спе6но
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- kliuna
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318Is
- Мечтае да кара: X6, M6
спе6но
не знам в коя тема да пи6а затова пи6а тук. преди не пове4е от 2 4аса са ми откраднали халогените. някои знае ли пред застрахователите трябва ли ми протокол от КАТ или не е необьодимо и 6те ми покрият ли 6тетата.
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
трябва ти протокол ...
и пак не е много сигурно, че ще ти ги покрият .. зависи какви са ти условията на договора при твоя застраховател
и пак не е много сигурно, че ще ти ги покрият .. зависи какви са ти условията на договора при твоя застраховател
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
Определено това е нещо което го плащат само при ПТП, а в този случай доста невъзможно ми се струва... Ако си в БулИнс никога, Армеец също никога поне на мен там не са ми плаща ли
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ще ти ги платят ако има следи че са откраднати, но вероятно в твоя случай са демонтирани както беше и при мен и тогава не плащат, затва ако искаш да ти платят отиди и с един чук си разкраси бронята и кажи че си я шибнал; в бордюр и ще ти платят и броня и халогени, ама е играчка ако ти се занимава 

4 мнения
• Страница 1 от 1