има ли 5та къси светлини?
Модератор: Технически модератори
- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
даже караш без фарове за мъгла(а защо си без тях ...ти кажиzAcK написа:veso VTK написа:....
Ами и аз това съм писал
Перфектни са си късите. Аз примерно миналата вечер като пътувах тествах да карам само на къси и си беше супер
А като пусна дългите и става ден
А още не съм сменял лампите на дългите
с тия съм от предишния собственик
Ако сложа някви 50%+ светлина и ще има извадени очички
![]()
Викам да сложа едни хубави лампи и да пусна една снимка да спират тия спекулации с късите на Е34че нали тука се пускат снимки с Philips Blue Vision, да съм конкурентен

- cvetoslav
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E kak BMW
- Мечтае да кара: MMMMMPower
Абе светят си супер нали са си наши
Като се кача на Пасата 90 година и разликата е огромна, направо си светят, но с лупите е така и Калибрата ми преди светеше като да не е без хич, караше се само с халогени.

Като се кача на Пасата 90 година и разликата е огромна, направо си светят, но с лупите е така и Калибрата ми преди светеше като да не е без хич, караше се само с халогени.
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
Ами май само вашите даveso VTK написа:---Като гледам май продължавате да твърдите че на Е34-ката фаровете са зле.Само мойте и на ZACK ли светят както трябва?

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
slavianko, онази вечер със Зак се засякохме на една автомивка и запалихме фаровете на колите една до друга срещу бяла стена и трябва да ти кажа,че разликата беше огромна
Мойте свещички жълтеят отвратително,просто са ужасно прашни, на Закчето фаровете само дето не изпепелиха стената да му се невиди
Наистина му светят страхотно
Станчев е прав, трябва обща профилактика - букси,прах, даже да се замери колко волта има на буксата преди фара,че със стареенето на проводниците е нормално да пада напрежението
Аз си пазя всички АвтоБилд-ове и на тестовете на БМВ-тата фаровете бяха по върховете,даже нагледно имаше снимки на специялен полигон на Хела , светлинното петно и всичките му джунджурии бяха показани на всичките автомобили на тестовете
Георги Пенчев

Мойте свещички жълтеят отвратително,просто са ужасно прашни, на Закчето фаровете само дето не изпепелиха стената да му се невиди

Станчев е прав, трябва обща профилактика - букси,прах, даже да се замери колко волта има на буксата преди фара,че със стареенето на проводниците е нормално да пада напрежението

Аз си пазя всички АвтоБилд-ове и на тестовете на БМВ-тата фаровете бяха по върховете,даже нагледно имаше снимки на специялен полигон на Хела , светлинното петно и всичките му джунджурии бяха показани на всичките автомобили на тестовете

Георги Пенчев
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
- the_gate
- ентусиаст
-
- Кара: E38
ако четем заглавието на темата
може би колегата е с транзистор на фаровете( и леко чипосани)
...ама знае ли човек 

- compactt007
- Потребител
-
сложи крушки филипс 30% повече светлина има добра разлика сложих и на халогените такижа крушки СУПЕР
Последна промяна compactt007 на 15 Май 2007, 22:15, променена общо 1 път
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
Направо ти завиждам на богатото въображениеbarro написа:veso VTK написа:---Като гледам май продължавате да твърдите че на Е34-ката фаровете са зле.Само мойте и на ZACK ли светят както трябва?
И аз съм много доволен от моите. И къси и дълги цепят мрака

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Re: re
slavianko написа:Направо ти завиждам на богатото въображениеbarro написа:veso VTK написа:---Като гледам май продължавате да твърдите че на Е34-ката фаровете са зле.Само мойте и на ZACK ли светят както трябва?
И аз съм много доволен от моите. И къси и дълги цепят мрака![]()

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Бе незнам дали са ми ги разглабяли ама светят перфектно ... Нали не ги разглабям аз... Дреме ми важен е резултата...