свети ми inspection на всяки контакт
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
гасне ли след това?
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
рр
гасне ,след като запаля .Това е от как съм я купил .Ходих на диагностика ,но не ми разпознаха компа ,нито бош,нито сименс ,това при един приятел който е добър и има опит .До сега всички други бмв-та ги е правил ,а мойта не ще да се запознае с негвия комп.. В монтана няма много избор за диагностика само във форд и пежо ,но не съм сигорен в тях ,че бачкат млади пичове не ми вдъхват респект.
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
При мен е по следния начин давам на контакт всичко ми свети дори и инспекшъна след като запаля и ми гасне не мисля, че е проблем!!!
- КИРО
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е 36,Е 38,Е 65
точно така трябва да работи инспекшъна са мо като запалиш и после гасне.Ако искаш да ти прегледат колата на комп.препоръчвам ти Камор ауто в София 50 кинта за 20 мин. работа .
Инспекшъна светка когато е време за проверка на колата в сервиз.
Не е проблем, защото само напомня, че е време за технически преглед, а не значи, че има проблем по колата.
Ако ти свети инспекшън заедно с часовничето до него значи е време да сменяш спирачната течност.
Ако не я смениш при светещи инспекшън и часовниче рискуваш след време да ти се скапе ABSа.
Спирачната течност е хидроскопична и поема влага от въздуха след това водата става на капки в течността и после се появяват язви в корпуса на помпите и на блока за ABSa.
Виждал съм доста скапани помпи по този начин
, така че ако светят и двете лампи по-добре сменяй течността и ходи да ти изчистят индикаторите
. Не ти трябва комютър за да го изчистят. Става и със едно уредче което се закача на буксата за компютърна диагностика.
Дори и да не може да се свърже колата с програмата за диагностика пак се чисти с този уред.
Не е проблем, защото само напомня, че е време за технически преглед, а не значи, че има проблем по колата.
Ако ти свети инспекшън заедно с часовничето до него значи е време да сменяш спирачната течност.
Ако не я смениш при светещи инспекшън и часовниче рискуваш след време да ти се скапе ABSа.
Спирачната течност е хидроскопична и поема влага от въздуха след това водата става на капки в течността и после се появяват язви в корпуса на помпите и на блока за ABSa.
Виждал съм доста скапани помпи по този начин

Дори и да не може да се свърже колата с програмата за диагностика пак се чисти с този уред.
7 мнения
• Страница 1 от 1