Двигателя тресе 2 част
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Двигателя тресе 2 част
писах тема преди тва за тоя проблем и още не е решен
значи двигателя тресе и на ниски и на високи обороти не е кой знае какво ама все пак искам да си го оправя
проверих:
-свещи
-бубини
-кабели
-тампони на двигателя
всичко е ОК
на диагностика ходих и ми казаха че по електрониката всичко е ОК
Някой некви идеи да има от какво може да е?
значи двигателя тресе и на ниски и на високи обороти не е кой знае какво ама все пак искам да си го оправя
проверих:
-свещи
-бубини
-кабели
-тампони на двигателя
всичко е ОК
на диагностика ходих и ми казаха че по електрониката всичко е ОК
Някой некви идеи да има от какво може да е?

- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
да не би да имаш неработещ цилиндър
или смуче въздух от някъде ...а ако знаеш къв проблем съм имал нема да повярваш с М30 маторя...е така като тебе тресе се едно че има цилиндър неработещ правим струваме пак тресе смених всички тампони пак и откъде се измъкна един дзвер и взе да дава акъл пък ние в канала и ми вика ко ше ми дадеш ако ти кажа от кво е..--лелеее как се нервирах идваше ми да го удуша ама тоа са хили и вика ..аре веееее---аз му казах айде бегай ве че ми е кипнало -цяла седмица търсене-бах маааму и тоа тип се усети че ще яде шамарите и ни вика ЧАО МОМЦИ и си сменете притискателя имаш огънати пластини и се е дебалансирал...пет дена не вярвах че е тва и накрая ДОЛУ кутията и ...бах мааму огледалния диск беше леко изместен на единия край тоест тия пластини дето се държи на тях се бяха покривили...смених го и филма свърши---и ся тоа тип кат го видя гледам на др.край щот са поизложих
ама това може да стане само при голям тормоз на съединитела 

- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
Това може да се разбере като отидеш до аспуха и слушаш и с ръката като се сложи на струята трябва да е раномерна, пуфка ли аспуха, не е от дисбаланс. А от неравномерна работа на някои цилиндър, а там причините може да са няколко.
- Se7ven
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5, Е60, Е30
- Мечтае да кара: с талон
- Детайли за колата: БМВ
Ами то ако някои дюзи са запушени ще работи на по-бедна смес и газовете ще са ОК. А двигателя ще тресе малко, примерно!
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
това го направи...може да има няква дето пишкаfossa написа:Дюзите трябва да ги сваля и да ги карам някаде да ги чистят нали?

7 мнения
• Страница 1 от 1