Кой е абитюрент?
Модератор: Общи модератори
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
evans, какво каза верно и ти???
Дадох бая пари до този момент (без значение колко), а ми предстои да дам в пъти по толко. Това не е много важно, миналата година празнувах 3 дни на приятелите ми баловете, тая година живот и здраве сигурно 1 седмица някъдееееее ще е добре. Това е момент който трябва да се запомни. Живея един живот и като че ли парите минават на второ място, на първо винаги са точно тези моменти...
Дадох бая пари до този момент (без значение колко), а ми предстои да дам в пъти по толко. Това не е много важно, миналата година празнувах 3 дни на приятелите ми баловете, тая година живот и здраве сигурно 1 седмица някъдееееее ще е добре. Това е момент който трябва да се запомни. Живея един живот и като че ли парите минават на второ място, на първо винаги са точно тези моменти...

Не бе пич,просто си изказвам моето мнение за себе си,нито злобея,евалата щом смяташ,че за теб е най-важното нещо в живота ти,просто няма смисъл да се влияеш от моето мнение.Иначе ти пожелавам да си изкараш много-добре и чакам да качиш снимкиWilliamsF1Team написа:evans, какво каза верно и ти???

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
Не, не, не...
Не е най-важното нещо в живота ми, далеч съм от тази мисъл, но си е изживяване, което не се случва всеки ден.
Благодаря ти за пожеланието...
Не е най-важното нещо в живота ми, далеч съм от тази мисъл, но си е изживяване, което не се случва всеки ден.
Благодаря ти за пожеланието...

- Angel eyes
- кандидат ентусиаст
-
:)
Ами бала си е хубаво нещо,въпреки че страшно много пари отиват за една вечер!И аз си виках сега как ще дам 300лв за рокля за една вечер,ама изкушението си е голямо!Това си е спомен за цял живот все пак!
Моето балче ще бъде на 29!
Пожелавам на всички да си изкарат супер!

- Гост
-
Re: :)
Angel eyes написа:Ами бала си е хубаво нещо,въпреки че страшно много пари отиват за една вечер!И аз си виках сега как ще дам 300лв за рокля за една вечер,ама изкушението си е голямо!Това си е спомен за цял живот все пак!Моето балче ще бъде на 29!
![]()
![]()
Пожелавам на всички да си изкарат супер!
offtop: те роклите май не ги взимат след бала!.....така че ше може да е носи и по други поводи!
Ей,хора!Внимаайте мноо с показването през стъклата,щот оня ден видях как един щеше да се изтърси ,поради несъответсвие със замисъла на шофера.......
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4