Случка! Или как трябваше да реагирам?
Модератор: Общи модератори
58 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- anabella
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 325xi touring
Заради такива селскостопански животни като тази от случката ни излиза име. На мен ми се е случвало да идиоти и от двата пола, а за реакцията - още не съм стигала до бой. Имам една текстолитова тояга до седалката и няма да се колебая ако някой ме нападне. В повечето случаи спирам само до навикване по некадърника.
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
И след като я настигнах не се бях толкова взривил след като се опитвах да и обясня къде е сгрешила обаче т'ва не поема... и това ме удари в тавана добре че беше сина собственичката на "заведението", адски точен пич та ме разсея малко. Иначе щах да откача от безпомощност щото да я бия резултата щеше да е нулев а целта нямаше да е постигната... а именно да разбере къде и е грешката. Тя едва ли кара отдавна като я гледам на не-повече от 18-22г. Дори и това че ме навиква не ме изнерви толкова колкото че не желае да и се обясни и си е 100% убедена че съм съм я прецакал като ВИНАТА Е МОЯ!
Колега, има такива хора, който създават ситуации без разумен изход.
Но бъди оптимист, гледай позитивно на света. Срещата ти с това коте е приключила бързо. Тая ще отрови живота на некой бунак дето ще си я вземе, заедно с кухата и майка. Те обикновенно смотлите вървят комплект с майка си (смотлата първообраз).
А може и никой да не се излъже и девойчето да си остане самичко
Но бъди оптимист, гледай позитивно на света. Срещата ти с това коте е приключила бързо. Тая ще отрови живота на некой бунак дето ще си я вземе, заедно с кухата и майка. Те обикновенно смотлите вървят комплект с майка си (смотлата първообраз).
А може и никой да не се излъже и девойчето да си остане самичко

kOnPuBkA написа:Фил написа:Бе и тва със пръста не е зле, ама това го разбират по друг начин - "седя си аз, мило, на светофара, некъв дришльо с бмв пред мене не мърда, запушил ме, а на мен си ми е зеленичко... Свирнах му лекичко веднъж, а той ми показа среден пръст, виж къв е глупак, мило, кво да направя..." - и чиста вода ненапита, света Геновева и майка Тереза накуп, тя - мъченицата на мъжете шофьори...
Зат'ва не давайте на жените си да карат, докато не ги научите как се прави ! На мен брат ми не ми даде да пипна колата докато не прекарах с него 1234567890 часа на един полигон и не научих де що е маневра, тръгване, спиране, естакади, и прочее "тънкости" ! А пък за Закона за движение и до ден днешен ми задава подвеждащи въпроси и а съм се изложила, а ми е набил канчето![]()
Ама резултата е че ме гони един пич с Ауди от светофар на светофар, стига ме сваля джама и вика : "Абе мацка тебе кой те е учил да караш? "И аз " Ъъъъъъъъъ брата, що?"
И тоя вика "Еххх да го чершиш една бира от мен"
![]()
Така че научете си жените да карат и тогава ги пускайте на бу-буто, че да няма после строшени нерви и изкривени пръсти
Oo, тя е със самочувствие

_!_
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Space написа:Oo, тя е със самочувствие![]()
![]()
миии не точно самочувствие, ама поне не ми се е случвало някой да ми размахва пръсти или да му идва да ме претрепе, ама да "не може, щото съм жена"

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
Научно е доказано защо жените са по-слаби шофьори от мъжете. Има една много проста причина, но тя се оказва ключова.
Болшинството жени вършат работата си последователно, а болшинството мъже - едновременно
Дават пример с готвенето. Един мъж би хванал всичко накуп и би го пльоснал в тенджерата, па каквото стане. Едновременно. Жената, от своя страна, взима едно нещо, обработва го и го слага. Взима второ, обработва го и т.н. Последователно.
Същото е и с шофирането. Мъжът прави всичко едновременно, а жената последователно - първо поглежда, после съединител, после скорост, после газ, после отпуска съединител, после кара, после се оглежда, после спирачка, после съединител, после превключва ... и т.н.
Болшинството жени вършат работата си последователно, а болшинството мъже - едновременно
Дават пример с готвенето. Един мъж би хванал всичко накуп и би го пльоснал в тенджерата, па каквото стане. Едновременно. Жената, от своя страна, взима едно нещо, обработва го и го слага. Взима второ, обработва го и т.н. Последователно.
Същото е и с шофирането. Мъжът прави всичко едновременно, а жената последователно - първо поглежда, после съединител, после скорост, после газ, после отпуска съединител, после кара, после се оглежда, после спирачка, после съединител, после превключва ... и т.н.
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
ейййй ама стеееееее
дайте сега да се обесим че не сме мъже
аз пък ш'си карам беимвето пък вий си развивайте теории, кой как не можел да кара

дайте сега да се обесим че не сме мъже

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
kOnPuBkA написа:ейййй ама стеееееее![]()
дайте сега да се обесим че не сме мъжеаз пък ш'си карам беимвето пък вий си развивайте теории, кой как не можел да кара
![]()
Тва, че ти можеш да караш не означава, че всички жени могат

_!_
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
Space написа:Тва, че ти можеш да караш не означава, че всички жени могатИ сериозно ти казвам, мани го малко тва самочувствие, че ще се утрепеш някъде, само заради него
Не съм казала че всички могат !
Не съм съгласна с това че казвате че всички не могат

А за самочувствоето ти казах- не е самочувствие, не си мисля че мога да карам идеално и не правя глупости... За 4 години нямам дори ситуация за катастрофа, дано и занапред да нямам !!! И да не се утрепя !
Ама и вие не се мислете за инстанция само защото сте мъже, че и сред вас има много "жени". А че жените са доста зле, особено пък като почнат да се гримосват по светофарите и да блеят насам-натам съм напълно съгласна. И на мен ми иде да им набия канчетата като ги видя !
Незнам защо така решихте че съм със самочувствие, може би защото съм прекарала н-броя часове на полигона или съм изяла правилника с кориците докато го науча ???

Ако това е самочувствие, дано повече да са с такова

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
kOnPuBkA написа:Space написа:Тва, че ти можеш да караш не означава, че всички жени могатИ сериозно ти казвам, мани го малко тва самочувствие, че ще се утрепеш някъде, само заради него
Не съм казала че всички могат !
Не съм съгласна с това че казвате че всички не могат![]()
А за самочувствоето ти казах- не е самочувствие, не си мисля че мога да карам идеално и не правя глупости... За 4 години нямам дори ситуация за катастрофа, дано и занапред да нямам !!! И да не се утрепя !
Ама и вие не се мислете за инстанция само защото сте мъже, че и сред вас има много "жени". А че жените са доста зле, особено пък като почнат да се гримосват по светофарите и да блеят насам-натам съм напълно съгласна. И на мен ми иде да им набия канчетата като ги видя !
Незнам защо така решихте че съм със самочувствие, може би защото съм прекарала н-броя часове на полигона или съм изяла правилника с кориците докато го науча ???![]()
Ако това е самочувствие, дано повече да са с такова
С тия последните неща въобще няма какво да се гордееш, защото те са задължителни, само за да седнеш зад волана. Това, че не си имала ситуация за 4 години не го вярвам. 100% и ти си предизвиквала такива и на теб са ти правили простотии! Ако ли не, то тогава значи живееш някъде където има един светофар, който свети жълто и само една улица! Аз който съм супер спокоен шофьор (в повечето с лучаи) като си седна в колата и на 5тата минута вече някой ме щурмува, я от страни, я от пред! Ако, наистина твърдиш, че не си имала такива ситуации за 4 години, сигурно си същата, като тази с полото - неосъзнаваща грешките си! Не искам да те обидя с тези думи, а само ти обяснявам как и над какво разсъждавам. Не те познавам, не знам как караш! Сигурно си добра не го подлагам на съмнение! Не казвам, че всички жени са зле, а всички мъже са богове, защото не е верно! Но истината е една - жените не могат да карат, като цяло, а мъжете могат, пак като цяло! Има жени които карат 100 пъти по-добре от мен, има и мъже които са пълни п*тки и не знаят къде са! Ма тва е положението! А, също така смятам, че човек, като е тъп, некултурен и неинтелигентен, няма как да се държи добре на пътя без да притеснява другите. Поздрави!

_!_
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
A аз просто исках да кажа да си научим жените да карат преди да ги пуснем в колите...
Защото както добре знаете в днешно време полигона не е задължителен по закон за книжка, но е задължителен за да се научи човек да кара, както каза и ти... Ама дали поне 10% от всички взимащи сега книжки изобщо знаят какво е полигон?...Както и да е...
Знам си грешките и се уча от тях. Сори ако съм подразнила с нещо...
пп и Живея в София на улица с 2 светофара

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
kOnPuBkA написа:A аз просто исках да кажа да си научим жените да карат преди да ги пуснем в колите...Защото както добре знаете в днешно време полигона не е задължителен по закон за книжка, но е задължителен за да се научи човек да кара, както каза и ти... Ама дали поне 10% от всички взимащи сега книжки изобщо знаят какво е полигон?...Както и да е...
Полигона и той е ташак работа, ама е по-добре от без хич! Щом живееш в София, значи лъжеш за това, че не си имала ситуации за 4 години

_!_
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
turboto написа:И след като я настигнах не се бях толкова взривил след като се опитвах да и обясня къде е сгрешила обаче т'ва не поема... и това ме удари в тавана добре че беше сина собственичката на "заведението", адски точен пич та ме разсея малко. Иначе щах да откача от безпомощност щото да я бия резултата щеше да е нулев а целта нямаше да е постигната... а именно да разбере къде и е грешката. Тя едва ли кара отдавна като я гледам на не-повече от 18-22г. Дори и това че ме навиква не ме изнерви толкова колкото че не желае да и се обясни и си е 100% убедена че съм съм я прецакал като ВИНАТА Е МОЯ!
Абе в такива моменти, не че е правилно, ми идва да вкарвам нии кикове...
Младо момиче е все пак, представяш ли си какъв закоравял изрод е щом си позволява да плюе по майка с дете.

А да обясняваш, батка... загубена кауза.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
58 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4