DACIA LOGAN 1.5 DCI
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
DACIA LOGAN 1.5 DCI
Колеги току що карах чисто нова Дачия Логан 1.5 dci. Егати! Мислех си че барем като е нова ще върви на пушка! Егати тъпата кола!? Не мое да откине!!! Че то мойта 10 годишна баварка върви къде-къде по-добре! Иначе меко вози, ама вътре!!! - Ужас! Егати интериора!!! всичко в едни ръбати пластмаси....дизайнера си оставил ръчичките направо! ...АКО РАБОТЕШЕ М МОЯ ФИРМА БИХ ГО УВОЛНИЛ ТОЯ!!!
Абе разочарован съм!
Абе разочарован съм!
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Колко струва тази Дачия нова ???? Аз лично ако трябва да избирам между нова Дачия и нова Лада , бих избрал ладата

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
err0r написа:Виж тук. Автора на темата описва поведението на своята чисто нова Дачиа Логан.
много хубава статия! браво на тоя!!!

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Как да няма, защо говориш глупости? Една Форд фиеста според мен е много по-добър избор от тия лайна Дачиа. 16к базова цена значи... тия са луди!!! 

BMW only!
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
Тази която карам аз струва 24 500 лева с каското за една година.платена е в брой.Освен че е евтина и нова и икономична нищо друго.И не виждам кой би си купил такава кола ако не за работа.Трябва да е последния глупак.
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
Re: DACIA LOGAN 1.5 DCI
Ти намери с какво да сравниш БМВ-то си.Най малкото е 90 коня а дачията е 7 местно комби с 70 коня.Ама преди месец като я купихме гореше 6.6,на второ зареждане 6.0; на трето зареждане 5.6; после падна на 5.2 сега е на 7 700 км и с климатик и настъпване 120-130 гори 5.6 по магистралата.bobolink написа:Колеги току що карах чисто нова Дачия Логан 1.5 dci. Егати! Мислех си че барем като е нова ще върви на пушка! Егати тъпата кола!? Не мое да откине!!! Че то мойта 10 годишна баварка върви къде-къде по-добре! Иначе меко вози, ама вътре!!! - Ужас! Егати интериора!!! всичко в едни ръбати пластмаси....дизайнера си оставил ръчичките направо! ...АКО РАБОТЕШЕ М МОЯ ФИРМА БИХ ГО УВОЛНИЛ ТОЯ!!!
Абе разочарован съм!
11 мнения
• Страница 1 от 1