И аз сам вече в клуба. от 3 дена съм с BMW
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Rudisan
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 Coupe 325tu
- Мечтае да кара: Shelbi GT 500
И аз сам вече в клуба. от 3 дена съм с BMW
искам да попитам хората които са по запознати със скоростната кутия на BMW Compact 1.6 75kw 96год.
като включвам на първа скорост някой път не влиза добре и започва да стърже. като е влезнала както трябва не изключва сама. много съм доволен от колата. пушка е. с изкл=чение на това за скоростите.
като включвам на първа скорост някой път не влиза добре и започва да стърже. като е влезнала както трябва не изключва сама. много съм доволен от колата. пушка е. с изкл=чение на това за скоростите.
- Andronoff
- триногата
-
Честито за колата
Качи я на канал или подемник за да провериш маслото в скоростите. Има 2 пробки, едната е на дъното, а другата е на "стената" на кутията, разчиваш тази, дето е на "стената" с ключ 17, ако текне масло, бива, ако не текне, мушкаш пръст, за да видиш нивото
Туй го правих преди 2 дена, затова така ти обеснявам, моята не текна, но маслото е малко под пробката, тия дни ще я кача пак и ще й налея ATF (Automatic Transmission Fluid) Около 12 лева е литъра, не е скъпо, моята кутия мисля събира малко над литър.
Качи я на канал или подемник за да провериш маслото в скоростите. Има 2 пробки, едната е на дъното, а другата е на "стената" на кутията, разчиваш тази, дето е на "стената" с ключ 17, ако текне масло, бива, ако не текне, мушкаш пръст, за да видиш нивото

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
Никога няма да бъдете забравени!
- Rudisan
- младши ентусиаст
-
благодаря ти, в понеделник съм на канала, имам също и едно почукване на предна лява гума, момчето от който я взвх каза че е биалетка, питах един познат с магазин за авто части каза че има дълги и къси, как да разбера коя е
- Lunaticc 1
- младши ентусиаст
-
- Кара: 745i;740d;330xd;330i-Convertible
- Мечтае да кара: кока & цици
- Детайли за колата: с чип !!!
ами лесно ако е от късите трябва да е 5-7см а ако е от дългите е около 25см по памет говоря но горе долу така седят нещата,разликата е голяма така че не би могъл да се объркаш

Чеп Туринг !
Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
честита придобивка колега,само гуми и масло да сменяш.Дано това със скоростите не се окаже сериозен проблем 

the project is ready....

- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
- Rudisan
- младши ентусиаст
-
благодаря ви колеги, проблема в скоростите е следният, включвам на първа, влиза добре но като натисна газта и леко да е изкача от първа, като задаржа си влиза и от там нататака няма проблем мога да я изръчкам яко на първа но не изкача повторно, дайте съвет от какво ще е, днес ще ходя на канала за да вида маслото
8 мнения
• Страница 1 от 1