ХАХАХА - BTV - ОБИЧАМ ДА САСИПВАМ ГУМИ
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
ХАХАХА - BTV - ОБИЧАМ ДА САСИПВАМ ГУМИ
Явор го показаха по новините, на божурище, как прави гевреци и мисла беше с алпината, несъм сигурен но каза хитова реплика - ОБИЧАМ ДА СЪСИПВАМ ГУМИ
хахаха много се израдвах

хахаха много се израдвах

- Van
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34, М20В25+
- Детайли за колата: Черен
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
дайте снимките някъде другаде та да ги гледаме и тия зад граница ...
благодаря
благодаря
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
В нетерата качиха вече Новините на БТВ и го гледах, даваха Скайлайна, Ево-то интервю с Георги Дончев, брат на Даниел Дончев ( човека със Скайлайна) и естествено интервю с Явор, както и част от изпълненията му. Естествено коментара на репортерката беше малко като превю на някое художествено произведение, но кадрите бяха на ниво. Като за кратък репортаж беше добре. Радващо е, че тунинга става все по-популярен.
vutov написа:В нетерата качиха вече Новините на БТВ и го гледах, даваха Скайлайна, Ево-то интервю с Георги Дончев, брат на Даниел Дончев ( човека със Скайлайна) и естествено интервю с Явор, както и част от изпълненията му. Естествено коментара на репортерката беше малко като превю на някое художествено произведение, но кадрите бяха на ниво. Като за кратък репортаж беше добре. Радващо е, че тунинга става все по-популярен.
Колега, дай по-точни координати къде си го гледал в нетера, че в новините не го виждам. Мерси.
Яко шоу направи!
Всички му "дишахме" гумите наоколо
Преди него имаше някакъв пич с OPEL Manta, който въртя и на "голо", нещо не си "харесваше" джантите и реши да ги унищожи, както и Пенчев по-късно, но той поне пощади BBS-ките:lol:
ЕВАЛА

Всички му "дишахме" гумите наоколо

Преди него имаше някакъв пич с OPEL Manta, който въртя и на "голо", нещо не си "харесваше" джантите и реши да ги унищожи, както и Пенчев по-късно, но той поне пощади BBS-ките:lol:
ЕВАЛА

Последна промяна koyota на 13 Май 2007, 21:34, променена общо 1 път
Като се регистрирам и ми излиза 1 да си избирам дали windows media player ili mozilla
аз имам windows media player
после пише:
2. След като сте избрали желаното от Вас предаване
и накрая
Не показвай повече тази страница след влизане в сайта
И няма каде да кликна нищо
като му дам да не ми я показва и кур
пак ми излиза тая страница и тва е
Кво да праа
аз имам windows media player
после пише:
2. След като сте избрали желаното от Вас предаване
и накрая
Не показвай повече тази страница след влизане в сайта
И няма каде да кликна нищо
като му дам да не ми я показва и кур
пак ми излиза тая страница и тва е
Кво да праа

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Браво Явка, скъса ги
Я някой да даде още клипчета от поничките.

Я някой да даде още клипчета от поничките.

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3