Магазини за евтини маркови дрехи

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 18 Май 2007, 23:21

Малко офтопик и от мен.
това че едни дрехи са произведени в Турция или Китай не означава че не са маркови.Ако беше така следва в УСА примерно да няма маркови дрехи,защото на всички пише произведено в Китай,Виетнам или нещо от сорта.Просто производитея си търси евтина работна ръка.Аз лично съм виждал тук Келвин Клайн произведен в БЪЛГАРИЯ и твърдя че е 100% марков и оригинален.Това че има фалшификати от Китай и Турция примерно не значи че всички са такива.
Изображение

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 18 Май 2007, 23:38

Val4eto написа:
body написа:Ей тая Val4eto била много светната с модата и пазара на квалитетни дрехи.Само дето се облича малко зле тя самата........................

най-много обичам за мен да говори някой ,който не ме познава,най-малкото пък ме е виждал........
от тук нататък коментара ти става безсмислен,както и да е,нямам намерение да се занимавам с теб

Онтопик: наистина в БГ истинските маркови дрехи за много малко,както каза някой по-горе всичко се шие или в Турция или Китай,за това е по-добре ако имате възможност пазарувайте си когато пътувате или си поръчвайте на някой пътуващ :)
Ти била ли си в Турция и в Китай??? Знаеш ли въобще че почти всичко се произвежда там без значение къде се продава? Много си зле май.Едно е да гледаш витрините и да цъкаш(щото Мама и Тати са с мижави заплати, а ти си не чак толкова АПЕТИТНА хапка че да те спонсорира някой) и друго е да си наясно кое къде се произвежда колк струва и качествено ли е.Аз ТВЪРДЯ: В ТУРЦИЯ И КИТАЙ СИ ИМА ЕВТИНИ И СКЪПИ СТОКИ.90% ОТ СТОКАТА В СОФИЯ Е ТУРСКА И НЯМА НИЩО ЛОШО В ТОВА,ЗАЩОТО Е МАРКОВА!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 18 Май 2007, 23:43

Много е кофти да си мислиш, че носиш марково а всъщност това да е менте и ти да си дал маса пари. Според мен всичко си е на риск с марковите дрехи. В Пловдив вече отече един цех за шиене на маркови стоки, които заливали марковите магазини в Пловдив.
Аз лично се доверявам само и единствено на Българските и на Италянските дизайнерски марки.

Аватар

Мнение от body » 18 Май 2007, 23:51

Val4eto написа:
body написа:Ей тая Val4eto била много светната с модата и пазара на квалитетни дрехи.Само дето се облича малко зле тя самата........................

най-много обичам за мен да говори някой ,който не ме познава,най-малкото пък ме е виждал........
от тук нататък коментара ти става безсмислен,както и да е,нямам намерение да се занимавам с теб

Онтопик: наистина в БГ истинските маркови дрехи за много малко,както каза някой по-горе всичко се шие или в Турция или Китай,за това е по-добре ако имате възможност пазарувайте си когато пътувате или си поръчвайте на някой пътуващ :)
Айде сега пак си неподготвена.Снимките които ми прати??? Адреса ти в flirt4e.com??? И постоянното "Е КАК СЪМ???" СЕГА ТИ КАЗВАМ-ЗЛЕ,МНОГО ЗЛЕ.Замисли се

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 18 Май 2007, 23:58

Ееееехееее, чакай малко body ли си къв си????

Това, че някои хора нямат възможност да се обличат със скъпи дрехи не значи, че са по-малко хора от теб. Престанете с тия истории...
И аз ако взимам 300лв заплата, няма да дам 250 за дънки. Не нападай така момичето, без значение дали сте си писали преди това или не. Просто е глупаво да си решавате "проблемите" пред толкова много хора... :idea:

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 19 Май 2007, 0:04

Симпатяга придържаи се към добрия тон,и не обиждаи момичето.
По темата малко тук в Лозенец има едно амгазинче със дрешки Пича ги внася директно от Гърция някъв големичък магазин и има Почти всичко а ако го няма и с поръчка става,аз си купих тва онова на народни цени е и са Перфектно качество,къде са изработени не ме боли нали изглеждат добре и са хубави кво повече
За адреса питайте на ЛС че Името на Улицата не го знам :uups: и ще паден обясняване :uups:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Аватар

Мнение от body » 19 Май 2007, 0:06

WilliamsF1Team написа:Ееееехееее, чакай малко body ли си къв си????

Това, че някои хора нямат възможност да се обличат със скъпи дрехи не значи, че са по-малко хора от теб. Престанете с тия истории...
И аз ако взимам 300лв заплата, няма да дам 250 за дънки. Не нападай така момичето, без значение дали сте си писали преди това или не. Просто е глупаво да си решавате "проблемите" пред толкова много хора... :idea:
Виж какво приятел.Всяка жаба да си знае гйола.Майка и и баща и работят точно за 450лв баща и и 380 майка и.А малката се прави на гъзарка.Знаеш ли че са вдигнали ръце от нея хората?.Аз МРАЗЯ ТУРБО ГЪЗАРИТЕ БЕЗ ПОКРИТИЕ!!! NO COMMENTS :!:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: GSI
Мечтае да кара: E31

Мнение от Mixi » 19 Май 2007, 0:10

извинявам се за Офф топика, но несе сдържах

ЕВАЛА!!!!!!!

Аз МРАЗЯ ТУРБО ГЪЗАРИТЕ БЕЗ ПОКРИТИЕ!!! NO COMMENTS
.
..
...
....
.....

Аватар

Мнение от body » 19 Май 2007, 0:11

Между другото има БГ Фирми които Шият собствени линии и въобще не са зле.Говоря за фирмените има магазини.Но истината е че Турците работят яко.Аз знам какви фабрики има САМО ЗА ДРЕХИ.И панаир САМО ЗА ДРЕХИ! Индустрията е сериозна там.Несериозно е да говорим "Турски Боклуци" и ала бала.Който е ходил в Истанбул и има понятие от Бизнес стопля за какво говоря

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 19 Май 2007, 0:16

Съгласна съм, че в Истанбул има доста хубави истински дрешки ;)
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 19 Май 2007, 0:47

body написа:

Виж какво приятел.Всяка жаба да си знае гйола.Майка и и баща и работят точно за 450лв баща и и 380 майка и.А малката се прави на гъзарка.Знаеш ли че са вдигнали ръце от нея хората?.Аз МРАЗЯ ТУРБО ГЪЗАРИТЕ БЕЗ ПОКРИТИЕ!!! NO COMMENTS :!:

Абе ти си много прост човек честно...
Как може така да говориш бе. Без значение дали са вдигнали ръце от нея или не са нямаш право да говориш такива неща. Какво като взимат толкова, какво значение има това бе...???? Могат да взимат и 10лв, важно е че се борят за нещо в тоя живот. Лелеле. А тва за турбогъзарите, няма да го коментирам. Тя не се прави на гъзарка, а по тоя начин ти излизаш турбоселянин-ФАКТ!!!

Аватар

Мнение от body » 19 Май 2007, 0:50

WilliamsF1Team написа:
body написа:

Абе ти си много прост човек честно...
Как може така да говориш бе. Без значение дали са вдигнали ръце от нея или не са нямаш право да говориш такива неща. Какво като взимат толкова, какво значение има това бе...???? Могат да взимат и 10лв, важно е че се борят за нещо в тоя живот. Лелеле. А тва за турбогъзарите, няма да го коментирам. Тя не се прави на гъзарка, а по тоя начин ти излизаш турбоселянин-ФАКТ!!!
Не ти е стигнал мозъка да ме разбереш! Пробвай на лични.давам Консултации без пари.даже черпя по бира

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 19 Май 2007, 1:00

Дано някой от модераторите влезне скоро и разчисти боклука от темата.

Аватар

Мнение от body » 19 Май 2007, 1:05

ivan1979g написа:Дано някой от модераторите влезне скоро и разчисти боклука от темата.
Жалбите към мен може и на лични.Не по този начин.Темата беше за МОДНИ ДРЕШКИ и тъй като съм в бизнеса с тях давам мнение.А ти в кой бизнес си или си поредния на когото съм НЕУДОБЕН и си ревнал като детенце.Засрами се,а и не само ти.Дръжте се мъжки и престанете с това триене на теми и постове които не са Удобни на някого!Отговаряйте директно.ВЕсичко останало е "ПУТКИНСКА РАБОТА" извинявам се за израза! Е продължавайте ако не можете иначе.

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 19 Май 2007, 1:18

body написа:
ivan1979g написа:Дано някой от модераторите влезне скоро и разчисти боклука от темата.
Жалбите към мен може и на лични.Не по този начин.Темата беше за МОДНИ ДРЕШКИ и тъй като съм в бизнеса с тях давам мнение.А ти в кой бизнес си или си поредния на когото съм НЕУДОБЕН и си ревнал като детенце.Засрами се,а и не само ти.Дръжте се мъжки и престанете с това триене на теми и постове които не са Удобни на някого!Отговаряйте директно.ВЕсичко останало е "ПУТКИНСКА РАБОТА" извинявам се за израза! Е продължавайте ако не можете иначе.

Да, по тези магазини 99% от дрехите са ментета. Но човек сам си преценява дали да купи нещо като го види. Освен това на мен тези дрехи не ми трябват за да ходя с тях в Sin City.
Темата е за такива магазини в София. Ти си от Пловдив, да знаеш някой такъв магазин в София? Първото ти мнение в тази тема беше за това колко зле се обличала Вал4ето... ...
Идеята ми е да рзчистят темата от глупави мнения и караници, защото иначе ще я заключат.
И по-леко с личните нападки.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата