има ли 5та къси светлини?
Модератор: Технически модератори
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: re
баце аз прената седмица ги разглобявах направо из основи. Каде ли не чистих. Не че не са по добре сега ама аз пак не съм особенно доволен. Явно ти буташ по нежноzAcK написа:slavianko написа:Направо ти завиждам на богатото въображениеbarro написа:veso VTK написа:---Като гледам май продължавате да твърдите че на Е34-ката фаровете са зле.Само мойте и на ZACK ли светят както трябва?
И аз съм много доволен от моите. И къси и дълги цепят мрака![]()
Е твойте като не светят добре това не значи, че и на другите не светят
![]()
Като ония пич дето му разглабяли колата, че да му настроят фаровете
Той и фена така разправяше ама
Питай го на 2 ракии и 3 бири в тъмното как настройвам фарове на Е34
![]()

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
KM56 написа:Да.....ама не!Който и каквото ще да говори,структората и качеството на късите светлини не отговаря на квалитета на този автомобил.Явно инжинера, сътворил тези къси светлини е завършил в Русия и се явява като агент провокатор в немския концерн.
---Абсолютни глупости.Обади се на ZACK и виж неговите фарове.Обади се на bmwfena и виж неговите.Обади ми се и на мен и ела да видиш мойте.Тогава говори дали светят или не светят фаровете на Е34-ката.

дд
Понеже не четох цялата тема ,мой приятел сложи на е34 къси от е 30 тези без лупите и е доволен ,много.....на диаметър са еднакви..
- slavianko
- старши ентусиаст
-
Re: дд
И аз съм чувал че такива интервенции са възможни и се получава доста добре. Ама искам да се уверя лично и ако наистина се окаже вярно вярвайте направо ги искормвам мойте на моментаkrasi_bmw написа:Понеже не четох цялата тема ,мой приятел сложи на е34 къси от е 30 тези без лупите и е доволен ,много.....на диаметър са еднакви..

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
ами мисля че ще я объркаш така..дали няма да се развали отровната мутра на Е34ката...все пак усмивчицата на късите си е чар на модела и сяква интервенция е неуместна

- slavianko
- старши ентусиаст
-
re
Да бе така е абсолютно си прав. Ама аз както постоянно пътувам и като се наложи вечер и направо изтръпвам. Окьоравях с тези късите честно.bmwfena написа:ами мисля че ще я объркаш така..дали няма да се развали отровната мутра на Е34ката...все пак усмивчицата на късите си е чар на модела и сяква интервенция е неуместна![]()

- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
днеска бях при дидо в любимец и ми демонстрира ксенона ей направо къса мрака
определено и аз ще си сложа много свети

- shneider
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: към мечтите си..
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
shneider написа:колко пари е ксенона за е34?има ли марка за предпочитане и лесна ли е смяната?
китайския е някъде към 400 с гаранция