Спрете войната по пътищата!!!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 16 Май 2007, 12:02

DJJonny и аз съм за защото ми писна всеки месец да погребвам някой близък и нека всеки желаещ да сложи в подписа си темата така поне ще стигне до повечко хора аз го правя тук както и в тунинг.бг
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 16 Май 2007, 12:23

humman написа:аз мисля че инцидентите по пътищата са много срещатано явление,но вина имат и шофьируте и пешеходците.....Пешеходците изкачат от ляво и от дясно и изведнъж а шофьора трябва да реагира веднага ами не може,ама и шофьорите са виновни щото карат доста бързо на места които не позволяват високи скорости....така че всичко е толкова относително кой може да е виновен.....но забелязвам че участниците в ПТП са от 18 до 25 години има и такива който са и над 25 ама те са по малко.....шофьорството не е умение а дарба

А бе дарба е -верно! ма ако ще да си Себастиян Льоб-нека ти излезе некой с матор от лево със 140 в града,или дет вика колегата: бабичка -спринтьорка ,или камион зад храст....! Щото се оказва ,че за физичните закони важат за всички ! .... и за добрите и за лошите шофьори! ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DJJonny » 16 Май 2007, 12:29

SKISA написа:
humman написа:аз мисля че инцидентите по пътищата са много срещатано явление,но вина имат и шофьируте и пешеходците.....Пешеходците изкачат от ляво и от дясно и изведнъж а шофьора трябва да реагира веднага ами не може,ама и шофьорите са виновни щото карат доста бързо на места които не позволяват високи скорости....така че всичко е толкова относително кой може да е виновен.....но забелязвам че участниците в ПТП са от 18 до 25 години има и такива който са и над 25 ама те са по малко.....шофьорството не е умение а дарба

А бе дарба е -верно! ма ако ще да си Себастиян Льоб-нека ти излезе некой с матор от лево със 140 в града,или дет вика колегата: бабичка -спринтьорка ,или камион зад храст....! Щото се оказва ,че за физичните закони важат за всички ! .... и за добрите и за лошите шофьори! ;)

Нищо де някои от нас имат вече изградени и ясновидски способности. Преди да седнеш зад волана хвърляш боб гледаш на кокалчета, пиеш отвара за по бърза реакция Рецепта: Крак от жаба, крило от прилеп, око от карибски варан, крило от муха Цеце, убита от гръмотевична буря нейде в Амазония...и 1 кило пресни червени мухоморки
Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 16 Май 2007, 12:33

DJJonny написа:
SKISA написа:

Нищо де някои от нас имат вече изградени и ясновидски способности. Преди да седнеш зад волана хвърляш боб гледаш на кокалчета, пиеш отвара за по бърза реакция Рецепта: Крак от жаба, крило от прилеп, око от карибски варан, крило от муха Цеце, убита от гръмотевична буря нейде в Амазония...и 1 кило пресни червени мухоморки

Колега,ела да си ми навигатор моля те-щом те бива в предсказанията!Че аз пробвах,ма не става! ;) Се ми убегва някоя добавка в отварата....
И да земе да си промениш в описанието "по бордюри" ,щот тва хич не се връзва с "Аз карам по правилата..."! ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DJJonny » 16 Май 2007, 12:37

тва "по бордюри" има сантиментална стойност за мен и хората от Пловдив знаят за случката :lol:
Последна промяна DJJonny на 16 Май 2007, 12:41, променена общо 1 път
Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 16 Май 2007, 12:39

DJJonny написа:тва "по бордюри" има сантиментална стойност за мен и хората от пловдив знаят за случката :lol:

аааа-сори! аз само за да си по-убедителен! :lol:

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 16 Май 2007, 12:43

пак обърнахте една сериозна тема на чат :(
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 16 Май 2007, 12:56

RSxRacer написа:пак обърнахте една сериозна тема на чат :(

Аз-съжалявам!
Темата е наистина сериозна и като говорим за това -поне се подсещаме ,че трябва да се внимава и очите-на четри и ....да не дава Господ!

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 16 Май 2007, 13:41

RSxRacer написа:Feanor улиците не са самолетна писта за да се излита на нея.Прав си живота си е твой чувството да ти се вдигне адреналинът е неописуемо но трябва ли да е по пътищата.Ходи да караш там където знаеш че няма да навредиш на никого освен евентуално на себе си(не го пожелавам и на най-големите си врагове).

Хайде не ми четете поста до половината, а? Написал съм - да, мястото за тези изпълнения категорично не е на улиците. Въпрос на отговорност е да не застрашаваш другите. Нещо, което не се учи на шофьорските курсове, макар че е абсолютно задължително за всеки шофьор.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vutov » 16 Май 2007, 14:17

Ей днес заради любовта ми към БМВ, ми писаха фиш за превишение на скороста ( оказаха се разбрахи и въпреки, че бях с 31 км над допустимото ми писаха само фиш). Отивам си към университета и по пътя на последния светофар в града невероятна M5-тица E60 номер СА 1117 и си викам аз съм с тоя. За жалост, карах само няколко минури до нея, че ме спряха. Но няма проблем, заслужаваше си. Явно пича с М5-тицата имаше антирадар, защото намали и се прибра малко преди полицайте, а аз продължих в лява лента, но си заслужаваше.

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 16 Май 2007, 18:16

и кое точно е за хвалене не схванах?Точно на като тебе ако можех първо щях да им взема книжките
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vutov » 16 Май 2007, 18:43

Ок, повече няма да карам с 91 км ИЗВЪНГРАДСКО. ( тъпото е че сложили табелите 60км и си чакат хората). На идеална права с 2 ленти.

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 16 Май 2007, 20:23

vutov ми аз си нямам представа за каде ми говориш но с тия светофари си помислих че е извънградско ако съм збъркал се извинявам просто не се бях замислил :(

поздрави от Русе:)
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от humman » 17 Май 2007, 9:55

така е колеги.....разбирам че доста хора карат мощни коли и исакт да им се насладят на ускорението и мощността и да забиват гаджета ама не мисля че избират подходящите места
Автомобили по поръчка внос от Германия тел:0878/725 032

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 17 Май 2007, 10:29

Ами колега.. ти си го написал в подписа просто. :) Аз друга кола, която да я чувствам по тоя начин не съм карал. БМВто нямам чувството, че го карам, а че го пускам да върви бързо. :)
Сега, като по закон са турнали органичение 130 на магистралата и 90 по междуградските, аз какво да направя? Да ги спазвам? Как не... Което не значи, че карам на принципа "газ до ламарината - я джигит". Съобразявам се, не преча на останалите в движението, изпреварвам когато имам видимост и достатъчно дистанция, че да не притеснявам никого... просто колата върви повече, отколкото пише в закона без да създава по-големи рискове. Това са ограничения за лади и москвета.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории