Малко екстри

Класически модели - Е12/E21/E23/E24/Е28

Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори

Street Disorder Workshop
Street Disorder Workshop
Аватар

Малко екстри

Мнение от Sami99 » 03 Май 2007, 19:51

Знам, че е за продава ама там няма интерес за таквиз части, тъй че Пепиии извини ме :winky:

Та заден мост с дискове+ нови накладки( перфектни дискове и апарати) за е21 - 200лв

Предни вентилирани дискове(мн.добри) и апарати за тях-100лв

Усещането от спирането- безценноооо :twisted:

Аз се качвам на мостове от е34 тъй че :twisted: :winky:
street disorder workshop
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: л Е21, а сега Е28
Детайли за колата: Ниски и бавни.

Мнение от KriK4eTo » 11 Май 2007, 7:51

Каква е разликата в мост от Е21 и тия коит ще слагаш ти? И ако се опарича може да си стиснем рачичките за спирачките ма няма да е скоро че тепърва почвам да го стягам малко по малко 8)

Street Disorder Workshop
Street Disorder Workshop
Аватар

Мнение от Sami99 » 11 Май 2007, 8:18

Разликата най-вече е в по-големите дискове и повече опции за монтаж на още по-големи ;) и шперче :twisted:
street disorder workshop
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E21

Мнение от AUTOMAX » 11 Май 2007, 9:53

Sami99 написа:Разликата най-вече е в по-големите дискове и повече опции за монтаж на още по-големи ;) и шперче :twisted:

А няма ли да дойде малко широкичък от е34? Не е ли по удачен варианта е36?

Само питам! :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KriK4eTo » 13 Май 2007, 9:36

Е на е21-то шпер с оригиналния му мост неможе ли да се шитне или не идва от нищо.... :?: :confused: И да питам от е30 стават ли за отпред пълнителите ,или струва ли си да дам да ми напълнят старите амортисиори
Изображение

Street Disorder Workshop
Street Disorder Workshop
Аватар

Мнение от Sami99 » 14 Май 2007, 7:56

По широк е естествено ама с малко магарии става :mhihi:

От е36 става ама само от контакт а такъв с дискове трудно се намира ;)

На е30 пълнителите са по-къси от на е21 и трябва да се правят втулки аз в момента съм с билщайн спорт от е30 ама съм и с дебелото макферсон 51мм, тъй че :confused:
street disorder workshop
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E21 320i, E21 315, E38 735i

Мнение от Gecallica » 14 Май 2007, 10:41

Sami99 написа:По широк е естествено ама с малко магарии става :mhihi:

От е36 става ама само от контакт а такъв с дискове трудно се намира ;)

На е30 пълнителите са по-къси от на е21 и трябва да се правят втулки аз в момента съм с билщайн спорт от е30 ама съм и с дебелото макферсон 51мм, тъй че :confused:

То и от е30 е по широк задния мост /с 20 мм/, идеята ми е дали от е36 макар и не от компота /така или иначе ще трябва да се преправя/ не е по-лек и по-евтин за обслужаване. А и колелата няма да стърчат толкова навън. С моста от е34 няма ли да се наложи много да раздуваш калниците??? :mhihi:
don't stop for nothing
it's full speed or nothing
Изображение Изображение Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KriK4eTo » 15 Май 2007, 0:38

Сами я разкажи че гледам си на ти с машините, даи идея кво да правя с тампоните на носачоте отпред коит правят свръзката с стабилизиращата щанга ,понеже или са са изяли много или тия гплемите шаиби нещо са избегали и ми играя колелата кат спирам кат минавам през дупки.Според теб ще се получи ли ако конструирам някви допълнителни парчета гума и попълня този луфт които се е получил .Също да питам пълнителите от предните амортисиори на е30 стават ли за акуловите макферсони .Благодаря предврително ;)
Изображение

"Баба Яга" Склад
Аватар

Мнение от speedmaster » 15 Май 2007, 12:09

фани си купи нови

макар ,че кат гледам тва и е последна грижа :!:
:) Изображение

"отиваме там,където гледаме-просто така сме устроени"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gecallica » 15 Май 2007, 12:12

KriK4eTo написа:Сами я разкажи че гледам си на ти с машините, даи идея кво да правя с тампоните на носачоте отпред коит правят свръзката с стабилизиращата щанга ,понеже или са са изяли много или тия гплемите шаиби нещо са избегали и ми играя колелата кат спирам кат минавам през дупки.Според теб ще се получи ли ако конструирам някви допълнителни парчета гума и попълня този луфт които се е получил .Също да питам пълнителите от предните амортисиори на е30 стават ли за акуловите макферсони .Благодаря предврително ;)

Колега сменяй всички тампони по носачите и си прегледай шарнирите. Ако трябва ги рециклирай /освен ако немаш по 100 лева за цял носач/. Ако пак хлопа можеш да си пригодиш тампончета от Фиат Дукато /трябва ти само 1, койото струва 3 лв. - от него стват 4 тампона/, които да ти оберат хлабината между носача и шайбата на стаб. щангата. :mhihi:

Sami99 написа:На е30 пълнителите са по-къси от на е21 и трябва да се правят втулки аз в момента съм с билщайн спорт от е30 ама съм и с дебелото макферсон 51мм, тъй че
don't stop for nothing
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gecallica » 15 Май 2007, 12:14

Sami99 написа:На е30 пълнителите са по-къси от на е21 и трябва да се правят втулки аз в момента съм с билщайн спорт от е30 ама съм и с дебелото макферсон 51мм, тъй че :confused:

Тия втулки с кви размери трябва да са и къде ги слагаш? Вътре в шенкела ли, че и аз съм се замислил за е30-кови хамортесьори? :roll:
don't stop for nothing
Изображение

Street Disorder Workshop
Street Disorder Workshop
Аватар

Мнение от Sami99 » 16 Май 2007, 7:08

Геца,втулката я слагаш над или под самия пълнител така че да можеш да стегнеш амортисьора в макферсона, ако я сложиш от горе на пълнителя скъсяваш и хода на амортисьора за по-къси пружини ;)

Крикче, тия тампони на носачите са ми дошли до гуша,новите за нищо не стават сложихме на Данаил и след 1 месец се разпраха :confused: и след много ровене по каталози и чудесии сстана работата в момента съм с тампони от волво 740 турбо те са армирана гума и са конусни взимаш 4бр слагаш ги един срещу друг и стягаш до откат.
Вечи втори месец карам с тях и не са мръднали а да не говорим че като завиваш разликата е фрапираща :twisted:
street disorder workshop
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KriK4eTo » 16 Май 2007, 8:26

Еми трябва да го направя че то е голям ужас, а Това с амортизаторите от е30 значи наи вероятно ще сложа с втулки че искам да го режа отпред че са е навирило се едно ша излита.Пружинаци от е30 сигурно и те не пасват..... AUTOMAX не го гледаи ти тъи се пак преди няма и седмица съм го взел и има още безброи неща за правенв по него
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gecallica » 16 Май 2007, 17:11

Sami99 написа:Геца,втулката я слагаш над или под самия пълнител така че да можеш да стегнеш амортисьора в макферсона, ако я сложиш от горе на пълнителя скъсяваш и хода на амортисьора за по-къси пружини ;)

Крикче, тия тампони на носачите са ми дошли до гуша,новите за нищо не стават сложихме на Данаил и след 1 месец се разпраха :confused: и след много ровене по каталози и чудесии сстана работата в момента съм с тампони от волво 740 турбо те са армирана гума и са конусни взимаш 4бр слагаш ги един срещу друг и стягаш до откат.
Вечи втори месец карам с тях и не са мръднали а да не говорим че като завиваш разликата е фрапираща :twisted:

Леле ти не спиш ли бе човек. 7 часа сутринта :shock:
Само да питам - в Ст. Загора има ли дупки като софийските, че да не ти държат тампоните по 2 месеца :mhihi:
don't stop for nothing
Изображение

олдскулърски облъченяк
Аватар

Мнение от Любака » 16 Май 2007, 19:25

Че каде няма дупки бе човек. Даже и в 04:00 по баровете е фул с дупки Влизаш избираш си няква по ( тясна или дълбочка) и се р...... в нея :mhihi: :mhihi:
АУТЯГА - братството на умствено увредените автопсихопати.

Следваща

Назад към Shark Sector