана .... тогава е един зидаро мазач е вземал пове4е от един инженер .... така 4е примера с бай тошовото време небеше намясто

никаде при белите хора неможе да видиш един шофьор да взема пове4е от един висшист ...пък от тук нататък кои квото иска да ми обяснява ....