И пак и пак ...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Mishel_Vaian
- ИС-пушил ентусиаст
-
- Кара: С 601 Трабант И С БМВ 318
- Мечтае да кара: Ферари ф 40
- Детайли за колата: Малко е счупена , но и предстои реставрация
И пак и пак ...
Не минаха и 2 седмици от това http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=52788 и сега отново тоя път некъв пич с Форд Ескорт . Ситуацията следната карам си аз в лявата лента на околовръстното и в дясно некав си багер с 20 км/ч (епа тия трябва у аварийната да карат макя им ! ) и изведнъж всичко сече в лявата пред мен . Намалям аз и почти спирам зад едно комби (добри са спирачките на тия бмв-та ей ) Обаче зад мен засиленият Ескорт гледам как в огледалото явно без АБС като шейна се приближава към мен вкарвам първа и газ ама без успех прекалено засилен и така ми го наби отзад че ма заболя гъзо ...
Та мойта броня куче марка тоя път добавката под бронята леко поизкочи бронята ми леко килната а горкия ескорт чупен фар предната маска счупена ...
КаТ МАт разправии а у ... Та аз може да не участвам в драгове ама в краштестове ... Та скоро половината град може си е изпотрошил колите в моята егахси
Да нямам някъв магнит на тая задна броня да взема я сменя 

My life is all I have ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
Не е важно какво БМВ караш а доколко си ентусиаст ...
- Гост
-
- oxam
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10
сложи си теглич и си свиркай, аз като си взех моята много му се дразнех и мислех да го махам ама сега много го ценя - тук също нямат идея как се паркира (особено по-тъмно зелените, дееееба некадърниците са....)

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
ех....пак добре че с малко си се отървал
ама.... няма да е лоша идеята за теглич
караш си като пич, със приставката теглич 

8 мнения
• Страница 1 от 1