Случка! Или как трябваше да реагирам?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 325xi touring

Мнение от anabella » 14 Май 2007, 16:04

Заради такива селскостопански животни като тази от случката ни излиза име. На мен ми се е случвало да идиоти и от двата пола, а за реакцията - още не съм стигала до бой. Имам една текстолитова тояга до седалката и няма да се колебая ако някой ме нападне. В повечето случаи спирам само до навикване по некадърника.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530i Touring
Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
Детайли за колата: току що излязла от завода! :)

Мнение от turboto » 14 Май 2007, 16:20

И след като я настигнах не се бях толкова взривил след като се опитвах да и обясня къде е сгрешила обаче т'ва не поема... и това ме удари в тавана добре че беше сина собственичката на "заведението", адски точен пич та ме разсея малко. Иначе щах да откача от безпомощност щото да я бия резултата щеше да е нулев а целта нямаше да е постигната... а именно да разбере къде и е грешката. Тя едва ли кара отдавна като я гледам на не-повече от 18-22г. Дори и това че ме навиква не ме изнерви толкова колкото че не желае да и се обясни и си е 100% убедена че съм съм я прецакал като ВИНАТА Е МОЯ!

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 14 Май 2007, 16:40

Колега, има такива хора, който създават ситуации без разумен изход.
Но бъди оптимист, гледай позитивно на света. Срещата ти с това коте е приключила бързо. Тая ще отрови живота на некой бунак дето ще си я вземе, заедно с кухата и майка. Те обикновенно смотлите вървят комплект с майка си (смотлата първообраз).
А може и никой да не се излъже и девойчето да си остане самичко :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 14 Май 2007, 16:43

kOnPuBkA написа:
Фил написа:Бе и тва със пръста не е зле, ама това го разбират по друг начин - "седя си аз, мило, на светофара, некъв дришльо с бмв пред мене не мърда, запушил ме, а на мен си ми е зеленичко... Свирнах му лекичко веднъж, а той ми показа среден пръст, виж къв е глупак, мило, кво да направя..." - и чиста вода ненапита, света Геновева и майка Тереза накуп, тя - мъченицата на мъжете шофьори...

Зат'ва не давайте на жените си да карат, докато не ги научите как се прави ! На мен брат ми не ми даде да пипна колата докато не прекарах с него 1234567890 часа на един полигон и не научих де що е маневра, тръгване, спиране, естакади, и прочее "тънкости" ! А пък за Закона за движение и до ден днешен ми задава подвеждащи въпроси и а съм се изложила, а ми е набил канчето :lol:

Ама резултата е че ме гони един пич с Ауди от светофар на светофар, стига ме сваля джама и вика : "Абе мацка тебе кой те е учил да караш? " :shock: И аз " Ъъъъъъъъъ брата, що?" :shock: И тоя вика "Еххх да го чершиш една бира от мен" :mhihi:

Така че научете си жените да карат и тогава ги пускайте на бу-буто, че да няма после строшени нерви и изкривени пръсти ;)

Oo, тя е със самочувствие :mhihi: :winky:
_!_

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 14 Май 2007, 16:54

Space написа:Oo, тя е със самочувствие :mhihi: :winky:

миии не точно самочувствие, ама поне не ми се е случвало някой да ми размахва пръсти или да му идва да ме претрепе, ама да "не може, щото съм жена" 8) ;)
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 14 Май 2007, 16:57

Научно е доказано защо жените са по-слаби шофьори от мъжете. Има една много проста причина, но тя се оказва ключова.

Болшинството жени вършат работата си последователно, а болшинството мъже - едновременно
Дават пример с готвенето. Един мъж би хванал всичко накуп и би го пльоснал в тенджерата, па каквото стане. Едновременно. Жената, от своя страна, взима едно нещо, обработва го и го слага. Взима второ, обработва го и т.н. Последователно.
Същото е и с шофирането. Мъжът прави всичко едновременно, а жената последователно - първо поглежда, после съединител, после скорост, после газ, после отпуска съединител, после кара, после се оглежда, после спирачка, после съединител, после превключва ... и т.н.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 14 Май 2007, 17:03

Аз пък си имам едно друго обяснение (собствено) :arrow: Не прави нещо,когато не го разбираш! ;)
Жена и кола...в повечето случаи! :winky:

daytona violett
Аватар

Мнение от kOnPuBkA » 14 Май 2007, 17:12

ейййй ама стеееееее :twisted:

дайте сега да се обесим че не сме мъже :) аз пък ш'си карам беимвето пък вий си развивайте теории, кой как не можел да кара :lol: ;)
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 14 Май 2007, 17:17

kOnPuBkA написа:ейййй ама стеееееее :twisted:

дайте сега да се обесим че не сме мъже :) аз пък ш'си карам беимвето пък вий си развивайте теории, кой как не можел да кара :lol: ;)

Тва, че ти можеш да караш не означава, че всички жени могат :!: И сериозно ти казвам, мани го малко тва самочувствие, че ще се утрепеш някъде, само заради него :winky:
_!_

daytona violett
Аватар

Мнение от kOnPuBkA » 14 Май 2007, 17:28

Space написа:Тва, че ти можеш да караш не означава, че всички жени могат :!: И сериозно ти казвам, мани го малко тва самочувствие, че ще се утрепеш някъде, само заради него :winky:

Не съм казала че всички могат !
Не съм съгласна с това че казвате че всички не могат ;)

А за самочувствоето ти казах- не е самочувствие, не си мисля че мога да карам идеално и не правя глупости... За 4 години нямам дори ситуация за катастрофа, дано и занапред да нямам !!! И да не се утрепя !

Ама и вие не се мислете за инстанция само защото сте мъже, че и сред вас има много "жени". А че жените са доста зле, особено пък като почнат да се гримосват по светофарите и да блеят насам-натам съм напълно съгласна. И на мен ми иде да им набия канчетата като ги видя !
Незнам защо така решихте че съм със самочувствие, може би защото съм прекарала н-броя часове на полигона или съм изяла правилника с кориците докато го науча ??? :roll:

Ако това е самочувствие, дано повече да са с такова ;)
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 14 Май 2007, 17:43

Спокойно де, не се газирай толкова. Всяко стадо си има черна овца. Затова и написах "болшинството", а не "всички жени"

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 14 Май 2007, 18:52

kOnPuBkA написа:
Space написа:Тва, че ти можеш да караш не означава, че всички жени могат :!: И сериозно ти казвам, мани го малко тва самочувствие, че ще се утрепеш някъде, само заради него :winky:

Не съм казала че всички могат !
Не съм съгласна с това че казвате че всички не могат ;)

А за самочувствоето ти казах- не е самочувствие, не си мисля че мога да карам идеално и не правя глупости... За 4 години нямам дори ситуация за катастрофа, дано и занапред да нямам !!! И да не се утрепя !

Ама и вие не се мислете за инстанция само защото сте мъже, че и сред вас има много "жени". А че жените са доста зле, особено пък като почнат да се гримосват по светофарите и да блеят насам-натам съм напълно съгласна. И на мен ми иде да им набия канчетата като ги видя !
Незнам защо така решихте че съм със самочувствие, може би защото съм прекарала н-броя часове на полигона или съм изяла правилника с кориците докато го науча ??? :roll:

Ако това е самочувствие, дано повече да са с такова ;)

С тия последните неща въобще няма какво да се гордееш, защото те са задължителни, само за да седнеш зад волана. Това, че не си имала ситуация за 4 години не го вярвам. 100% и ти си предизвиквала такива и на теб са ти правили простотии! Ако ли не, то тогава значи живееш някъде където има един светофар, който свети жълто и само една улица! Аз който съм супер спокоен шофьор (в повечето с лучаи) като си седна в колата и на 5тата минута вече някой ме щурмува, я от страни, я от пред! Ако, наистина твърдиш, че не си имала такива ситуации за 4 години, сигурно си същата, като тази с полото - неосъзнаваща грешките си! Не искам да те обидя с тези думи, а само ти обяснявам как и над какво разсъждавам. Не те познавам, не знам как караш! Сигурно си добра не го подлагам на съмнение! Не казвам, че всички жени са зле, а всички мъже са богове, защото не е верно! Но истината е една - жените не могат да карат, като цяло, а мъжете могат, пак като цяло! Има жени които карат 100 пъти по-добре от мен, има и мъже които са пълни п*тки и не знаят къде са! Ма тва е положението! А, също така смятам, че човек, като е тъп, некултурен и неинтелигентен, няма как да се държи добре на пътя без да притеснява другите. Поздрави! :winky:
_!_

daytona violett
Аватар

Мнение от kOnPuBkA » 14 Май 2007, 19:15

A аз просто исках да кажа да си научим жените да карат преди да ги пуснем в колите... :roll: Защото както добре знаете в днешно време полигона не е задължителен по закон за книжка, но е задължителен за да се научи човек да кара, както каза и ти... Ама дали поне 10% от всички взимащи сега книжки изобщо знаят какво е полигон?...Както и да е...

Знам си грешките и се уча от тях. Сори ако съм подразнила с нещо...

пп и Живея в София на улица с 2 светофара ;)
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 14 Май 2007, 19:34

kOnPuBkA написа:A аз просто исках да кажа да си научим жените да карат преди да ги пуснем в колите... :roll: Защото както добре знаете в днешно време полигона не е задължителен по закон за книжка, но е задължителен за да се научи човек да кара, както каза и ти... Ама дали поне 10% от всички взимащи сега книжки изобщо знаят какво е полигон?...Както и да е...

Знам си грешките и се уча от тях. Сори ако съм подразнила с нещо...

пп и Живея в София на улица с 2 светофара ;)

Полигона и той е ташак работа, ама е по-добре от без хич! Щом живееш в София, значи лъжеш за това, че не си имала ситуации за 4 години :P ;)
_!_

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
Мечтае да кара: и да му е спокойно

Мнение от Babuna » 14 Май 2007, 19:46

turboto написа:И след като я настигнах не се бях толкова взривил след като се опитвах да и обясня къде е сгрешила обаче т'ва не поема... и това ме удари в тавана добре че беше сина собственичката на "заведението", адски точен пич та ме разсея малко. Иначе щах да откача от безпомощност щото да я бия резултата щеше да е нулев а целта нямаше да е постигната... а именно да разбере къде и е грешката. Тя едва ли кара отдавна като я гледам на не-повече от 18-22г. Дори и това че ме навиква не ме изнерви толкова колкото че не желае да и се обясни и си е 100% убедена че съм съм я прецакал като ВИНАТА Е МОЯ!

Абе в такива моменти, не че е правилно, ми идва да вкарвам нии кикове...

Младо момиче е все пак, представяш ли си какъв закоравял изрод е щом си позволява да плюе по майка с дете. :evil:

А да обясняваш, батка... загубена кауза.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата