Поставяне на големия борд. комп.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Fallen Angel
- Потребител
-
Поставяне на големия борд. комп.
Може ли според вас на E36-ца, която няма големия бордови компютър (този, който стои под панела на климатроника), да й се сложи един такъв, че си е готино да си гледаш средния разход и др.
Някой правил ли е подобно нещо?

Някой правил ли е подобно нещо?
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
http://www.geocities.com/e36rulz/OBCconversion.html
http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... ost8557050
http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... ost8557050
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
А, някой от форума правил ли го е *НА ПРАКТИКА*?
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
На мойта и сложих въпреки че е 318tds, Lasho и той го е сложил!!!
Въпросите към него защото той е майстора!!!
Въпросите към него защото той е майстора!!!
"Не става само с ядене , трябва и акъл!!!"
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
Не е много сложно аз сам си го сложих
и най-вече всичко без чек контрола работи даже и заключените функции 

- b2
- старши ентусиаст
-
Искам да се обърна към хората, които са оборудвани с големия борд за Е36 с молба за услуга:
Понеже наскоро си купих голям борд втора ръка (БЕЗ ПРОБА) а при мен нещо не искат да тръгнат всички функции (т.е. нищо без количеството бензин в резервоара - и range-a съответно като функция на него), въпреки че изпълнихме перфектно всички указания по монтажа и всичко е проверено 10пъти а просто не показва нито скорост нито разход.. Та молбата ми е да закачим за 1 минута моя борд на някоя кола, която е с такъв РАБОТЕЩ, за да проверим дали всъщност моя работи коректно, да не се окаже, че съм взел преебан борд (от форумец, който гарантираше, че е перфектен
), а се мъчим да търсим проблема в окабеляването. Смяната става за секунди и вярвам, че не е опасна за автомобила.
Благодаря предварително и поздрави! А аз ще почерпя разбира се!
Понеже наскоро си купих голям борд втора ръка (БЕЗ ПРОБА) а при мен нещо не искат да тръгнат всички функции (т.е. нищо без количеството бензин в резервоара - и range-a съответно като функция на него), въпреки че изпълнихме перфектно всички указания по монтажа и всичко е проверено 10пъти а просто не показва нито скорост нито разход.. Та молбата ми е да закачим за 1 минута моя борд на някоя кола, която е с такъв РАБОТЕЩ, за да проверим дали всъщност моя работи коректно, да не се окаже, че съм взел преебан борд (от форумец, който гарантираше, че е перфектен

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
b2 написа:Искам да се обърна към хората, които са оборудвани с големия борд за Е36 с молба за услуга:
Понеже наскоро си купих голям борд втора ръка (БЕЗ ПРОБА) а при мен нещо не искат да тръгнат всички функции (т.е. нищо без количеството бензин в резервоара - и range-a съответно като функция на него), въпреки че изпълнихме перфектно всички указания по монтажа и всичко е проверено 10пъти а просто не показва нито скорост нито разход.. Та молбата ми е да закачим за 1 минута моя борд на някоя кола, която е с такъв РАБОТЕЩ, за да проверим дали всъщност моя работи коректно, да не се окаже, че съм взел преебан борд (от форумец, който гарантираше, че е перфектен), а се мъчим да търсим проблема в окабеляването. Смяната става за секунди и вярвам, че не е опасна за автомобила.
Имаш ЛС!!
"Не става само с ядене , трябва и акъл!!!"
- b2
- старши ентусиаст
-
Днеска го подкарахме най-накрая, ейййй страшна гъзария
!
Хиляди благодарности на Alexbmx и titikaka за отзивчивостта и готовността да помогнат!
В понеделник като имам време ще напиша точно какво ме спъна и най-накрая едно пълно описание пин по пин кое къде се връзва щото в нета от 10 описания 1 не е точно

Хиляди благодарности на Alexbmx и titikaka за отзивчивостта и готовността да помогнат!
В понеделник като имам време ще напиша точно какво ме спъна и най-накрая едно пълно описание пин по пин кое къде се връзва щото в нета от 10 описания 1 не е точно

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
swh_bmw написа:b2 да попитам имаше ли готови кабели при тебе за големия борд или сам си ги изтегли всички сигнали, и ако имаш снимков материал би ли го публикувал и него.
Сам си ги прекара, голяма газарийка стана с борда

- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
41 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3