Температура на изгорелите газове
Модератор: bum_bum
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Turbo-Lag написа:Леле батки, тряа напрайме тема за изцепкиот тук нататък само не ми е ясно за какъв тунинг точно става въпрос
Като се подаде по късно искрата, сместта не успява да изгори преди отварянето на изпускателния клапан, така, че горенето се пренася в ауспуха и затова имаме по висока температура обратното е ясно ...
Кажи сеа кво става в цилиндъра през това време

- AlibiTu
- ентусиаст
-
- Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
- Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости
Аз тва питам ... дали може само по ЕГТ да разберем дали сме достигнали най-подходящия аванс. Обаче из някой други форуми пише, че ЕГТ неможе да служи като единствен признак за правилен аванс. От мненията излиза и че няма някаква константа приета за стандарт за ЕГТ.
Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10
- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
- Мечтае да кара: Cessna 152
VOLUMAX написа: Кажи сеа кво става в цилиндъра през това време
На теб ще се опитам да ти отговоря малко по късно тази вечер

AlibiTu написа:Аз тва питам ... дали може само по ЕГТ да разберем дали сме достигнали най-подходящия аванс. Обаче из някой други форуми пише, че ЕГТ неможе да служи като единствен признак за правилен аванс. От мненията излиза и че няма някаква константа приета за стандарт за ЕГТ.
EGT не зависи само от аванса, така, че може да ти е ориентир, че нещо става и се променя но не и нещо по което да се водиш, това ми го каза 1 батка и мисля, че информацията е достоверна

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
при бедни смеси егт-то се покачва ,
при условие че си докарате правилна смес за всеки един режим играта с аванса определя егт-то
при мен като си играх с аванса гледам егт 820 градуса ок, после бутнах един градус назад и хоп 620 доста рязко падна, но това е критерий 4е не е това правилния аванс и след това си го върнах обратно.
при условие че си докарате правилна смес за всеки един режим играта с аванса определя егт-то
при мен като си играх с аванса гледам егт 820 градуса ок, после бутнах един градус назад и хоп 620 доста рязко падна, но това е критерий 4е не е това правилния аванс и след това си го върнах обратно.
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2