спе6но

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 318Is
Мечтае да кара: X6, M6

спе6но

Мнение от kliuna » 13 Май 2007, 18:13

не знам в коя тема да пи6а затова пи6а тук. преди не пове4е от 2 4аса са ми откраднали халогените. някои знае ли пред застрахователите трябва ли ми протокол от КАТ или не е необьодимо и 6те ми покрият ли 6тетата.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 13 Май 2007, 18:18

трябва ти протокол ...
и пак не е много сигурно, че ще ти ги покрият .. зависи какви са ти условията на договора при твоя застраховател
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

поклонник на E36
поклонник на E36
Аватар
Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
Кара: Mercedes, BMW, Subaro

Мнение от Терзийски » 13 Май 2007, 18:58

Определено това е нещо което го плащат само при ПТП, а в този случай доста невъзможно ми се струва... Ако си в БулИнс никога, Армеец също никога поне на мен там не са ми плаща ли

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 14 Май 2007, 14:14

Ще ти ги платят ако има следи че са откраднати, но вероятно в твоя случай са демонтирани както беше и при мен и тогава не плащат, затва ако искаш да ти платят отиди и с един чук си разкраси бронята и кажи че си я шибнал; в бордюр и ще ти платят и броня и халогени, ама е играчка ако ти се занимава ;)
Изображение

Назад към Извън Темата