И Компакта въриииииии...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

И Компакта въриииииии...

Мнение от Vasilen » 14 Май 2007, 23:29

Та историята я знаят няколко човека, ма реших да я разкажа за да се знае какви хора има у форума.
Преди известно време Е34-ката изгуби единия си цилиндър в резултат на жестоката експлоатация от моя страна и упорството ми да се разделя с няколко хиляди за ковани бутала :P ма луд умора нема... сторших го с напън на събора на тренировките .... такаа то туй факт ама ми трябваше спешно да купя кола за да мога да пусна Е34 в бокса на почивка и подготовка за лятото ко ша стане ша видим. Принципно бях се спрял на една кола даже бях направил стъпки да я купя, но впредвид моята истерия да изпържа М50-ката я строших (Lucky ама въриии а :mhihi: ) та общата сума с която трябваше да се разделя за покупката на новата кола и ремонта на Е34-ката надхвърли предвидените и щях да закъсам яко. Мислих много, но изход нема трябваше да се откажа от новата кола и да купя нещо по евтино за да издържа финансово, иначе новата кола в гаража и ще си я гледам без да мога да сипя гориво за да я запаля ... тъпо нали :roll: първо почнах да тормозя X-citer-а който в състояние на леееееко опиянение се опита да ми продаде кабриото на събора, после беше леко учуден :mhihi: :mhihi: :mhihi: Разпитвах го за таз оназ Е36-ца той стоически разговаряше с мен и даже ми звънеше да ми каже къде се продава такава или онакава, Тханкс брато!
После харесах една във Морската ни столица и използвах жокер "обади се на приятел" за да разбера дали да ходя до там, един участник от форума дет водеше статистиката откликна на мига да я огледа за мен и да ми каже бива ли няаа го крия Lubo 1, пич от класа !!! Тханкс и на теб брато, хубава беше, но ме изпревариха не видях Варна от близо ... последно напипах една в Пловдив този път трябваше да действам бързо, в смисъл нямаше време да я гледа някой и да чакат да дойда до там, въпреки че в пловдив познавам много от вас и знам че мога да разчитам на Вас! За това реших да се обърна към приятел от София за да ида до Пловдив(карах строителната жигула и нямаше начин да отида с нея, щях да съм вдървен от 3 часа шофиране на соц возилото) звъня на Bimbolet(Пламен) и викам брато тряаа да ида до ПЛД ма няма с кой и с какво, оня дърт .... вика е па е ти компакто иди с него че аз имам работа
:shock: не че ме е страх да карам чужди коли ... щото карам с 30 и не е проблем :mhihi: ... ма викам с тоя двестаконьов компакт шъ ли са утрепам или не !?!? Нема време за много мисли викам давай че го борим на магистралата ... взех го вечерта и сутринта къде 11-се тръгнах с баща ми за втори шофер за ПЛД, малеееее тоа Компактния не влиза у пътя ... 1-2-3 на една страна върви се, леле викам на тоя дребосък са му дошли много тия коньеве. Първа след 6 оборота онова отваря отпред поне 1 м дупка да дърпа въздух и реве като балканска мечка! Брей ... седи стабилно нема вибрации, нема шумове газ ... държиме 140-150 усещам че тия 195 дето ги е сложил са за движение до 100-120. На моменти усилвам до 160,а кошницата се държи като че ли и давам газ от 40 нагоре, гледам компа и чекам надпис в стил "отворете крилете и свиите колесника" и Компакта върииииии ...
Стигнах ме ПЛД намерихме колата направихме покупката и кротко полека се върнахме в Софето...
Та е такива хора има тука ... още едно Благодаря на всички Ви!!!
May the BMW force be with you!

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 14 Май 2007, 23:39

Че то и моя компакт 316и вървеше почти така ама точно на 205 умираше.И каква кола купи в крайна сметка?

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 14 Май 2007, 23:43

body написа:Че то и моя компакт 316и вървеше почти така ама точно на 205 умираше.И каква кола купи в крайна сметка?

Еи го на http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=54310&highlight=
May the BMW force be with you!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 14 Май 2007, 23:44

Кабрио-Лет!!! :have one: :bchug: :weed:
Да караш Peugeot е страст!

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 14 Май 2007, 23:50

Хубава е много

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 15 Май 2007, 12:20

Vasilen написа:
body написа:Че то и моя компакт 316и вървеше почти така ама точно на 205 умираше.И каква кола купи в крайна сметка?

Еи го на http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=54310&highlight=

Сега, Юпчо го е яд :mhihi:
_!_

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Старо BMW
Мечтае да кара: Ново BMW

Мнение от bimbolet » 15 Май 2007, 15:57

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 15 Май 2007, 16:12

Трай пък ти бре, и на твоята пише отзад 316. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 15 Май 2007, 17:19

TheBoss написа:Трай пък ти бре, и на твоята пише отзад 316. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
:ahah: :ahah:
Изображение

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 15 Май 2007, 18:04

Как се радвам и как ме е ЯД на себе си. Трябваше да капарирам Варненката .... :mhihi:
ИзображениеИзображение

Назад към Извън Темата