Проблем с централното ..

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Проблем с централното ..

Мнение от Alexi » 26 Яну 2004, 16:00

Напоследак имам следния странен проблем с централното.. като заключа колата моментално се отключва сама а при повторно заключване не го прави т.е. всичко е нормално.. правеше го отвреме навреме преди но напоследак винаги и винаги в този порядък - заключване - самоволно отключване - заключване което сработва .Няма значение дали го правя от дистанционното или с ключа . От какво може да е ?

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 26 Яну 2004, 17:37

Най-вероятно е от алармата, ако е смотана! Но може и да задържа някоя от ключалките и по този начин да не позволява заключването! Съвет от мен, първо провери заключващия механизъм на багажника!
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E61 530D
Мечтае да кара: BMW 760Li
Детайли за колата: сива, 06.2004 г.

Мнение от ivopicha » 26 Яну 2004, 20:29

И аз имам същият проблем.Когато искамм само да я заключа, без да пускам алармата и като превъртя ключа се отклюбва.При втория опит всичко си е ОК.Мойто е от алармата, щото тоз дето я слага ряза някъкви жици и сега ако искам да отлюча колата с ключ, се отключва само шофьорската врата.Човека каза, че като се постоплело ще я оправи.За мен поне това няма значение, и така си я карам :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 26 Яну 2004, 21:11

Пичове от смотаните аларми е (впрочем не точно от смотаните аларми, а от още по-смотаните алармаджии). Моята откакто я сложиха и централното ми съвсем полудя. Сега за да ми работи централното (от ключа на вратата) трябва да махам бушон No 7. Проблема специално на моята го знам къде е, но в това студено време не ми се занимава да го оправям.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 M3
Мечтае да кара: Е46 М3
Детайли за колата: чудесна :)

Мнение от val » 26 Яну 2004, 23:51

И при мен, коато действам с ключа е така, но когато затварям с алармата си е ОК. Аз специално мисля, че това е нормално
let the BMW be with you

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 27 Яну 2004, 0:19

не мисля че е точно нормално ,но всеки си има право на мнение
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от koko_star » 27 Яну 2004, 0:32

нямам такива проблеми ама и тез аларми са големи тъпотии.ко само пискат.в двора на блока я бях вкарал и мръсниците 4упиха моито стъкло и гепаха антирадара....мамицата им :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :evil:
BMW is the car...another cars are just traffic

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от koko_star » 27 Яну 2004, 0:33

става въпрос за през деня..
BMW is the car...another cars are just traffic

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 27 Яну 2004, 1:03

Алармата е фабричната с обемните датчици .. и преди не правеше така ,от месец някаде почна . А с ключалката на багажника също има някакъв проблем ,преди можеше да се заключва и отключва от него ,а сега не може.. инак от дистанционното багажника си се заключва и отключва без проблем :roll: :(

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 92,318 sedan

Мнение от BorisMW » 29 Юли 2008, 19:20

Здравейте,и най-накрая оправи ли си алармата и от какво беше проблема.След толкова години от последния пост дано се сетиш, :mhihi: ще се радвам да разбера и аз имам същият проблем.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 316i

Мнение от to6eto88 » 29 Юли 2008, 19:35

виж си снопа кабели при багажника до пантата на капака в ляво,може някои кабел да е окъсил при мен беше от това ;)
Важното е да си в играта !!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 29 Юли 2008, 19:37

Колеги не се кахърете ...преди няколко дни четох в руски сайт точно по тоя въпрос (ако успея да го намеря пак ще пусна линка за да го видите и вие ) .... Значи проблема е във комфорт модула при много БМВ-та е така ,като заключиш първия път колата се заключва за момент и след това веднага се отключва и след това ако пак я заклчиш няма проблем стои си заключена .... Там решение не се посочваше ... просто се коментираше проблема!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BorisMW » 29 Юли 2008, 20:44

metodi80 написа:Колеги не се кахърете ...преди няколко дни четох в руски сайт точно по тоя въпрос (ако успея да го намеря пак ще пусна линка за да го видите и вие ) .... Значи проблема е във комфорт модула при много БМВ-та е така ,като заключиш първия път колата се заключва за момент и след това веднага се отключва и след това ако пак я заклчиш няма проблем стои си заключена .... Там решение не се посочваше ... просто се коментираше проблема!!!
    Това добре,но аз май нямам комфорт модул,щото като заключа с алармата(не заводската),не ми се вдигат джамовете както съм чел при другите колеги. :help:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BorisMW » 29 Юли 2008, 20:45

to6eto88 написа:виж си снопа кабели при багажника до пантата на капака в ляво,може някои кабел да е окъсил при мен беше от това ;)
    Ако има окъсен кабел в багажника,няма ли изобщо да не се включва алармата, или греша :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 29 Юли 2008, 22:16

Що не си видите копчетата по вратите,при мен първо започна така с алармата после не искаше да заключва вообще и наи накрая се оказа копчето на вратата шофьорската.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

Следваща

Назад към E36