избор - джанти за Е28
Модератори: alpina-ma6inata, Технически модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- thewolf
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW///Акулка Кара: плавно/легално
- Мечтае да кара: ///Е38 Мечтае да кара: \\\Е32
избор - джанти за Е28
Здравейте колеги,в момента съм в Америка и виждам ,че има голям избор на джанти и съм решил да си взема едни,в4ера пристигнах и сега ве4е се 4удя какви джанти да и взимам
миналата година пак бях тука само 4е не сум се сетил да си правя колата,откакто влезнах във вашия форум,т.е. ве4е е нашия форум
реших 4е трябва
понеже вие се заминавате отдавна с това и знаете наи-добре кои биха стояли добре на Е28-цата исках да ми дадете съвет избрал съм си няколко вида джанти
и да ви питам дали на Е28 ще паснат 19 цола
ето ги и тях
благодаря ви предварително
и още нещо не гледайте цените готов сум да дам колкото е нужно,само да избера кои да бъдат
преглеждайте страниците до долу за да видите по-големи снимки и описание на джантите
1. на мен тези най-много ми допадат
2. тези са яки ама незнам дали пасват на Е28 ?
3. само дет са 20 цола
това са

миналата година пак бях тука само 4е не сум се сетил да си правя колата,откакто влезнах във вашия форум,т.е. ве4е е нашия форум

понеже вие се заминавате отдавна с това и знаете наи-добре кои биха стояли добре на Е28-цата исках да ми дадете съвет избрал съм си няколко вида джанти
и да ви питам дали на Е28 ще паснат 19 цола

и още нещо не гледайте цените готов сум да дам колкото е нужно,само да избера кои да бъдат
преглеждайте страниците до долу за да видите по-големи снимки и описание на джантите
1. на мен тези най-много ми допадат
2. тези са яки ама незнам дали пасват на Е28 ?
3. само дет са 20 цола

това са
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
мисля че 18ки джанти няма да влязатиначетук при нас има една Е12ка с новите М6 17ки и знаеш ли как хубаво и седят

- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
Отговора на Въпоса ти е Само 1
Ще го намериш Тук
http://www.mye28.com/viewtopic.php?t=20 ... hlight=bbs
НАДЯвам се да разбереш че тези джанти които си харесал не са за наще Класики
Ще го намериш Тук
http://www.mye28.com/viewtopic.php?t=20 ... hlight=bbs
НАДЯвам се да разбереш че тези джанти които си харесал не са за наще Класики

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Не бих точил Е28 с джанти дизайн 21 век. Оригинални БМВ 15-ки от Е34 макс. или други БМВ джанти не по-голями от 15'. Оригиналното си е най-доброто!
Сега видях какво е дал Ванката
ТОВА СА ДЖАНТИТЕ
Сега видях какво е дал Ванката

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
да тва саNeoPrint написа:Сега видях какво е дал ВанкатаТОВА СА ДЖАНТИТЕ

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- prostia
- младши ентусиаст
-
- Кара: e28 e30 e38
според мен наи яко седят на е28 джантие които MadVanio е показал
ето ти и снимка на моите 16-ки
http://img235.imageshack.us/img235/9081 ... 241pk3.jpg
и в тоо ред на мисли
защо не си покажете всички джантите как седят на е28-ците та тъка ще е по лесно на колегата да си избере джанти
ето ти и снимка на моите 16-ки

http://img235.imageshack.us/img235/9081 ... 241pk3.jpg
и в тоо ред на мисли
защо не си покажете всички джантите как седят на е28-ците та тъка ще е по лесно на колегата да си избере джанти

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
Мдааа тези на големите снимки са просто уникални
няма да е естетично ако се сложат на е28 някакви ултра модерни мега натокани джанти, ще изглежда некво пимпско.
Според мен или тези '16 BBS RS или некви '16 алпина класик (леле тва са най-красивите джанти които съм виждал някога, само дето си трябват сериозни пари)
няма да е естетично ако се сложат на е28 някакви ултра модерни мега натокани джанти, ще изглежда некво пимпско.
Според мен или тези '16 BBS RS или некви '16 алпина класик (леле тва са най-красивите джанти които съм виждал някога, само дето си трябват сериозни пари)
"Провалът не е опция, провалът не е вариант, провалът не е избор - той не може да бъде и решение."
- thewolf
- младши ентусиаст
-
колеги , 4е те мойте джанти са като на 1-вото БМВ само 4е не са 15-ки а са 14-ки за това не ми харесват
14-ки много малки ина4е гумите ми са големи4ки
195/75/ 91х
сток са джантите като на 1-вото бмв,де да знам може да льснат ако им сложа нови емблеми
тука в америка емблемите са много ефтини някои ако иска мога да му взема
не си спомням то4но колко , но яко някои иска може да ми каже
аз ще си взема за мен.и ефтини стопове има и стоп ще си взема
хубаво де,виждал сум Е28 лек тунинг с 17 или 18 цола джанти супер нови и спортни еми пасват на колата, ама щом викате няма да си взимам
има всякакви джунджории кажете какво мога да си взема от тук което да ми е на "далавера" както се казва дето в БГ е много пари за Е28-цата?
броня естествено не мога да си взема
ина4е има по 50 долара 4исто нови ама 4исто нови4ки лелееее
има и с бели мига4и за Е28 по 100 долара стопа но са 4исто нови
има и за 15 долара нови пак само 4е сас жълт мига4
а предните мига4и са по 5 долара
има фарове и предна решетка запазени за по 100 долара
светлини секви
понеже предната седалка е по4нала да поддава и ве4е не е като нова,какво да правя? да и взема облекла ли или ?
искам да си я направя , но не знам от къде да запо4на
мад-ванио помагаи , виждам 4е доста си си понаправил Е28-цата
кажете мога да взема и на някой друг ако иска нещо по евтино
незнам що ама тука 4астите са много ефтини за Е28 незнам що
предни задни емблеми без пари са а в бг са по 40 лева едната
тука 30 лева са и 2-те оригинални пише
20 долара де
ще 4акам да дадете съвет щото незнам пак кога ще дойда пак
благодаря предварително колеги
14-ки много малки ина4е гумите ми са големи4ки
195/75/ 91х
сток са джантите като на 1-вото бмв,де да знам може да льснат ако им сложа нови емблеми
тука в америка емблемите са много ефтини някои ако иска мога да му взема
не си спомням то4но колко , но яко някои иска може да ми каже
аз ще си взема за мен.и ефтини стопове има и стоп ще си взема
хубаво де,виждал сум Е28 лек тунинг с 17 или 18 цола джанти супер нови и спортни еми пасват на колата, ама щом викате няма да си взимам
има всякакви джунджории кажете какво мога да си взема от тук което да ми е на "далавера" както се казва дето в БГ е много пари за Е28-цата?
броня естествено не мога да си взема

има и с бели мига4и за Е28 по 100 долара стопа но са 4исто нови
има и за 15 долара нови пак само 4е сас жълт мига4
а предните мига4и са по 5 долара
има фарове и предна решетка запазени за по 100 долара
светлини секви
понеже предната седалка е по4нала да поддава и ве4е не е като нова,какво да правя? да и взема облекла ли или ?
искам да си я направя , но не знам от къде да запо4на
мад-ванио помагаи , виждам 4е доста си си понаправил Е28-цата
кажете мога да взема и на някой друг ако иска нещо по евтино
незнам що ама тука 4астите са много ефтини за Е28 незнам що
предни задни емблеми без пари са а в бг са по 40 лева едната
тука 30 лева са и 2-те оригинални пише
20 долара де

ще 4акам да дадете съвет щото незнам пак кога ще дойда пак
благодаря предварително колеги
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
Твоя Размер е далеч от Тез 17-ки,Да си намериш 17х8 ББС РС И пак Ще ПОвторя Други Джанти не ти трябват освен Тези.Малко е сектанстско Но ние Сме си малко Такива
За Другите Шукарии не знам какво да ти кажа,Белите стопове не ги харча много аз,предпочитам да си направя Мигача червен и по ми харесва но това си е въпрос на вкус.
Тамошните фарове са еднакви по рамер къс и дълъг с два малки фара са ако не си забелязал може да видиш на снимката която съм постнал,Новият стоп щом е 15 кинта чисто нов по добре донеси некоя бройка сигурен съм че ще ги продадеш
(за мен един комплект новички).
Седалка ще си намериш оттук, Тип Рекаро му е маиката Като седне човек в него и неще да стане после
Оттам можеш да си донесеш също така спортно окачване ако те интересува защотото тука Го няма само с поръчка от Друга страна но това ако си фен на твърдото окаване.
Значи другото което е проблем при нас е Таблтото с уредите колко са ми минали през ръцете почти всички имат развалена електроника, на таблото с уредите като се разглоби оттзад има една платка тази платка е Ценна ако намериш Зимам една У Миг
Ел.Стъклата са Екстра Която трудно се намира ти си прецени но за мен тва е нещо без което не можем
Новите емблеми Няма да ти пречат в един Джоб да си имамш резервичка
Аз искам Лепенки за Джантите си че са малко поизпечени от слънцето
Прилагам и снимка за доказателство
Ако намериш и Един Много читав Бърбек Също няма да откажа
Това е засега от мен Ти Сам решаваш за себе си

За Другите Шукарии не знам какво да ти кажа,Белите стопове не ги харча много аз,предпочитам да си направя Мигача червен и по ми харесва но това си е въпрос на вкус.
Тамошните фарове са еднакви по рамер къс и дълъг с два малки фара са ако не си забелязал може да видиш на снимката която съм постнал,Новият стоп щом е 15 кинта чисто нов по добре донеси некоя бройка сигурен съм че ще ги продадеш

Седалка ще си намериш оттук, Тип Рекаро му е маиката Като седне човек в него и неще да стане после

Оттам можеш да си донесеш също така спортно окачване ако те интересува защотото тука Го няма само с поръчка от Друга страна но това ако си фен на твърдото окаване.
Значи другото което е проблем при нас е Таблтото с уредите колко са ми минали през ръцете почти всички имат развалена електроника, на таблото с уредите като се разглоби оттзад има една платка тази платка е Ценна ако намериш Зимам една У Миг

Ел.Стъклата са Екстра Която трудно се намира ти си прецени но за мен тва е нещо без което не можем

Аз искам Лепенки за Джантите си че са малко поизпечени от слънцето

Това е засега от мен Ти Сам решаваш за себе си

- thewolf
- младши ентусиаст
-
MadVanio написа:Твоя Размер е далеч от Тез 17-ки
Тамошните фарове са еднакви по рамер къс и дълъг с два малки фара
Новият стоп щом е 15 кинта чисто нов
за мен един комплект новички).
Оттам можеш да си донесеш също така спортно окачване
Аз искам Лепенки за Джантите
фаровете са голям и малък проверил съм специялно за тези които говоря
стоповете имам предвид 4е са запазени за 15 долара

Седалка ти ше ми помогнеш да си намеря като доида в БГ
Колата ми вози като лодка, не искам каруца,и ока4ването на моята е 4исто ново и сас оригинални амортесиори на БМВ
Разкажи ми или прати ми снимка на платката зад таблото това е интересно ще взема няколко , аз вкъщи имам цяло табло ако някои се интересува,но прати ми снимка да знам как изглежда и след месец ще взема 2-3 ,ще ги видя дали стават първо , а пък ако са ефтини ше взема нови една нова за мен който друг иска да се обажда
Ел стъкла кой може да ми направи и за колко време става? щото тука има коп4ета и некви други работи пише за ел стъкла за по 30 долара има и само коп4ета за по 10 долара
ако някои иска ефтини емблеми ще му взема
Ванко ше имам предвид за едни лепенки за джантите понеже и аз ше си взимам има ги в комплект ако искаш лепенки за джанти плус 2 железни емблеми за Бмв и излиза по ефтино ако си вземеш само лепенки и само емблеми така 4е казвай ако искаш да ти взимам и 2-те ако не само едното
бъбрек , ам , бобина ли или ? поясни ми

едно въпрос4е, ако сменя въздушния филтър сас спортен ше ми намали ли разхода? не 4е е голям но по принцип щото е стар?
АКО НЯКОИ ИСКА НЕЩО ДА КАЗВА ДА МУ ВЗИМАМ ДОКАТО СЪМ ТУКА
ЗА ДА ВИ КАЖА КАКВИ СА ЦЕНИТЕ И ВИЕ ДА СИ ПРЕЦЕНИТЕ
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Надявам се че си обмислил въпроса с транспорта. Щото не е хич евтино.
Иначе за мене на Е28 джантите са само 2 типа: 1. ББСките дет показа ванката и 2. Алпината
Иначе за мене на Е28 джантите са само 2 типа: 1. ББСките дет показа ванката и 2. Алпината
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
Ако си намериш там хубави и евтинки алпинки, като се върнеш в страната ще си не най-големият ами и аз не знам какъв
Между другото винаги съм се чудел дали има изцяло бели задни светлини за е28... Мисля че на тъмно синя кола (цвят роял блу) ше ходят супер

Между другото винаги съм се чудел дали има изцяло бели задни светлини за е28... Мисля че на тъмно синя кола (цвят роял блу) ше ходят супер
"Провалът не е опция, провалът не е вариант, провалът не е избор - той не може да бъде и решение."
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2