Магазини за евтини маркови дрехи
Модератор: Общи модератори
58 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Имам приятел, който има доста голям цех и шие само за износ, шие на Бенетон, на Келвин клайн, томи хилхигер и т.н., материалите му идват от въпросната марка, всичките, дори и конците, идват му програмите с разкроя, всичко се шие, на етикета пише, че е произведено в Бг и името на фирмата, лично имам такова яке и ако някой невярва ще му снимам етикета, дано да го пазя. А в магазина на Мадрид и Черковна, съм засичал дрехи на тази фабрика, там ги водят с дефект, дефектите са от сорта на крив шев или крив цип, нещо от сорта, тези дрехи са си 100% оригинал, въпреки, че са шити в Бг или Турция. И кво е значението дали са шити в БГ или в Италянския цех от Българи? Важно е името и контрола на фирмата от етикета
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
Обясни го това на "ТУРБО ГЪЗАРИТЕ" ко можеш.Директно са ти изтрили поста!sonny написа:Имам приятел, който има доста голям цех и шие само за износ, шие на Бенетон, на Келвин клайн, томи хилхигер и т.н., материалите му идват от въпросната марка, всичките, дори и конците, идват му програмите с разкроя, всичко се шие, на етикета пише, че е произведено в Бг и името на фирмата, лично имам такова яке и ако някой невярва ще му снимам етикета, дано да го пазя. А в магазина на Мадрид и Черковна, съм засичал дрехи на тази фабрика, там ги водят с дефект, дефектите са от сорта на крив шев или крив цип, нещо от сорта, тези дрехи са си 100% оригинал, въпреки, че са шити в Бг или Турция. И кво е значението дали са шити в БГ или в Италянския цех от Българи? Важно е името и контрола на фирмата от етикета
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
sonny написа:Имам приятел, който има доста голям цех и шие само за износ, шие на Бенетон, на Келвин клайн, томи хилхигер и т.н., материалите му идват от въпросната марка, всичките, дори и конците, идват му програмите с разкроя, всичко се шие, на етикета пише, че е произведено в Бг и името на фирмата, лично имам такова яке и ако някой невярва ще му снимам етикета, дано да го пазя. А в магазина на Мадрид и Черковна, съм засичал дрехи на тази фабрика, там ги водят с дефект, дефектите са от сорта на крив шев или крив цип, нещо от сорта, тези дрехи са си 100% оригинал, въпреки, че са шити в Бг или Турция. И кво е значението дали са шити в БГ или в Италянския цех от Българи? Важно е името и контрола на фирмата от етикета
Дам имено .. до скоро и пума се шиеше в БГ .. но си загубиха лиценза заради спада на качеството ...
В момента в БГ се шият и всички екипи на англииските футболни отбори барабар с фенклубовете им.... та има ли контрол няма заначение къде се шие
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
В Бъгария също шият и на Лакост, и там изискванията са много големи за качеството, примерно крокодилчето да е леко криванто и не го пускат напазара
- Sharo
- старши ентусиаст
-
body написа:Обясни го това на "ТУРБО ГЪЗАРИТЕ" ко можеш.Директно са ти изтрили поста!sonny написа:Имам приятел, който има доста голям цех и шие само за износ, шие на Бенетон, на Келвин клайн, томи хилхигер и т.н., материалите му идват от въпросната марка, всичките, дори и конците, идват му програмите с разкроя, всичко се шие, на етикета пише, че е произведено в Бг и името на фирмата, лично имам такова яке и ако някой невярва ще му снимам етикета, дано да го пазя. А в магазина на Мадрид и Черковна, съм засичал дрехи на тази фабрика, там ги водят с дефект, дефектите са от сорта на крив шев или крив цип, нещо от сорта, тези дрехи са си 100% оригинал, въпреки, че са шити в Бг или Турция. И кво е значението дали са шити в БГ или в Италянския цех от Българи? Важно е името и контрола на фирмата от етикета
e неможе да отречеш, и че доста от ментетата идват от Турция Тайван и Китай ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- body
-
-
Явно не си в течение с Турската индистрия.Мина времето на куфарните търговци.Заспал си някъде в годините майSharo написа:body написа:Обясни го това на "ТУРБО ГЪЗАРИТЕ" ко можеш.Директно са ти изтрили поста!sonny написа:Имам приятел, който има доста голям цех и шие само за износ, шие на Бенетон, на Келвин клайн, томи хилхигер и т.н., материалите му идват от въпросната марка, всичките, дори и конците, идват му програмите с разкроя, всичко се шие, на етикета пише, че е произведено в Бг и името на фирмата, лично имам такова яке и ако някой невярва ще му снимам етикета, дано да го пазя. А в магазина на Мадрид и Черковна, съм засичал дрехи на тази фабрика, там ги водят с дефект, дефектите са от сорта на крив шев или крив цип, нещо от сорта, тези дрехи са си 100% оригинал, въпреки, че са шити в Бг или Турция. И кво е значението дали са шити в БГ или в Италянския цех от Българи? Важно е името и контрола на фирмата от етикета
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Един от едно химическо ми се оплакваше как отиват и си остават "оригиналните" дрехи и след тва нищо не става от тях
- Sharo
- старши ентусиаст
-
body написа:Явно не си в течение с Турската индистрия.Мина времето на куфарните търговци.Заспал си някъде в годините майSharo написа:body написа:Обясни го това на "ТУРБО ГЪЗАРИТЕ" ко можеш.Директно са ти изтрили поста!sonny написа:Имам приятел, който има доста голям цех и шие само за износ, шие на Бенетон, на Келвин клайн, томи хилхигер и т.н., материалите му идват от въпросната марка, всичките, дори и конците, идват му програмите с разкроя, всичко се шие, на етикета пише, че е произведено в Бг и името на фирмата, лично имам такова яке и ако някой невярва ще му снимам етикета, дано да го пазя. А в магазина на Мадрид и Черковна, съм засичал дрехи на тази фабрика, там ги водят с дефект, дефектите са от сорта на крив шев или крив цип, нещо от сорта, тези дрехи са си 100% оригинал, въпреки, че са шити в Бг или Турция. И кво е значението дали са шити в БГ или в Италянския цех от Българи? Важно е името и контрола на фирмата от етикета
Наясно съм .. не ме мисли ...
а и не казвам, че няма читави неща .. просто казвам, че има и ниско качествени стоки, който претендират да носят името на качествените си еквиваленти
Последна промяна Sharo на 19 Май 2007, 1:47, променена общо 1 път
- body
-
-
Напротив Мисля ви такива като теб защото сте БРЕМЕ!Sharo написа:body написа:Явно не си в течение с Турската индистрия.Мина времето на куфарните търговци.Заспал си някъде в годините майSharo написа:body написа:Обясни го това на "ТУРБО ГЪЗАРИТЕ" ко можеш.Директно са ти изтрили поста!sonny написа:Имам приятел, който има доста голям цех и шие само за износ, шие на Бенетон, на Келвин клайн, томи хилхигер и т.н., материалите му идват от въпросната марка, всичките, дори и конците, идват му програмите с разкроя, всичко се шие, на етикета пише, че е произведено в Бг и името на фирмата, лично имам такова яке и ако някой невярва ще му снимам етикета, дано да го пазя. А в магазина на Мадрид и Черковна, съм засичал дрехи на тази фабрика, там ги водят с дефект, дефектите са от сорта на крив шев или крив цип, нещо от сорта, тези дрехи са си 100% оригинал, въпреки, че са шити в Бг или Турция. И кво е значението дали са шити в БГ или в Италянския цех от Българи? Важно е името и контрола на фирмата от етикета
- Sharo
- старши ентусиаст
-
body написа:Напротив Мисля ви такива като теб защото сте БРЕМЕ!Sharo написа:body написа:Явно не си в течение с Турската индистрия.Мина времето на куфарните търговци.Заспал си някъде в годините майSharo написа:body написа:Обясни го това на "ТУРБО ГЪЗАРИТЕ" ко можеш.Директно са ти изтрили поста!sonny написа:Имам приятел, който има доста голям цех и шие само за износ, шие на Бенетон, на Келвин клайн, томи хилхигер и т.н., материалите му идват от въпросната марка, всичките, дори и конците, идват му програмите с разкроя, всичко се шие, на етикета пише, че е произведено в Бг и името на фирмата, лично имам такова яке и ако някой невярва ще му снимам етикета, дано да го пазя. А в магазина на Мадрид и Черковна, съм засичал дрехи на тази фабрика, там ги водят с дефект, дефектите са от сорта на крив шев или крив цип, нещо от сорта, тези дрехи са си 100% оригинал, въпреки, че са шити в Бг или Турция. И кво е значението дали са шити в БГ или в Италянския цех от Българи? Важно е името и контрола на фирмата от етикета
човек работя с турция знам какво им е положението ...
близък човек се занимава с конфекция от турция и знам, че му пристигат оферти за едно и "също" нещо на две различни цени.
За едното дават гаранция за качество за другото не ...
са изводите всеки може сам да си ги прави
марките няма споменавам по очевидни причини
- body
-
-
Е ТУК СЪМ МНОГО СЪГЛАСЕН С ТЕБ.Наистина си човек който е наясно.Обясно на аудиторията тогава че на мен ми писна да се занимавам с празноглавциSharo написа:body написа:Напротив Мисля ви такива като теб защото сте БРЕМЕ!Sharo написа:body написа:Явно не си в течение с Турската индистрия.Мина времето на куфарните търговци.Заспал си някъде в годините майSharo написа:body написа:Обясни го това на "ТУРБО ГЪЗАРИТЕ" ко можеш.Директно са ти изтрили поста!sonny написа:Имам приятел, който има доста голям цех и шие само за износ, шие на Бенетон, на Келвин клайн, томи хилхигер и т.н., материалите му идват от въпросната марка, всичките, дори и конците, идват му програмите с разкроя, всичко се шие, на етикета пише, че е произведено в Бг и името на фирмата, лично имам такова яке и ако някой невярва ще му снимам етикета, дано да го пазя. А в магазина на Мадрид и Черковна, съм засичал дрехи на тази фабрика, там ги водят с дефект, дефектите са от сорта на крив шев или крив цип, нещо от сорта, тези дрехи са си 100% оригинал, въпреки, че са шити в Бг или Турция. И кво е значението дали са шити в БГ или в Италянския цех от Българи? Важно е името и контрола на фирмата от етикета
човек работя с турция знам какво им е положението ...
близък човек се занимава с конфекция от турция и знам, че му пристигат оферти за едно и "също" нещо на две различни цени.
За едното дават гаранция за качество за другото не ...
са изводите всеки може сам да си ги прави
марките няма споменавам по очевидни причини
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
58 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4