Сметки и отчет на ресторант
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Сметки и отчет на ресторант
Трябва ми ресторантьорска програма за PC, която първо се нанасят наличните продукти, след което всеки който чука на касовия апарат да отчита какво излиза и да се прави по-лесно ревизия и отчет на ресторанта.
Трябва ми някой който е вътре с този бизнес и е наясно за какво става дума да ми обясни. Принципно съм компютърно грамотен, но не знам какво да търся. Наистина ще се радвам да се срещна лично с някой който вече е правил тази процедура.
Трябва ми някой който е вътре с този бизнес и е наясно за какво става дума да ми обясни. Принципно съм компютърно грамотен, но не знам какво да търся. Наистина ще се радвам да се срещна лично с някой който вече е правил тази процедура.
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
се си мисля, че ще е по ефикасно ако готвача дава някакъв вид отчет какво приготвя ... демек ще може да се следи какви продукти са били употребени
не съм в бизнеса та само си разсъждавам с цел да помогна ...
защото примерно готвача е приготвил 1 казан боб обаче са изконсумирани само 70% и останалото е фира .. демек няма да е отразено на касовия апарат а пък материала е усвоен
не съм в бизнеса та само си разсъждавам с цел да помогна ...
защото примерно готвача е приготвил 1 казан боб обаче са изконсумирани само 70% и останалото е фира .. демек няма да е отразено на касовия апарат а пък материала е усвоен
Последна промяна Sharo на 19 Май 2007, 2:00, променена общо 1 път
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Mixi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: GSI
- Мечтае да кара: E31
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
- Mixi
- кандидат ентусиаст
-
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
Фира няма ... дроб сърмата като не се продаде става на супа... а сладкарница фалирала има ли НЕ ... защо? ми като хване една торта плесен става на скалички ... Взаимо заместими са много неща .... това е един прост пример
:):)

- Mixi
- кандидат ентусиаст
-
да знам мн добре.. не е нужно да ми даваш примери
само че 10 кила домати като седат 5 дена в хладилника и поне полувин кило има изгнили които даже неможе да се преработват, от 10 кила краствици като ги обелиш всичките.. ето ти 1 кило фира.. и тн
ае както ида е
дайте му на момчето софтлер
да си прави отчетите и ревизийте на ресторанта
само че 10 кила домати като седат 5 дена в хладилника и поне полувин кило има изгнили които даже неможе да се преработват, от 10 кила краствици като ги обелиш всичките.. ето ти 1 кило фира.. и тн
ае както ида е
дайте му на момчето софтлер

.
..
...
....
.....
..
...
....
.....
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
Не искам да съм пророк ама е жив фалиралMixi написа:да знам мн добре.. не е нужно да ми даваш примери
ае както ида е
дайте му на момчето софтлерда си прави отчетите и ревизийте на ресторанта
във всички кафета позваме "Мистрал"
според мен е много добра! Не знам за възможностите и за ресторант, но мисля че ще се справя и там.
Всеки сервитьор си има парола, маркира си на свое име, после се отчита. Има рецептурник и ... май всичко необходимо. Ползват я и в хранителни магазини. Отчетите може да излизат и в екселски таблици.
компютър, фискален принтер и програмата - около 1400-1500лв общо
според мен е много добра! Не знам за възможностите и за ресторант, но мисля че ще се справя и там.
Всеки сервитьор си има парола, маркира си на свое име, после се отчита. Има рецептурник и ... май всичко необходимо. Ползват я и в хранителни магазини. Отчетите може да излизат и в екселски таблици.
компютър, фискален принтер и програмата - около 1400-1500лв общо
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2