Проблем с централното ..
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Проблем с централното ..
Напоследак имам следния странен проблем с централното.. като заключа колата моментално се отключва сама а при повторно заключване не го прави т.е. всичко е нормално.. правеше го отвреме навреме преди но напоследак винаги и винаги в този порядък - заключване - самоволно отключване - заключване което сработва .Няма значение дали го правя от дистанционното или с ключа . От какво може да е ?
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Най-вероятно е от алармата, ако е смотана! Но може и да задържа някоя от ключалките и по този начин да не позволява заключването! Съвет от мен, първо провери заключващия механизъм на багажника!
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
И аз имам същият проблем.Когато искамм само да я заключа, без да пускам алармата и като превъртя ключа се отклюбва.При втория опит всичко си е ОК.Мойто е от алармата, щото тоз дето я слага ряза някъкви жици и сега ако искам да отлюча колата с ключ, се отключва само шофьорската врата.Човека каза, че като се постоплело ще я оправи.За мен поне това няма значение, и така си я карам 

- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Пичове от смотаните аларми е (впрочем не точно от смотаните аларми, а от още по-смотаните алармаджии). Моята откакто я сложиха и централното ми съвсем полудя. Сега за да ми работи централното (от ключа на вратата) трябва да махам бушон No 7. Проблема специално на моята го знам къде е, но в това студено време не ми се занимава да го оправям.
- val
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 M3
- Мечтае да кара: Е46 М3
- Детайли за колата: чудесна :)
И при мен, коато действам с ключа е така, но когато затварям с алармата си е ОК. Аз специално мисля, че това е нормално
let the BMW be with you
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
не мисля че е точно нормално ,но всеки си има право на мнение
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Алармата е фабричната с обемните датчици .. и преди не правеше така ,от месец някаде почна . А с ключалката на багажника също има някакъв проблем ,преди можеше да се заключва и отключва от него ,а сега не може.. инак от дистанционното багажника си се заключва и отключва без проблем

- BorisMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: 92,318 sedan
Здравейте,и най-накрая оправи ли си алармата и от какво беше проблема.След толкова години от последния пост дано се сетиш,
ще се радвам да разбера и аз имам същият проблем.

- to6eto88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 316i
виж си снопа кабели при багажника до пантата на капака в ляво,може някои кабел да е окъсил при мен беше от това 

- metodi80
- старши ентусиаст
-
Колеги не се кахърете ...преди няколко дни четох в руски сайт точно по тоя въпрос (ако успея да го намеря пак ще пусна линка за да го видите и вие ) .... Значи проблема е във комфорт модула при много БМВ-та е така ,като заключиш първия път колата се заключва за момент и след това веднага се отключва и след това ако пак я заклчиш няма проблем стои си заключена .... Там решение не се посочваше ... просто се коментираше проблема!!!
- BorisMW
- младши ентусиаст
-
metodi80 написа:Колеги не се кахърете ...преди няколко дни четох в руски сайт точно по тоя въпрос (ако успея да го намеря пак ще пусна линка за да го видите и вие ) .... Значи проблема е във комфорт модула при много БМВ-та е така ,като заключиш първия път колата се заключва за момент и след това веднага се отключва и след това ако пак я заклчиш няма проблем стои си заключена .... Там решение не се посочваше ... просто се коментираше проблема!!!
- Това добре,но аз май нямам комфорт модул,щото като заключа с алармата(не заводската),не ми се вдигат джамовете както съм чел при другите колеги.

- BorisMW
- младши ентусиаст
-
to6eto88 написа:виж си снопа кабели при багажника до пантата на капака в ляво,може някои кабел да е окъсил при мен беше от това
- Ако има окъсен кабел в багажника,няма ли изобщо да не се включва алармата, или греша

- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Що не си видите копчетата по вратите,при мен първо започна така с алармата после не искаше да заключва вообще и наи накрая се оказа копчето на вратата шофьорската.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2