Международна шофьорска книжка-въпрос
Модератор: Общи модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Международна шофьорска книжка-въпрос
Знае ли някой от вас как стоят нещата с издаването на такъв документ.За колко време става и мога ли да си я извадя тук(в София) при положение,че постоянният ми адрес е другаде?
No fear, no pain/Nobody left to blame
I'll try alone/Make destiny my own
I learn to free my mind
Myself I now must find
Once more...
I'll try alone/Make destiny my own
I learn to free my mind
Myself I now must find
Once more...
- anica banica
- кандидат ентусиаст
-
Само по местоживеене са тия неща. Около 1 месец отнема прехвърлянето на документацията от провинцията в софийския КАТ. Оттам нататък почваш процедурата за международна. Успех!
You will find adventure
or the adventure will find you.
or the adventure will find you.
- ^Joreto
- серсемин
-
- Кара: BMW F30 340xi
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
а ве тия гърци искат ли още тиа книжки
аз кат ходих преди 2 месецаминах метър май
ся ще ходя другата седмицада се къпянаБело море...дали ще ме върнат.....

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
bmwfena написа:а ве тия гърци искат ли още тиа книжки![]()
аз кат ходих преди 2 месецаминах метър май
ся ще ходя другата седмицада се къпянаБело море...дали ще ме върнат.....
улучил си на смяна ...както ти казах (едни искат други не

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
никога не съм си вадил такова нещо, от 96-та имам книжка и за този период общо взето само 2 години съм бил в България, и навсякъде съм карал само с българската. никога никой не е казвал гък, проверявали са ме едно поне 100 пъти примерно. нито съм имал проблеми нито ме е връщал някой. и то не бяхме ЕС.
включва: Гърция, Сърбия, Унгария, Германия, Румъния, Чехия, Австрия.
за други специални случаи незнам.
а ако искаш да си мега-спокоен пък за 8 лева и снимка си извади в крайна сметка, но смисъл не виждам.
включва: Гърция, Сърбия, Унгария, Германия, Румъния, Чехия, Австрия.
за други специални случаи незнам.
а ако искаш да си мега-спокоен пък за 8 лева и снимка си извади в крайна сметка, но смисъл не виждам.
- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
колега повярвай ми само гърците се заяждат и то само на границата (някои от служителите които са на смяна)реално международната книжка е една голяма глупост(даже съм виждал закрепена снимка с телбод
)

- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Е до там я докарахме аз бургазлията да отговарям за СБА София. Прави си извода , че може и да те излъжа , защото скоро не съм ходил там - но СБА (мисля че е централата) се намира до Булстрад , отзад на Позитано , не я знам самата улица как се казва.
Аз съм си вадил международна книжка в Бургас , както казаха колегите - 10 минути , 1 или 2 снимки (не помня) и някаква мижава такса.
И аз за щатите я вадих , защото предната година когато бях там се наложи да карам , а даже българската книжка не си носех.
Иначе мисля че няма да имаш проблеми - американския полицай нито международната нито българската ще знае какво да ги прави.
Аз съм си вадил международна книжка в Бургас , както казаха колегите - 10 минути , 1 или 2 снимки (не помня) и някаква мижава такса.
И аз за щатите я вадих , защото предната година когато бях там се наложи да карам , а даже българската книжка не си носех.
Иначе мисля че няма да имаш проблеми - американския полицай нито международната нито българската ще знае какво да ги прави.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
4akala написа:Не уточних-на мен ми трябва за САЩ,не за ЕС!Предполагам,че там ще ми е от полза.
Къде е СБА????
Има една друга тема тук отпреди 3-4 дни и в нея пише и за т.нар. "международна книжка" и има ли тя почва у САЩ.
Ако ти се дават пари и искаш да си губиш времето с глупости, СБА е точното място.
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2