Доза ежедневна простотия
Модератор: Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Доза ежедневна простотия
Трябваше да си го искарам някъде затова искам да оправя спецялян поздрав на собственика на Е36 CA8190BP затва че е голям ГЪЗАР като заплашва жена с побой затова че не му е позволила да направи поредното нарушение.
Случката е прекалено банална за да я разказвам
Искам да напомня на всички че карането на кола в София не е задължително, а спазването на закона е теоритически задължително и силно се надявам че тези които смятат че правенето на нарушения е нормално и е ненакзуемо скоро да останат без книжки и коли.
Случката е прекалено банална за да я разказвам

Искам да напомня на всички че карането на кола в София не е задължително, а спазването на закона е теоритически задължително и силно се надявам че тези които смятат че правенето на нарушения е нормално и е ненакзуемо скоро да останат без книжки и коли.

- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
Аз се возех но не мисля че това променя каквото и да е
ПС.
На мен рятко ми се иска да пребивам който и да било но тия дето са чували за мигачи само в листовките, мислят че всички платна са техни, излизат на улицата както си поискат и им се струва че са сами на пътя определено ме дразнят.

ПС.
На мен рятко ми се иска да пребивам който и да било но тия дето са чували за мигачи само в листовките, мислят че всички платна са техни, излизат на улицата както си поискат и им се струва че са сами на пътя определено ме дразнят.
Последна промяна TheUbo на 16 Май 2007, 10:35, променена общо 1 път
ми какво да разказвам......
Приятелката ми си взе миналия месец кола и аз се возя с нея сутрин за да свикне да кара из софия.Днеска се качваме от ситняково към кулата и сме в най-дясна лента за да си направим десния завой на кулата. След като пусна половината тряфик от към цариградско реши че е време да си мине направо по пътя все пак си е направо и е по пътя с предимство. Появява се въпросния и почва без мигач без ништо да я натиска за да мине но не му се отвори парашута. Газ през ливадата и спира пред нея да и крешти как го била засекла и как штял да я пребие.
Което според мен си е .........ебати селянията.
Това е случката.
Приятелката ми си взе миналия месец кола и аз се возя с нея сутрин за да свикне да кара из софия.Днеска се качваме от ситняково към кулата и сме в най-дясна лента за да си направим десния завой на кулата. След като пусна половината тряфик от към цариградско реши че е време да си мине направо по пътя все пак си е направо и е по пътя с предимство. Появява се въпросния и почва без мигач без ништо да я натиска за да мине но не му се отвори парашута. Газ през ливадата и спира пред нея да и крешти как го била засекла и как штял да я пребие.
Което според мен си е .........ебати селянията.
Това е случката.
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
За съжаление простаци колкото щеш
! Но от последните няколко истории в този форум почвам да се притеснявам, че нещо май заплашително се множат и стават все по нагли
!

- Burningparis
- ентусиаст
-
- Кара: 320 I
Баце, онзи ден исках да си измия колата на ОМВ на паростуйката (щото не ме кефи как ми я мият по автомивките нито пък как ми взимат по 8 лв в софавто и щото ме кефи да си мия аз колата) и както си чакам аз да минат 5-те коли пред мен бързайки!!! дойде и моят ред. Точно преди да влезна под надвеса и гледам пред мен един нов авенсис с едно момиче и едно момче...чистят го на прахосмукачките. В момента в който запалих колата за да влезна под навеса тък като колата вътре се готвеше да излиза и онази се шмугна в авенсиса и включи на задна. Реших, че иска да излезне назад и вместо да влезна под навеса й направих път. Оная смотла, без да деда даже и авариики се изнесе яко назад и се нареди пред мен за пароструйка (щото онзи уж щеше да излиза ама нешо се моткаше). Аз видях какво става и понеже бързах почнах да й свиркам да и светкам още докато се нагласяваше..оная седи и си говори по телефона все едно тиа 4 фара не и светят в стаклото и никой не и свири ..Излезнах от колата и му викам на момчето дето беше с неия "бате кво става ?? аз чакам тук и бързам!!! светкам свира никва реакция!!!". Оня вика "ми не знам" . Влезнах си в колата и чакам оная да спре да говори и да я питам дали ще ме предрежда или не щото бързам. Нема баце, гнусната мухла седи и лафи без да и пука и си влезна...почнаха да мият колата и на мен ми причерня щото това е НАГЛОСТ. Излезнах и се разкрщях от къде на къде ще ме предрежда, да беше помолила поне да я пусна...От там ония нейния се изцепи, че и те били чакали!!!!! при което на мен ми кипна савсем и се прибрах в колата за да не последва нщо по злобно.
Еи с такива е пълно, така че аиде малко по-леко с кой какъв бил ...след онази история така се бях издразнил, че ако някой ме беше предизвикал сигурно щях да го напсувам и аз.
Еи с такива е пълно, така че аиде малко по-леко с кой какъв бил ...след онази история така се бях издразнил, че ако някой ме беше предизвикал сигурно щях да го напсувам и аз.
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
Burningparis написа:Баце, онзи ден исках да си измия колата на ОМВ на паростуйката (щото не ме кефи как ми я мият по автомивките нито пък как ми взимат по 8 лв в софавто и щото ме кефи да си мия аз колата) и както си чакам аз да минат 5-те коли пред мен бързайки!!! дойде и моят ред. Точно преди да влезна под надвеса и гледам пред мен един нов авенсис с едно момиче и едно момче...чистят го на прахосмукачките. В момента в който запалих колата за да влезна под навеса тък като колата вътре се готвеше да излиза и онази се шмугна в авенсиса и включи на задна. Реших, че иска да излезне назад и вместо да влезна под навеса й направих път. Оная смотла, без да деда даже и авариики се изнесе яко назад и се нареди пред мен за пароструйка (щото онзи уж щеше да излиза ама нешо се моткаше). Аз видях какво става и понеже бързах почнах да й свиркам да и светкам още докато се нагласяваше..оная седи и си говори по телефона все едно тиа 4 фара не и светят в стаклото и никой не и свири ..Излезнах от колата и му викам на момчето дето беше с неия "бате кво става ?? аз чакам тук и бързам!!! светкам свира никва реакция!!!". Оня вика "ми не знам" . Влезнах си в колата и чакам оная да спре да говори и да я питам дали ще ме предрежда или не щото бързам. Нема баце, гнусната мухла седи и лафи без да и пука и си влезна...почнаха да мият колата и на мен ми причерня щото това е НАГЛОСТ. Излезнах и се разкрщях от къде на къде ще ме предрежда, да беше помолила поне да я пусна...От там ония нейния се изцепи, че и те били чакали!!!!! при което на мен ми кипна савсем и се прибрах в колата за да не последва нщо по злобно.
Да не би да са имали нерви да чакат докато предния се е лигавил и за т'ва да са отишли ч-во на прахопищялката... шот и т'ва е вариант. Ма куцо отношение от тяхна страна...
- Burningparis
- ентусиаст
-
Брат, може ама аз като се забия на прахосмукачка и минат 3 коли през това време кво му дреме на четвъртия за мене..пък и да каже маа му стара, пич, аз чакам тук вече от 4 коли и рших да изчистих на прахосмукачка дай да мина...щях да ги пусна с усмивка,
.... поне ти ме знаш, колко сме си лафили в банка със секви луди работя, не си позволявам да простея без нужда. ама тва нагло отношение е достатъчно за да те нервира...или кво като кара таия кочина авенсис дето за 10к и се преебава съединител и през вратите и духа кат каруца ше ми вади самочувствие все едно е мутра с S класа.
.... поне ти ме знаш, колко сме си лафили в банка със секви луди работя, не си позволявам да простея без нужда. ама тва нагло отношение е достатъчно за да те нервира...или кво като кара таия кочина авенсис дето за 10к и се преебава съединител и през вратите и духа кат каруца ше ми вади самочувствие все едно е мутра с S класа.
- bmw_e36_fen
- младши ентусиаст
-
Донякъде си прав батка но и тез жените новите шоферки карат мега смотано и само бават движението ,а в София дето всеки перничанин се е преселил трябва леко да се подминават законите иначе е ЪНБЪЛИВЪБЪЛ
...."БМВ караш ,а ти е скъпо"!
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
bmw_e36_fen написа:Донякъде си прав батка но и тез жените новите шоферки карат мега смотано и само бават движението ,а в София дето всеки перничанин се е преселил трябва леко да се подминават законите иначе е ЪНБЪЛИВЪБЪЛ
Аз съм твърдо против ПСУВАНЕТО НА ДАМИ, но колегата в цитирания пост е прав. Наистина на някои места без да понарушиш малко не може да се мине.
Наистина трябва да се съобразяваме с начинаещите шофьори/ки ( не че аз съм от най-опитните де

Пък и по някой път става така,че като дадеш път на един, после ти не можеш да продължиш от наглеци.....
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
kriso85 написа:bmw_e36_fen написа:Донякъде си прав батка но и тез жените новите шоферки карат мега смотано и само бават движението ,а в София дето всеки перничанин се е преселил трябва леко да се подминават законите иначе е ЪНБЪЛИВЪБЪЛ
Аз съм твърдо против ПСУВАНЕТО НА ДАМИ, но колегата в цитирания пост е прав. Наистина на някои места без да понарушиш малко не може да се мине.
Наистина трябва да се съобразяваме с начинаещите шофьори/ки ( не че аз съм от най-опитните де), ама курса ако стане 50-60 часа(колкото според мене е нормално), всеки нов шофьор ще има доста сериозна подготовка и няма да се чуди кво да прави като види Ъ-образно крастовище
![]()
Пък и по някой път става така,че като дадеш път на един, после ти не можеш да продължиш от наглеци.....
абе ти на тоя тулуп дама ли му викаш бре

Burningparis евала ти правим за нервите аз не бих могъл да запаза такова самообладание маи малкото щях да и зема гсма, да затворя и наи учтиво дая питам какво прави пред мен и дали случаино е глуха нещо
Burningparis написа:...или кво като кара таия кочина авенсис дето за 10к и се преебава съединител и през вратите и духа кат каруца ше ми вади самочувствие все едно е мутра с S класа.
Ти не се изказвай толкова компетентно за Авенсис-а,след като нямаш достатъчно,да не кажа никакъв опит с нея

Друг е въпроът,че дори да си 'мутра с ЕсМесБес и тем подобна кочина -'класа' мисля,че тя не ти дава повече права от колкото на другите участници в движението!(това не е насочено лично към теб)
А що се отнася за автомивката на ОМВ,знам за много подобни случаи-между другото повечето са с таксиджий

Вечерта на едно такова място...няма никакви коли на автомивката освен двете,които вече са вътре и една таксиметрова-чакаща.Обаче специалистът вътре паркирал не срещу една определена клетка,ами някак си посредата! като лееко клони към една от двете (нека кажем че е дясната) Предвид ситуацията спираме зад него в ляво и се започва чакането!В дясно колата тръгна да потегля,но като че ли шофьорът й се сети нещо в последният момент и отново спря да си довърши...(докато се развива действието онзи с таксито вече пали и тръгва напред,респективно ние тръгваме към съседната клетка,в която вече нямаше кола) Но след като видя,че човекът отново излиза,наби някакви спирачки и с рефлексите на Дарт Вейдър ни засече и се набута пред нас!

Спогледахме се изненадано(аз в този момент вече бях извън колата и наблюдавах отстрани,изгледах и таксиджията като се опитах да пресъздам физиономия ' ти нормален ли си,нахален или просто изключително!!! глупав?' Отвърна ми с телешки поглед и това беше

Той просто не знае,че системата на тази автомивка е че си избираш едната от страните и седиш там,независимо че другата се освобождава!Е,не е лесно да си глупав...

- Burningparis
- ентусиаст
-
[quote="kiko]Burningparis евала ти правим за нервите аз не бих могъл да запаза такова самообладание маи малкото щях да и зема гсма, да затворя и наи учтиво дая питам какво прави пред мен и дали случаино е глуха нещо[/quote]
Ми Брат ко да праа, научих се, явно няма да съм аз тоя дето ще промени света ....
Усааааа!!!!
Slavi_m писа:
"Ти не се изказвай толкова компетентно за Авенсис-а,след като нямаш достатъчно,да не кажа никакъв опит с нея " -
Прав си Слави, прекалих в изказаването но нали има свобода на словото:)). Нямам опит с новия авенсис, имам доста сериозни впечатления от новата Корола, Мазда 6 (доста много опит), Пежо 407, които ти като имаш опит вероятно можеш да прецениш и да сравниш и да кажеш къде седи авенсиса: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 710#553710
Ми Брат ко да праа, научих се, явно няма да съм аз тоя дето ще промени света ....
Усааааа!!!!
Slavi_m писа:
"Ти не се изказвай толкова компетентно за Авенсис-а,след като нямаш достатъчно,да не кажа никакъв опит с нея " -
Прав си Слави, прекалих в изказаването но нали има свобода на словото:)). Нямам опит с новия авенсис, имам доста сериозни впечатления от новата Корола, Мазда 6 (доста много опит), Пежо 407, които ти като имаш опит вероятно можеш да прецениш и да сравниш и да кажеш къде седи авенсиса: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 710#553710
15 мнения
• Страница 1 от 1